-40%

Family moottorisänkypaketti 138 x 203 cm – Kesäkampanja

Nyt on aika päivittää unesi uudelle tasolle Joensuun sänkytehtaan  Premium moottorisängyllä.

3217,00 

Alin hinta 30 päivän aikana: 3217€
Valitse jousiston jäykkyys
Valitse haluatko petauspatjan suojuksen Tencel™ päällisellä
Lähtöhinta
Lisäysten hinta
Loppusumma
Arvioitu toimitusaika 12.10 - 1.11.2023
Tuotetunnus (SKU): unen_fami_moottorisänky-kesäkamppis Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Kesäkampanjasta premium-luokan moottorisänkypaketti huippuedullisesti!

Vihdoinkin kunnolla alkaneen kesän kunniaksi tyhjennämme varastosta USA-koon moottorisänkypaketteja. Nyt on mahdollista toteuttaa haaveet premium-luokan unista! Kampanjahinta on voimassa niin kauan, kuin tuote-erää riittää.

Joensuun Sänkytehtaan Uneni -malliston sängyt tehdään korkealaatuisista ja hengittävistä materiaaleista käsityönä. Sänkymallistoja on kolme: vaativammankin nukkujan tarpeet täyttävä Platinium, premium-luokan mallisto Diamond, sekä erittäin laadukas perusvuodemallisto Family. Moottorisänkyjä on kolme: Diamond Plus, Diamond Classic ja Family -moottorisänky.

Uneni Family moottorisängyn rakenne
Moottorisängyn runko on valmistettu suomalaisesta oksattomasta liimapuusta ja sen korkeus on 12 senttimetriä. Rungossa on sälepohja, jossa on myös erillinen jäykkyydensäätömekanismi lantiolle.

Moottoripohjan asentoa säädetään langallisella kaukosäätimellä. Sängyssä on laadukas portaaton kaksimoottorinen nostomekanismi (2 x 4500 Newtonia), ja paristovarmennus sähkökatkosten varalle. Family moottorisängyn patjassa on vyöhykkeetön 13 senttimetriä korkea jousisto, joka on vaahtomuovikasetin sisässä. Molemmin puolin verhoilun alla on hengittävä Cirrus-vanu. Joustinpatja on rakennettu siten, että patja on käänneltävissä, mikä lisää käyttöikää. Moottorisängyn jalkapäädyssä on patjan pidikekehikko, jotka pitävät huolen siitä, ettei patja luisu paikoiltaan.

Kampanjasängyn koko
Kesäkampanjan sänky on kooltaan 138x203 cm, eli amerikkalaisen kokoluokituksen mukainen Double.

Kampanjapakettiin kuuluu petauspatja
Kampanjapakettiin kuuluu 138 cm leveä, ERX-40 vaahdosta valmistettu pintapehmeä petauspatja.  Petauspatjan kokonaispaksuus on noin 10 senttimetriä. Patjan sisus on paksuudeltaan noin 8 senttimetriä.

Petauspatjan joustava pintakangas on valmistettu miellyttävästä ja pehmeästä Tencel-kuidusta. Tuote on allergiaystävällinen.

Halutessasi voit tilata sänkyyn sopivan petauspatjan suojuksen. Petauspatjan suojus on valmistettu samasta, laadukkaasta Tencel™ -materiaalista, kuin petauspatjakin.

Verhoilu
Sängyt ovat verhoiltu laadukkaalla ja kestävällä Froca Husky -kankaalla, väri: tummanruskea. Husky on kestävä huonekaluverhoilukangas, jossa on korkea hankauksenkesto (50 000 Martindale) ja on Oeko-Tex® standardien mukainen. Husky on 100% polyesteriä, jossa on likaahylkivyyskäsittely.

Jalat
20 cm kantikas, väriltään pähkinä.

Takuu
Rungolla ja jousituksella 25 vuoden takuu. Jousituksen takuu pitää sisällään katkeamattomuus-, irtoamattomuus- ja väsymättömyystakuun. Moottorilla 10 vuoden takuu.

Toimitus
Tuotteet löytyvät heti varastosta, ja ovat heti toimitettavissa. Kampanjatuotteella on ilmainen toimitus Suomen sisällä.

Lisätiedot

Paino 80 kg (kilogramma)
Mitat 140 × 200 × 50 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...

 • -40%
  Ilmainen toimitus

  Diamond Classic moottoriparisänky 193x203cm – Kesäkampanja

  6979,00 
 • -40%
  Ilmainen toimitus

  Diamond & Diamond Natura runkosänkypaketit 193 x 203 cm – Kesäkampanja

  5255,00 5819,00 
 • -40%
  Ilmainen toimitus

  Diamond Classic moottoriparisänky 193x203cm – Kesäkampanja

  6329,00 
 • -40%
  Ilmainen toimitus

  Family runkopakettisänky 193 x 203 cm – Kesäkampanja

  3328,00 
 • -40%
  Ilmainen toimitus

  Diamond Classic moottoriparisänky – Kesäkampanja

  6979,00