-61%

Aava 2,5-istuttava vuodesohva Kampanja

Upea kotimainen Aava vuodesohva kampanjahintaan.

990,00 

Page 167 harmaa
Page 40 vaaleanharmaa
Valitse sohvan väri
Kantikas 7cm
Kantikas 10cm
Kaareva 18cm
Valitse käsinojamalli
Musta
Valkoinen
Tammi
Pähkinä
Pyökki
Koivu
Valitse jalan väri
Lähtöhinta
Lisäysten hinta
Loppusumma
Arvioitu toimitusaika 28.1 - 17.2.2023
Tuotetunnus (SKU): noro_aava2.5_page Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Kotimainen Aava vuodesohva Design by Noronen mallistosta. Design by Norosen sohvat tehdään Norosen tehtaalla Rautalammilla. Aava sohva on varma valinta jos etsit vuosia kestävää vuodesohvaa, jossa kaiken lisäksi on vielä hyvä istuintuntuma.

Istuin- ja selkänojapehmusteet ovat korkealaatuista allergiatestattua vaahtomuovia. Tämä vaahtomuovi pehmusteena tekee sohvan istuintuntumasta miellyttävän jämäkän ja ergonomisen. Sohvassa on laadukas puu/metallirunko. Runko- ja jousistotakuu 15 vuotta.

Sohvasta voi levittää pedin joko yhdelle tai kahdelle. Vuoteet ovat siis erilliset, minkä ansiosta levittämällä vain puolet sohvasta pediksi, toisella puolikkaalla voi edelleen istua normaalisti. Sohvan vuodemekanismi on todella helppokäyttöinen.

Sohvan istuinosa on 138cm leveä. Tähän mittaan täytyy vielä lisätä käsinojien mitat, jolloin sohvan kokonaisleveys saadaan selville. Sohvaan on valittavana kolme erilaista käsinojavaihtoehtoa: Kantikas 7cm, kantikas 10cm ja kaareva 18cm.

Sohvan leveys eri käsinojilla:
Kantikas 7cm leveä käsinoja: 152cm
Kantikas 10cm leveä käsinoja: 158cm
Kaareva 18cm leveä käsinoja: 174cm

Sohvassa on 10cm korkea jalka, minkä ansiosta siivoaminen sohvan alta on helppoa.

Sohvan mitat: Syvyys 84cm/195cm avattuna, istuinsyvyys 57cm, korkeus 87cm, istuinkorkeus 45cm. Vuodekoko 2x68/193cm.

Aava on modulisohva, eli sohvasta voidaan tehdä useita eri kokoonpanoja. Niin suoria sohvia, kuin kulmakokoonpanojakin. Jos haluat tarjouksen jostain muusta kokoonpanosta tai kankaasta otathan yhteyttä meihin marikaluste@marikaluste.fi

Tutustu Aava sohvan osaluetteloon tästä!

Allergiaystävällisyys
Kaikissa Design by Norosen tuotteissa on kiinnitetty huomiota allergiaystävällisyyteen. Tuotteissa käytetään vain liimoja, joita ei ole luokiteltu hengittäessä vaarallisiksi tai allergisoiviksi. Pehmusteissa käytetään ainoastaan kotimaisia huippulaatuisia allergiatestattuja pehmustemateriaaleja. Ne ovat freonittomia ja soveltuvat allergikoille.

Lisätiedot

Paino 70 kg
Mitat 180 × 100 × 100 cm