Joensuun Sänkytehdas – Diamond Plus moottorisänky

Premium-luokan moottorisänky korkealaatuisista materiaaleista ja langattomalla kaukosäätimellä.

6565,00 6862,00 

Alin hinta 30 päivän aikana: 6565,00 
Valitse jousiston jäykkyys.
Musta
Tumman harmaa
Vaalean ruskea
Vaalean harmaa
Beige
Ylellinen villakangas, joka on paloturvallinen ja erittäin hyvin kulutusta kestävä
Valitse jalkojen korkeus.
Pähkinä
Tammi
Lakattu koivu
Musta
Valkea
Hahlo-petauspatjan suojus moottoroituihin parisänkyihin joko Tencel™ tai luonnonmateriaalipäällisillä.
Lähtöhinta
Lisäysten hinta
Loppusumma
Arvioitu toimitusaika 12. - 27.07.2024
Tämän tuotteen toimituskulut:
Toimitustapa Hinta
Nouto myymälästä (Joensuu tai Lieksa) 0€
Ilmainen toimitus 0€
Tuotetunnus (SKU): JoSä_Diam_plus_moottorisänky Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Joensuun sänkytehtaan malliston sängyt tehdään korkealaatuisista ja hengittävistä materiaaleista käsityönä. Sänkymallistoja on kolme: vaativammankin nukkujan tarpeet täyttävä Platinium, premium-luokan mallisto Diamond, sekä erittäin laadukas perusvuodemallisto Family. Moottorisänkyjä on kolme: Diamond Plus, Diamond Classic ja Family -moottorisänky.

Diamond Plus moottorisängyn rakenne
Moottorisängyn runko on valmistettu suomalaisesta oksattomasta liimapuusta ja sen korkeus on 12 senttimetriä (verhoiltu osa). Tämän lisäksi on massiivikoivuinen koristealakehä, jonka korkeus on neljä senttimetriä. Rungon kokonaiskorkeus on näin ollen noin 16 cm. Rungon sälepohjassa on erillinen jäykkyydensäätömekanismi lantiolle ja hartioille.

Moottoripohjan asentoa säädetään langattomalla kaukosäätimellä, jossa on kaksi asentomuistipaikkaa, valaistu näppäimistö sekä taskulamppu. Parisängyissä kaukosäätimet voidaan parittaa, jolloin yhdellä kaukosäätimellä voidaan ohjata molempia moottoripohjia kerralla. Sängyssä on laadukas portaaton kaksimoottorinen nostomekanismi (2 x 6500 Newtonia). Moottorissa on paristovarmennus sähkökatkojen varalle. Moottoripohjassa on kaukosäätimellä toimiva sängynalusvalo vakiona.

Diamond Plus moottorisängyn patja valmistetaan sijoittamalla vyöhykkeetön kolmikerrosjousikomponentti vaahtomuovikasetin sisään. Diamond Plus moottorisängyn joustinpatjassa käytetään ainoana markkinoilla 15 cm korkealaatuista kolmikerrosjousikomponettia. Joustinpatja on käänneltävissä, sillä se on rakennettu molemmin puolin identtiseksi. Patjan kääntely lisää käyttöikää. Verhoilun alla on hengittävä Cirrus-vanu. Patjat pysyvät hyvin paikoillaan ruostumattomasta teräksestä valmistettujen sivu- ja jalkapään liukuesteiden avulla.

Oman näköinen vuode

Sänkyjä on mahdollista muokata ja räätälöidä jokaiselle mieleisekseen. Jalkojen ja alakehien vakiovärivaihtoehtoja ovat petsattu pähkinä ja tammi, lakattu koivu sekä maalattu musta ja valkoinen. Erikoistilauksena voidaan valmistaa myös omalla värillä, tai ruostumattomasta teräksestä. Huomioi sänkyä tilatessasi, että alakehä vähentää jalkojen näkyvää korkeutta 5 cm, koska jalat asennetaan alakehän sisäpuolelle runkoon. Näin ollen, jos haluat jalkojen näkyvän ja sängyn alla olevan vapaan tilan olevan 10 cm, tilaa 15 cm korkeat jalat.

Sängyn verhoiluvaihtoehtoja on lukuisia. Kangasvalikoimassa on kotimaiset Annalan kankaat, sekä ajaton ja tyylikäs Husky -kangas.

Annalan Kehrä -kangas on ylellinen villakangas, joka on paloturvallinen, erittäin hyvin kulutusta kestävä (50 000 Martindale), ja joka on myös valonkestoltaan erinomainen. Kehrässä on 60% villaa ja 40% polyesteriä. Kehrässä on useita värivaihtoehtoja, joista nyt verkkokaupassa vain viisi sävyä. Mikäli haluat sängyn verhoilun muulla, kuin Kehrä -kankaalla tai muissa sävyissä, otathan yhteyttä myymälään.

Erikoistilauksena vuoteet voi verhoilla myös Lauritzonin kankailla. Mikäli haluat sängyn verhoilun muulla, kuin Kehrä -kankaalla, otathan yhteyttä myymälään.

Diamond Plus moottorisängyn koot
Diamond Plus moottorisängyn saa kahdessa koossa: 90 levyisenä, ja joko 200 cm tai 210 cm pitkänä. Parisängyt muodostetaan kahdesta moottorisängystä. Liitinraudat sisältyvät parisänkypakettiin.

Petauspatja kruunaa nukkumatuntuman
Petauspatjavalikoima sisältää laadukkaat vaihtoehdot viimeistelemään nukkumatuntumasi. Valikoimasta löytyvät luonnonmukaiset 100% villapetauspatja ja luomusertifioitu 100% luonnonkumipetauspatja, sekä vaahtomuovitäytteisistä petauspatjoista korkeakimmoisa ERX tai kehon lämmön ja painon mukaan muotoutuvat viskoelastiset täytteet. Petauspatjojen paksuudet ovat noin kuusi ja kymmenen senttimetriä. Kaikki petauspatjat on mahdollista saada joko Tencel™ tai luonnonmateriaalipäällisillä. Pääset tutustumaan petauspatjoihin Tencel™ päällisellä täältä, ja luonnonmateriaaleilla täältä.

Moottoroituihin parisänkyihin soveltuvat Hahlo-petauspatjat, jotka ovat yläpäädystä halkaistuja ja alapäädystä yhtenäisiä. Hahlo-petauspatjoihin pääset tutustumaan täältä.

Kaikkiin petauspatjakokoihin ja Hahlo-petauspatjoihin on saatavilla myös suojukset niin Tencel™, kuin luonnonmateriaalipäällisellä. Mikäli haluat moottoroituihin parisänkyihin erilliset petauspatjan suojat, niin löydät ne erillisinä tuotteina täältä.

Lisätiedot

Paino 12 kg (kilogramma)
Mitat 80 × 100 × 21 cm (senttimetri)
Koko

105×210, 120×210, 138×203, 160×200 yhteinäinen, 160×210, 193×203, 210×210, 80×210, 96,5×203, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200, 180×210, 80×200, 90×200, 90×210

Saatat myös pitää...

 • Ilmainen toimitus

  Joensuun Sänkytehdas – Luonnon Latex Hahlo-petauspatja, luonnonmateriaali

  2432,00 3433,00 
 • Ilmainen toimitus

  Joensuun Sänkytehdas – Pehmeä visco 10cm Hahlo-petauspatja, luonnonmateriaali

  2048,00 2538,00 
 • Joensuun Sänkytehdas – Korkeakimmoinen 10cm Hahlo-petauspatja, Tencel – 180×200

  1707,00