Uneni – Jämäkkä visco 6cm Hahlo petauspatja 180 x 210 cm

Jämäkkä lämpö- ja painomuotoutuva hahlo -petauspatja 180 x 210 cm moottorisänkyihin.

1426,00 

Alin hinta 30 päivän aikana: 1426€
Lähtöhinta
Lisäysten hinta
Loppusumma
Arvioitu toimitusaika 28.4 - 13.5.2023
Tuotetunnus (SKU): unen_visc_jämä_mspp Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,

Kuvaus

Jämäkkä viskoelastinen hahlo-petauspatja 180 x 210 cm moottorisänkyihin.

Pehmeä viskoelastinen hahlo-petauspatja soveltuu 180 x 210 cm moottorisänkyihin. Petauspatja on yläpäädystä halkaistu, ja alapääty on yhtenäinen.

Viskoelastinen petauspatja muotoutuu lämmön ja painon vaikutuksesta. Tässä petauspatjassa jäykkyys on jämäkkä. Patja on tasainen ja sisus on paksuudeltaan neljä senttimetriä. Petauspatjan kokonaispaksuus on noin 6 senttimetriä. Tuote soveltuu niille, jotka kaipaavat jämäkkää nukkumatuntumaa ja tukea.

Kaikki Uneni -petauspatjat on mahdollista saada joko Tencel™ tai luonnonmateriaalipäällisillä.

Tencel™

Tencel™ on yksi ympäristöystävällisimmistä tekstiileistä. Se tulee suoraan luonnosta uuttamalla FSC-sertifioidusta selluloosasta kestävän metsänhoidon keinoin. Tencelillä on monia villan hyviä ominaisuuksia. Kuitu on kestävä, mutta samalla pehmeä ja kevyt. Lisäksi se on hyvin elastinen ja joustava. Sileä pinta ja tuntuu pehmeämmältä ihoa vasten kuten villa, puuvilla tai silkki.

Tencel™ -kuidut kuljettavat kosteutta erittäin hyvin ja imevät 50 prosenttia enemmän kosteutta kuin puuvilla. Materiaali hengittää myös hyvin ja kuivuu nopeasti eikä rypisty herkästi. Kuten villa, Tencel™ on luonnollisesti antibakteerinen, ja siinä on jopa 2000 kertaa vähemmän bakteerikasvua kuin synteettisissä kuiduissa.

Luonnonmateriaalipäällinen:

Päällisen materiaali on 15% villaa ja 85% puuvillaa. Tämän yhdistelmän ansiosta petauspatjan päällinen on erittäin hengittävä; On siis kesällä viileä ja talvella lämmin. Puuvillan ja villan ominaisuuksiin kuuluu kyky sitoa hyvin kosteutta silti tuntumatta märältä iholla.

Villa on luonnollisesti antibakteerinen ja siinä on jopa 2000 kertaa vähemmän bakteerikasvua, kuin synteettisissä kuiduissa. Puuvilla on luja ja luonnollisesti hengittävä kuitu, joka ei sähköisty.

Lisätiedot

Paino 12 kg
Mitat 80 × 100 × 21 cm

Saatat myös pitää...