-42%

Aava-vuodesohva, kahden ja puolen istuttava – varastoerä

Laadukas, kotimainen Aava -vuodesohva edullisesti HETI VARASTOSTA

1190,00 

Alin hinta 30 päivän aikana: 1190€
Valitse Usva -kankaan väri.
Kantikas 10 cm
Valitse käsinojamalli.
Aito Tammi GF jalka 10 cm
Valitse jalan väri.
Lähtöhinta
Lisäysten hinta
Loppusumma
Arvioitu toimitusaika 02. - 22.04.2024
Tuotetunnus (SKU): noro_aava2.5_usva-varastoerä Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Laadukas, kotimainen Aava-vuodesohva saatavilla heti varastosta!

Kotimainen Aava-vuodesohva valmistetaan Norosen tehtaalla Rautalammilla, Pohjois-Savossa. Aava-sohva on varma valinta, jos etsit vuosia kestävää vuodesohvaa, joka on istuintuntumaltaan erinomainen.

Istuin- ja selkänojapehmusteet ovat korkealaatuista allergiatestattua vaahtomuovia. Tämä tekee sohvan istuintuntumasta miellyttävän jämäkän ja ergonomisen. Sohvassa on laadukas puu-metallirunko. Runko- ja jousistotakuu 20 vuotta.

Sohvasta voi levittää pedin joko yhdelle tai kahdelle. Vuoteet ovat erilliset, eli toisella puolikkaalla voi edelleen istua normaalisti, vaikka toinen puoli olisi levitetty vuoteeksi. Sohvan vuodemekanismi on helppokäyttöinen.

Varastoerän Aava-vuodesohva on saatavilla kahdessa värissä laadukkaalla Usva-kankaalla.
Värivaihtoehdot ovat Cognac 28 ja Liver 10.

Usva-kangas on ulkonäöltään sileä ja mattainen sekä tuntumaltaan pehmeä. Kangas on paksu ja kestävä; hankauksenkesto on 100 000 mdl, ja päällinen on vesipestävä 30 asteessa. Huomioitavaa: sängyssä hartian kohdalle tuleva osa on verhoiltu eri kankaalla kuin muu sohva. Tämä osa ei näy silloin, kun sohva on istuinkäytössä.

Sohvan istuinosa on 138 cm leveä, ja yksittäisen vuoteen leveys on noin 68 cm. Varastoerän Aava-vuodesohvassa on 10 cm leveät kantikkaat käsinojat, jolloin sohvan kokonaisleveys on 158 cm. Sohvassa on tammiset 10 cm korkeat jalat.

Sohvan mitat:
Kokonaisleveys: 158 cm
Runkosyvyys: 84 cm / 195 cm avattuna
Istuinsyvyys: 57 cm
Korkeus: 87 cm, istuinkorkeus 45 cm
Vuodekoko: 2 x 68 / 193cm

Mikäli varastoerän värivaihtoehdot eivät ole mieluisia, Usva-kampanjakankaita on saatavilla muissakin sävyissä, ja ne löydät täältä. Huomioithan tällöin pidemmän toimitusajan.

Aava on modulisohva, eli sohvasta voidaan tehdä useita eri kokoonpanoja – niin suoria sohvia kuin kulmakokoonpanojakin. Jos haluat tarjouksen jostain muusta kokoonpanosta tai kankaasta, ota yhteyttä meihin marikaluste@marikaluste.fi

Tutustu Aava-sohvan osaluetteloon tästä!

Allergiaystävällisyys
Kaikissa Design by Norosen tuotteissa on kiinnitetty huomiota allergiaystävällisyyteen. Tuotteissa käytetään vain sellaisia liimoja, joita ei ole luokiteltu hengittäessä vaarallisiksi tai allergisoiviksi. Pehmusteissa käytetään ainoastaan kotimaisia, huippulaatuisia ja allergiatestattuja pehmustemateriaaleja. Ne ovat freonittomia ja soveltuvat allergikoille.

Lisätiedot

Paino 80 kg (kilogramma)
Mitat 160 × 100 × 100 cm (senttimetri)