-35%

Aava vuodetuoli Usva -kampanja

Upea kotimainen Aava vuodetuoli kampanjahintaan

945,00 

Alin hinta 30 päivän aikana: 945,00 
Valittavana 68, 83 ja 90 cm vuodeosalla. Mittoihin lisätään käsinojat.
Valitse Usva -kankaan väri.
Kantikas 7 cm
Kantikas 10 cm
Divaanikäsinoja 7 cm
Valitse haluamasi käsinojamalli
Musta
Valkoinen
Tammi
Pähkinä
Pyökki
Koivu
Valitse jalan väri.
Sängyssä hartiaseudun osan verhoilu samalla kankaalla, kuin muu sohva.
Lähtöhinta
Lisäysten hinta
Loppusumma
Arvioitu toimitusaika 06.06 - 16.07.2024
Tämän tuotteen toimituskulut:
Toimitustapa Hinta
Nouto myymälästä (Joensuu tai Lieksa) 0€
Toimitus kotiovelle 59,90€
Tuotetunnus (SKU): noro_aava_vuod_tuol_usva_kamp Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Kampanjahintaan laadukas Aava vuodetuoli!

Kotimainen Aava vuodetuoli valmistetaan Norosen tehtaalla Rautalammilla. Aava vuodetuoli on varma valinta jos etsit vuosia kestävää ratkaisua, jossa kaiken lisäksi on vielä hyvä istuintuntuma.

Istuin- ja selkänojapehmusteet ovat korkealaatuista allergiatestattua vaahtomuovia. Tämä vaahtomuovi pehmusteena tekee sohvan istuintuntumasta miellyttävän jämäkän ja ergonomisen. Sohvassa on laadukas puu/metallirunko. Runko- ja jousistotakuu 20 vuotta.

Vuodemekanismi on todella helppokäyttöinen ja siinä on leveyttä 68 cm (saatavilla myös 83cm ja 90cm vuodeleveydellä) ja pituutta avattuna 193cm. Tuolin syvyys avaamattomana 84cm. Korkeus 87cm. Jalan korkeus 10cm. Tuolin rungon korkeus ilman jalkoja ja selkänojaa 60cm eli mahtuu pienemmästäkin oviaukosta sisään.

Aava vuodetuolissa on laadukas Usva -kangas kahdeksassa eri sävyssä. Usva -kangas on ulkonäöltään sileä ja mattainen, ja tuntumaltaan pehmeä. Kangas on paksu ja kestävä: hankauksenkesto on 100 000, ja se on vesipestävä 30 asteessa. Huom. sängyssä hartian kohdalle tuleva osa ei ole verhoiltu samalla kankaalla, kuin muu sohva. Tämä osa ei näy silloin, kun sohva / nojatuoli on istuinkäytössä. Halutessasi tämä voidaan verhoilla samalla kankaalla, ja sen näet lisävarusteista.

Sohvan kokonaisleveys muodostuu istuinosasta ja kävinojista. Käsinojavaihtoehtoja on kolme: 7 cm ja 10 cm leveät kantikkaat käsinojat, tai divaanikäsinojat (7 cm). Vuodetuolin kokonaisleveys muodostuu istuinosasta ja käsinojista. Näin ollen tuolin kokonaisleveys on:
Kantikas 7 cm, noin 84 cm
Kantikas 10 cm, noin 90 cm
Divaanikäsinojilla noin 80 cm.

Sohvassa on 10 cm korkea jalka, minkä ansiosta siivoaminen sohvan alta on helppoa.

Aava on modulisohva, eli sohvasta voidaan tehdä useita eri kokoonpanoja. Niin suoria sohvia, kuin kulmakokoonpanojakin. Jos haluat tarjouksen jostain muusta kokoonpanosta tai kankaasta otathan yhteyttä meihin marikaluste@marikaluste.fi

Tutustu Aava sohvan osaluetteloon tästä!

Allergiaystävällisyys
Kaikissa Norosen tuotteissa on kiinnitetty huomiota allergiaystävällisyyteen. Tuotteissa käytetään vain liimoja, joita ei ole luokiteltu hengittäessä vaarallisiksi tai allergisoiviksi. Pehmusteissa käytetään ainoastaan kotimaisia huippulaatuisia allergiatestattuja pehmustemateriaaleja. Ne ovat freonittomia ja soveltuvat allergikoille.

Lisätiedot

Paino 50 kg (kilogramma)
Mitat 80 × 90 × 80 cm (senttimetri)