-40%

Aava U-Vuodekulmasohva

Upea kotimainen Aava U-vuodekulmasohva vienna tekstiilinahkalla.

4609.80

Alin hinta 30 päivän aikana: 7683.00€
Musta
Valkoinen
Valitse sohvan väri
Wenge
Valkoinen
Tammi
Pähkinä
Pyökki
Koivu
Valitse jalan väri
Sängyssä hartiaseudun osan verhoilu samalla kankaalla, kuin muu sohva.
Lähtöhinta
Lisäysten hinta
Loppusumma
Arvioitu toimitusaika 28.5 - 17.6.2023
Tuotetunnus (SKU): noro_aava_ukul Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Kotimainen Aava vuodesohva Design by Noronen mallistosta. Design by Norosen sohvat tehdään Norosen tehtaalla Rautalammilla. Aava sohva on varma valinta jos etsit vuosia kestävää vuodesohvaa, jossa kaiken lisäksi on vielä hyvä istuintuntuma.

Istuin- ja selkänojapehmusteet ovat korkealaatuista allergiatestattua vaahtomuovia. Tämä vaahtomuovi pehmusteena tekee sohvan istuintuntumasta miellyttävän jämäkän ja ergonomisen. Sohvassa on laadukas puu/metallirunko. Runko- ja jousistotakuu 15 vuotta.

Sohvasta voi levittää pedin joko yhdelle tai kahdelle. Vuoteet ovat siis erilliset, minkä ansiosta levittämällä vain puolet sohvasta pediksi, toisella puolikkaalla voi edelleen istua normaalisti. Sohvan vuodemekanismi on todella helppokäyttöinen.

Sohvan avopäädyistä löytyy säilytyslaatikot vuodevaatteille.

Sohvassa on 10cm korkea jalka, minkä ansiosta siivoaminen sohvan alta on helppoa.

Sohvan mitat: Leveys 328cm Syvyys 84cm(suorat istuinosat)/207cm (kokonais-syvyys), istuinsyvyys 57cm, korkeus 87cm, istuinkorkeus 45cm. Vuodekoko 2x68/190cm.

Sohva on verhoilu Vienna tekstiilinahkalla. Kankaan materiaali on PU. Kankaan hankauksenkesto on todella hyvä, 50 000 martindalea. Myös valonkesto on mainio, arvoltaan 4.
Kankaassa on likaahylkivä käsittely ja se on hyvin hengittävä ja luonnollisen nahkan näköinen. Huom. sängyssä hartian kohdalle tuleva osa ei ole verhoiltu samalla kankaalla, kuin muu sohva. Tämä osa ei näy silloin, kun sohva / nojatuoli on istuinkäytössä. Halutessasi tämä voidaan verhoilla samalla kankaalla, ja sen näet lisävarusteista.

Vienna tekstiilinahka puhdistetaan veteen kostutetulla puhtaalla liinalla hellävaraisesti.

Aava on modulisohva, eli sohvasta voidaan tehdä useita eri kokoonpanoja. Niin suoria sohvia, kuin kulmakokoonpanojakin. Jos haluat tarjouksen jostain muusta kokoonpanosta tai kankaasta otathan yhteyttä meihin marikaluste@marikaluste.fi

Tutustu Aava sohvan osaluetteloon tästä!

Allergiaystävällisyys
Kaikissa Design by Norosen tuotteissa on kiinnitetty huomiota allergiaystävällisyyteen. Tuotteissa käytetään vain liimoja, joita ei ole luokiteltu hengittäessä vaarallisiksi tai allergisoiviksi. Pehmusteissa käytetään ainoastaan kotimaisia huippulaatuisia allergiatestattuja pehmustemateriaaleja. Ne ovat freonittomia ja soveltuvat allergikoille.

Lisätiedot

Paino 250 kg
Mitat 250 × 80 × 200 cm