-60%

Aava 2,5-istuttava vuodesohva kampanja

Upea kotimainen Aava vuodesohva kampanjahintaan.

999,00 

Alin hinta 30 päivän aikana: 999.00€
Valitse sohvan väri
Kantikas 7cm
Kantikas 10cm
Valitse käsinojamalli
Musta
Valkoinen
Tammi
Pähkinä
Pyökki
Koivu
Valitse jalan väri
Sängyssä hartiaseudun osan verhoilu samalla kankaalla, kuin muu sohva.
Lähtöhinta
Lisäysten hinta
Loppusumma
Arvioitu toimitusaika 28.5 - 17.6.2023
Tuotetunnus (SKU): noro_aava2.5_cape Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Nyt edulliseen hintaan laadukas Aava vuodesohva:

Kotimainen Aava vuodesohva Design by Noronen mallistosta. Design by Norosen sohvat tehdään Norosen tehtaalla Rautalammilla. Aava sohva on varma valinta jos etsit vuosia kestävää vuodesohvaa, jossa kaiken lisäksi on vielä hyvä istuintuntuma.

Istuin- ja selkänojapehmusteet ovat korkealaatuista allergiatestattua vaahtomuovia. Tämä vaahtomuovi pehmusteena tekee sohvan istuintuntumasta miellyttävän jämäkän ja ergonomisen. Sohvassa on laadukas puu/metallirunko. Runko- ja jousistotakuu 15 vuotta.

Sohvasta voi levittää pedin joko yhdelle tai kahdelle. Vuoteet ovat siis erilliset, minkä ansiosta levittämällä vain puolet sohvasta pediksi, toisella puolikkaalla voi edelleen istua normaalisti. Sohvan vuodemekanismi on todella helppokäyttöinen.

Kampanjan Aava vuodesohvassa on laadukas Cape -kangas kahdeksassa eri sävyssä. Cape -kangas on ulkonäöltään sileä ja mattainen, ja tuntumaltaan pehmeä. Kangas on paksu ja kestävä: hankauksenkesto on 100 000. Cape -kangas on myös nestettä hylkivä, ja vesipestävä 30 asteessa. Huom. sängyssä hartian kohdalle tuleva osa ei ole verhoiltu samalla kankaalla, kuin muu sohva. Tämä osa ei näy silloin, kun sohva / nojatuoli on istuinkäytössä. Halutessasi tämä voidaan verhoilla samalla kankaalla, ja sen näet lisävarusteista.

Sohvan istuinosa (tai vuoteena) on 138 cm leveä, tai yksittäisen vuoteen noin 68 cm. Sohvan kokonaisleveys muodostuu istuinosasta ja kävinojista. Kampanjan käsinojat ovat kantikkaat, joko 7 cm tai 10 cm leveänä. Näin ollen sohvan kokonaisleveys on joko 152 cm tai 158 cm.

Sohvassa on 10 cm korkea jalka, minkä ansiosta siivoaminen sohvan alta on helppoa.

Sohvan mitat: Syvyys 84cm/195cm avattuna, istuinsyvyys 57cm, korkeus 87cm, istuinkorkeus 45cm. Vuodekoko 2x68/193cm.

Aava on modulisohva, eli sohvasta voidaan tehdä useita eri kokoonpanoja. Niin suoria sohvia, kuin kulmakokoonpanojakin. Jos haluat tarjouksen jostain muusta kokoonpanosta tai kankaasta otathan yhteyttä meihin marikaluste@marikaluste.fi

Tutustu Aava sohvan osaluetteloon tästä!

Allergiaystävällisyys
Kaikissa Design by Norosen tuotteissa on kiinnitetty huomiota allergiaystävällisyyteen. Tuotteissa käytetään vain liimoja, joita ei ole luokiteltu hengittäessä vaarallisiksi tai allergisoiviksi. Pehmusteissa käytetään ainoastaan kotimaisia huippulaatuisia allergiatestattuja pehmustemateriaaleja. Ne ovat freonittomia ja soveltuvat allergikoille.

Lisätiedot

Paino 70 kg
Mitat 180 × 100 × 100 cm