-20% -20%

Aava 2,5-istuttava vuodesohva, kierrätyskankaalla

Upea kotimainen Aava vuodesohva kierrätyskankaalla.

2057,00  1645,60 

Alin hinta 30 päivän aikana: 1645.60€
Vaaleanharmaa
Beige
Ruskea
Tummanharmaa/Musta
Vanha roosa
Tummansininen
Valitse sohvan väri
Kantikas 7cm
Kantikas 10cm
Kaareva 18cm
Valitse käsinojamalli
Musta
Valkoinen
Tammi
Pähkinä
Pyökki
Koivu
Valitse jalan väri
Sängyssä hartiaseudun osan verhoilu samalla kankaalla, kuin muu sohva.
Lähtöhinta
Lisäysten hinta
Loppusumma
Arvioitu toimitusaika 28.03 - 17.04.2024
Tuotetunnus (SKU): noro_aava2.5_memb Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Kotimainen Aava vuodesohva Noronen mallistosta. Norosen sohvat tehdään Norosen tehtaalla Rautalammilla. Aava sohva on varma valinta jos etsit vuosia kestävää vuodesohvaa, jossa kaiken lisäksi on vielä hyvä istuintuntuma.

Istuin- ja selkänojapehmusteet ovat korkealaatuista allergiatestattua vaahtomuovia. Tämä vaahtomuovi pehmusteena tekee sohvan istuintuntumasta miellyttävän jämäkän ja ergonomisen. Sohvassa on laadukas puu/metallirunko. Runko- ja jousistotakuu 20 vuotta.

Sohvasta voi levittää pedin joko yhdelle tai kahdelle. Vuoteet ovat siis erilliset, minkä ansiosta levittämällä vain puolet sohvasta pediksi, toisella puolikkaalla voi edelleen istua normaalisti. Sohvan vuodemekanismi on todella helppokäyttöinen.

Sohvan istuinosa on 138cm leveä. Tähän mittaan täytyy vielä lisätä käsinojien mitat, jolloin sohvan kokonaisleveys saadaan selville. Sohvaan on valittavana kolme erilaista käsinojavaihtoehtoa: Kantikas 7cm, kantikas 10cm ja kaareva 18cm.

Sohvan leveys eri käsinojilla:
Kantikas 7cm leveä käsinoja: 152cm
Kantikas 10cm leveä käsinoja: 158cm
Kaareva 18cm leveä käsinoja: 174cm

Sohvassa on 10cm korkea jalka, minkä ansiosta siivoaminen sohvan alta on helppoa.

Sohvan mitat: Syvyys 84cm/195cm avattuna, istuinsyvyys 57cm, korkeus 87cm, istuinkorkeus 45cm. Vuodekoko 2x68/193cm.

Sohva on verhoilu Member kierrätyskankaalla. Kangas on valmistettu 100% kierrätetystä muovista. Kankaan hankauksenkesto on todella hyvä, 55 000 martindalea. Myös valonkesto on mainio, 4-5. Vesipestävä 30°C.

Huom. sängyssä hartian kohdalle tuleva osa ei ole verhoiltu samalla kankaalla, kuin muu sohva. Tämä osa ei näy silloin, kun sohva / nojatuoli on istuinkäytössä. Halutessasi tämä voidaan verhoilla samalla kankaalla, ja sen näet lisävarusteista.

Aava on modulisohva, eli sohvasta voidaan tehdä useita eri kokoonpanoja. Niin suoria sohvia, kuin kulmakokoonpanojakin. Jos haluat tarjouksen jostain muusta kokoonpanosta tai kankaasta otathan yhteyttä meihin marikaluste@marikaluste.fi

Tutustu Aava sohvan osaluetteloon tästä!

Allergiaystävällisyys
Kaikissa Norosen tuotteissa on kiinnitetty huomiota allergiaystävällisyyteen. Tuotteissa käytetään vain liimoja, joita ei ole luokiteltu hengittäessä vaarallisiksi tai allergisoiviksi. Pehmusteissa käytetään ainoastaan kotimaisia huippulaatuisia allergiatestattuja pehmustemateriaaleja. Ne ovat freonittomia ja soveltuvat allergikoille.

Lisätiedot

Paino 70 kg (kilogramma)
Mitat 180 × 100 × 100 cm (senttimetri)