Ilmainen toimitus
-40%

Varastoerä – Joensuun sänkytehdas – Diamond Classic moottoriparisänky 193x203cm

Nyt on aika päivittää unesi uudelle tasolle Joensuun sänkytehtaan Premium moottorisängyllä.

6329,00 

Alin hinta 30 päivän aikana: 6329,00 
Valitse jousiston jäykkyys.
Valitse haluatko Hahlo-petauspatjan suojuksen Tencel™ päällisellä.
Lähtöhinta
Lisäysten hinta
Loppusumma
Arvioitu toimitusaika 25. - 30.06.2024
Tämän tuotteen toimituskulut:
Toimitustapa Hinta
Nouto myymälästä (Joensuu tai Lieksa) 0€
Ilmainen toimitus 0€
Tuotetunnus (SKU): JoSä_Diam_classic_moottorisänky_USA_varastoerä Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Huippuedullisesti premium-luokan moottoriparisänky!

Tyhjennämme valmistajan varastosta kuningaskoon moottoriparisänkyjä. Nyt on mahdollista toteuttaa haaveet premium-luokan unista! Huomioithan, että tuotteita on rajoitettu määrä.

Joensuun Sänkytehtaan -malliston sängyt tehdään korkealaatuisista ja hengittävistä materiaaleista käsityönä. Sänkymallistoja on kolme: vaativammankin nukkujan tarpeet täyttävä Platinium, premium-luokan mallisto Diamond, sekä erittäin laadukas perusvuodemallisto Family. Moottorisänkyjä on kolme: Diamond Plus, Diamond Classic ja Family -moottorisänky.

Diamond Classic moottorisängyn rakenne
Moottorisängyn runko on valmistettu suomalaisesta oksattomasta liimapuusta ja sen korkeus on 12 senttimetriä (verhoiltu osa). Tämän lisäksi rungossa on massiivikoivuinen koristealakehä, jonka korkeus on neljä senttimetriä. Rungon kokonaiskorkeus on näin ollen noin 16 cm. Rungon sälepohjassa on erillinen jäykkyydensäätömekanismi lantiolle ja hartioille. Kampanjasänkyjen kehikon ja jalkojen väri valkoinen.

Moottoripohjan asentoa säädetään langattomalla kaukosäätimellä. Sängyssä on laadukas portaaton nostomekanismi (Dewert OKIN). Moottorissa on paristovarmennus sähkökatkojen varalle.

Diamond Classic moottorisängyn patja valmistetaan sijoittamalla vyöhykkeetön jousisto E30 vaahtomuovikasetin sisään. Joustinpatja on käänneltävissä, sillä se on rakennettu molemmin puolin identtiseksi. Patjan kääntely lisää käyttöikää. Verhoilun alla on hengittävä Cirrus-vanu. Patjat pysyvät hyvin paikoillaan ruostumattomasta teräksestä valmistettujen sivu- ja jalkapään liukuesteiden avulla. Joustinpatjan kokonaiskorkeus on noin 19 cm.

Patjojen jäykkyyden voi valita molemmille puolille erikseen. Vaihtoehtoina on medium tai jämäkkä, tai näiden yhdistelmä.

Varasto-erän Diamond Classic moottoriparisängyn koko
Moottoriparisänky on kooltaan King size, eli koostuu kahdesta 96,5 cm leveästä moottorisängystä, jolloin kokonaisleveys on 193 cm. Liitinraudat sisältyvät parisänkypakettiin.

Pakettiin kuuluu petauspatjat
Sänkyihin kuuluu myös kaksi 96,5 cm leveää petauspatjaa.  Petauspatjan kokonaispaksuus on noin 6 senttimetriä. Itse patja on tasainen ja viskoelastinen sisus on paksuudeltaan noin 4 senttimetriä. Viskoelastinen petauspatja muotoutuu lämmön ja painon vaikutuksesta. Nukkumatuntuma on pehmeä, mutta tukee vartaloa viskoelastiselle patjalle tyypilliseen tapaan. Tässä petauspatjassa on nopea palautumiskyky, eikä materiaalin palautumisviive häiritse nukkuma-asentoa vaihtaessa!

Petauspatjan joustava pintakangas on valmistettu miellyttävästä ja pehmeästä Tencel-kuidusta. Tuote on allergiaystävällinen. Pääset tutustumaan tarkemmin petauspatjan ominaisuuksiin täältä.

Halutessasi voit tilata sänkyyn sopivan hahlo-petauspatjan suojuksen, jolloin petarit saavat yhtenäisen suojan ja ilmeen. Moottoroituihin parisänkyihin soveltuvat Hahlo-tuotteet ovat yläpäädystä halkaistuja ja alapäädystä yhtenäisiä. Petauspatjan suojus on valmistettu samasta, laadukkaasta Tencel™ -materiaalista, kuin petauspatjakin. Hahlo -petauspatjansuojuksen voit tilata lisävarusteista.

Verhoilu
Sängyt ovat verhoiltu laadukkaalla ja kestävällä  Annala VOS 100 -kankaalla, väri:  musta. Hankauksenkesto on 30 000 Martindalea. Materiaali on 40% polyesteria, 45% akryylia ja 15% puuvillaa.

Takuu
Rungolla ja jousituksella 25 vuoden takuu. Jousituksen takuu pitää sisällään katkeamattomuus-, irtoamattomuus- ja väsymättömyystakuun. Moottorilla on 10 vuoden takuu.

Toimitus
Tuotteet löytyvät heti varastosta. Toimitus on ilmainen Suomen sisällä.

Lisätiedot

Paino 160 kg (kilogramma)
Mitat 193 × 200 × 40 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...

  • -40%
    Ilmainen toimitus

    Varastoerä – Joensuun sänkytehdas – Family runkopakettisänky 193 x 203 cm

    3654,00