Ilmainen toimitus
-40%

Varastoerä – Joensuun sänkytehdas – Family runkopakettisänky 193 x 203 cm

Nyt on aika päivittää unesi uudelle tasolle Joensuun sänkytehtaan Premium runkosängyllä.

3328,00 

Alin hinta 30 päivän aikana: 3328.00€
Valitse jousiston jäykkyys.
Valitse haluatko petauspatjan suojuksen Tencel™ päällisellä.
Lähtöhinta
Lisäysten hinta
Loppusumma
Arvioitu toimitusaika 06. - 11.03.2024
Tuotetunnus (SKU): JoSä_Fami_RP_USA Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Premium-luokan runkosänkypaketti huippuedullisesti!

Tyhjennämme valmistajan varastosta kuningaskoon runkosänkypaketteja. Nyt on mahdollista toteuttaa haaveet premium-luokan unista! Huomioithan, että tuotteita on rajoitettu määrä.

Joensuun Sänkytehtaan -malliston sängyt tehdään korkealaatuisista ja hengittävistä materiaaleista käsityönä. Sänkymallistoja on kolme: vaativammankin nukkujan tarpeet täyttävä Platinium, premium-luokan mallisto Diamond, sekä erittäin laadukas perusvuodemallisto Family. Moottorisänkyjä on kolme: Diamond Plus, Diamond Classic ja Family -moottorisänky.

Family moottorisängyn rakenne
Sänkyjen runko on valmistettu suomalaisesta oksattomasta liimapuusta ja sen rungon korkeus on 16,5 senttimetriä. Sälepohja naulataan kehyksessä olevaan uraan ja kiinnitykset viimeistellään silikonilla, joka varmistaa täysin äänettömät kiinnityskohdat. Runkosängyissä on erittäin laadukas yksikerroksinen, vyöhykkeetön pussijousisto, jonka korkeus on 15cm. Jouset ovat lämpökäsiteltyjä, esijännitettyjä aktiivipussijousia. Runkopatjan jousitus on reunavahvistettu 10 mm teräskehällä, mikä tukevoittaa sängyn reunaa. Runko-osan kokonaiskorkeus on noin 33 cm.

Sänkyjen jäykkyyden voi valita molemmille puolille erikseen. Vaihtoehtoina on medium tai jämäkkä, tai näiden yhdistelmä.

Sängyn koko
Varastoerän sängyt on kooltaan King size, eli koostuu kahdesta 96,5 cm leveästä sängystä, jolloin kokonaisleveys on 193 cm. Liitinraudat sisältyvät parisänkypakettiin.

Pakettiin kuuluu petauspatja
Sänkyyn kuuluu 193 cm leveä, jämäkkä petauspatja.  Petauspatjan kokonaispaksuus on noin 10 senttimetriä. Petauspatja on profiloitu ja viskoelastinen sisus on paksuudeltaan noin 8 senttimetriä. Viskoelastinen petauspatja muotoutuu lämmön ja painon vaikutuksesta. Nukkumatuntuma on jämäkkä, ja tukee vartaloa viskoelastiselle patjalle tyypilliseen tapaan.

Petauspatjan joustava pintakangas on valmistettu miellyttävästä ja pehmeästä Tencel-kuidusta. Tuote on allergiaystävällinen. Pääset tutustumaan tarkemmin petauspatjan ominaisuuksiin täältä.

Halutessasi voit tilata sänkyyn sopivan petauspatjan suojuksen. Petauspatjan suojus on valmistettu samasta, laadukkaasta Tencel™ -materiaalista, kuin petauspatjakin.

Verhoilu
Sängyt ovat verhoiltu laadukkaalla ja kestävällä Froca Husky -kankaalla, väri: musta. Husky on kestävä huonekaluverhoilukangas, jossa on korkea hankauksenkesto (50 000 Martindale) ja on Oeko-Tex® standardien mukainen. Husky on 100% polyesteriä, jossa on likaahylkivyyskäsittely.

Jalat
20 cm kantikas, väriltään pähkinä.

Takuu
Rungolla ja jousituksella 25 vuoden takuu. Jousituksen takuu pitää sisällään katkeamattomuus-, irtoamattomuus- ja väsymättömyystakuun.

Toimitus
Tuotteet löytyvät heti varastosta, ja ovat heti toimitettavissa. Kampanjatuotteella on ilmainen toimitus Suomen sisällä.

Lisätiedot

Paino 120 kg (kilogramma)
Mitat 80 × 100 × 21 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...

  • -40%
    Ilmainen toimitus

    Varastoerä – Joensuun sänkytehdas – Diamond Classic moottoriparisänky 193x203cm

    6329,00