Ilmainen toimitus

Joensuun Sänkytehdas – Family Continental jenkkisänky

Erittäin laadukas jenkkisänky korkealaatuisista materiaaleista.

3410,00 6756,00 

Alin hinta 30 päivän aikana: 3410,00 
Musta
Harmaa
Tummanruskea
Vaaleanruskea
Beige
Likaahylkivyyskäsitelty, kestävä ja turvallinen huonekaluverhoilukangas.
Valitse jalkojen korkeus.
Pähkinä
Tammi
Lakattu koivu
Musta
Valkea
Valitse alakehän koko sängynkoon mukaan.
Valitse jousiston jäykkyys.
Lähtöhinta
Lisäysten hinta
Loppusumma
Arvioitu toimitusaika 12. - 27.07.2024
Tämän tuotteen toimituskulut:
Toimitustapa Hinta
Nouto myymälästä (Joensuu tai Lieksa) 0€
Ilmainen toimitus 0€
Tuotetunnus (SKU): JoSä_fami_continental Osastot: , , , , , , , , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Joensuun sänkytehtaan -malliston sängyt tehdään korkealaatuisista ja hengittävistä materiaaleista käsityönä. Sänkymallistoja on kolme: vaativammankin nukkujan tarpeet täyttävä Platinium, premium-luokan mallisto Diamond, sekä erittäin laadukas perusvuodemallisto Family.

Family-tuoteperhe on kevyempi, erittäin laadukas perusvuodemallisto vyöhykkeettömällä aktiivipussijousirakenteella. Kuten muissa -vuodemallistoissa, myös Family -vuoteet on valmistettu ensiluokkaisista ja hengittävistä materiaaleista. Family Continental jenkkisängyssä on tuplajousitus.

Family Continental jenkkisängyn rakenne
Family Continental jenkkisänky koostuu alarungosta ja joustinpatjasta. Alarungossa on vyöhykkeetön 15cm korkea pussijousitus, joka on valmistettu korkealuokkaisesta, esijännitetyistä lämpökäsitellystä jousiteräksestä. Esijännitys takaa jouselle sopivan herkkyyden koko joustomatkalle. Jousitus on reunavahvistettu teräskehällä, mikä tukevoittaa sängyn reunaa ja pidentää sängyn elinikää.

Family joustinpatjassa käytetään laadukkaita 13 senttimetriä korkeita pussijousikomponentteja, jotka on sijoitettu vaahtomuovikasetin sisään. Jokainen jousi toimii itsenäisesti, kun ne ovat pakattu omiin pusseihinsa. Patjan vyöhykkeetön rakenne mahdollistaa jokaiselle nukkujalle ergonomisen ja mukavan nukkumisasennon. Laadukkaan jousiston ansiosta jokainen voi valita mieleisensä patjan jäykkyyden, eikä painoluokkien mukaan. Vuoteet saa kolmessa jäykkyydessä: pehmeä, medium ja jämäkkä. Patja on rakennettu molemmin puolin identtiseksi, jolloin sitä voi käännellä, ja pidentää patjan käyttöikää. Takuu jousistolle on 25 vuotta.

Family Continental jenkkisängyn alarungon ja joustinpatjan pintapehmusteena käytetään kotimaista allergiatestattua ja paloturvallista polyesterivanua. Sängyn paneelikangas on allergiaystävällistä Tencel™ materiaalia.

Halutessasi vuoteen saa myös luonnonmateriaaleilla, jolloin polyesterivanu ja -huopa korvataan 100% lampaanvillalla, sekä sängyn paneelikangas luonnonmateriaalilla (15% villaa, 85% puuvillaa). Vuoteen verhoilu on myös mahdollista toteuttaa luonnonmukaisella kankaalla. Mikäli haluat Family vuoteen luonnonmateriaaleilla, otathan yhteyttä myymälään.

Runko-osan korkeus (alarunko ja joustinpatja ilman jalkoja tai koristekehää) on noin 59 cm. Rungon kehys on valmistettu suomalaisesta oksattomasta liimapuusta, säleet massiivimännystä ja jalkapaikat koivuvanerista. Jalat ovat suomalaista massiivikoivua, ja korkeuden voi valita mieleisekseen (10, 15, 20, 25 tai 30 cm).

Oman näköinen vuode
Sänkyjä on mahdollista muokata ja räätälöidä jokaiselle mieleisekseen. Halutessasi Family -malliston vuoteisiin saa lisävarusteena massiivikoivuiset alakehät. Jalkojen ja alakehien vakiovärivaihtoehtoja ovat petsattu pähkinä ja tammi, lakattu koivu sekä maalattu musta ja valkoinen. Erikoistilauksena voidaan valmistaa myös omalla värillä, tai ruostumattomasta teräksestä. Huomioi alakehällistä sänkyä tilatessasi, että alakehä vähentää jalkojen näkyvää korkeutta 5 cm, koska jalat asennetaan alakehän sisäpuolelle runkoon. Näin ollen jos haluat jalkojen näkyvän ja sängyn alla olevan vapaan tilan olevan 10 cm, tilaa 15 cm korkeat jalat.

Sängyn verhoiluvaihtoehtoja on lukuisia. Kangasvalikoimassa on kotimaiset Annalan kankaat, sekä ajaton ja tyylikäs Husky -kangas. Husky on kestävä huonekaluverhoilukangas, jossa on korkea hankauksenkesto (50 000 Martindale) ja on Oeko-Tex® standardien mukainen. Husky on 100% polyesteriä, jossa on likaahylkivyyskäsittely.

Erikoistilauksena vuoteet voi verhoilla esimerkiksi Lauritzonin kankailla. Mikäli haluat sängyn verhoilun muulla, kuin Husky -kankaalla, tai alakehän erikoisvärillä, otathan yhteyttä myymälään.

Family Continental jenkkisängyt myös erikoismitoilla
Poiketen perinteisistä parisängyistä, Family jenkkisänky on mahdollista hankkia yhtenä 160cm leveänä runkosänkynä, eikä esim. kahden runkosängyn kokoonpanolla. Huomioithan tämän tilatessasi: jos haluat 160 cm leveän parisängyn kahdella runkosängyllä, valitsethan koon 160 cm (koostuu kahdesta 80 cm leveästä alarungosta). 180 cm leveä parisänky muodostetaan kahdesta 90 cm leveästä runkosängystä. Liitinraudat sisältyvät parisänkypakettiin.

Family runkosänkyjä saa myös 210 cm pituudessa 80 ja 90 cm leveyksissä.

Petauspatja kruunaa nukkumatuntuman
Petauspatjavalikoima sisältää laadukkaat vaihtoehdot viimeistelemään nukkumatuntumasi. Valikoimasta löytyvät luonnonmukaiset 100% villapetauspatja ja luomusertifioitu 100% luonnonkumipetauspatja, sekä vaahtomuovitäytteisistä petauspatjoista korkeakimmoisa ERX tai kehon lämmön ja painon mukaan muotoutuvat viskoelastiset täytteet. Petauspatjojen paksuudet ovat noin kuusi ja kymmenen senttimetriä. Kaikki petauspatjat on mahdollista saada joko Tencel™ tai luonnonmateriaalipäällisillä. Kaikkiin petauspatjakokoihin on saatavilla myös petauspatjan suojukset.

Pääset tutustumaan petauspatjoihin Tencel™ päällisellä täältä, ja luonnonmateriaaleilla täältä.

Lisätiedot

Paino 12 kg (kilogramma)
Mitat 80 × 100 × 21 cm (senttimetri)
Koko

105×210, 120×210, 138×203, 160×200 yhteinäinen, 160×210, 193×203, 210×210, 80×210, 96,5×203, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200, 180×210, 80×200, 90×200, 90×210

Saatat myös pitää...

 • Joensuun Sänkytehdas – Pehmeä visco petauspatja 10cm Tencel™ päällisellä

  803,00 2228,00 
 • Ilmainen toimitus

  Joensuun Sänkytehdas – Korkeakimmoinen petauspatja 7cm Tencel™ päällisellä

  577,00 1434,00 
 • BelLatex tyyny napeilla Tencel™

  231,00 
 • Joensuun Sänkytehdas – Petauspatjansuoja Tencel™

  120,00 272,00