Ilmainen toimitus

Jackie lepotuoli ja sohva, kaksi väriä

Tyylikäs nahkainen sohva ja nojatuoli

2109,00 

Alin hinta 30 päivän aikana: 2109,00 
Musta
Taupe
Valitse lepotuolin ja sohvan väri
Lähtöhinta
Lisäysten hinta
Loppusumma
Arvioitu toimitusaika 19. - 26.06.2024
Tämän tuotteen toimituskulut:
Toimitustapa Hinta
Nouto myymälästä (Joensuu tai Lieksa) 0€
Ilmainen toimitus 0€
Tuotetunnus (SKU): tens_jackie_ryhmä Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Tässä kolmen istuttavassa sohvassa ja nojatuolissa yhdistyy huippulaatuinen käsityö ylivertaiseen muotoiluun ja mukavuuteen. Verhoilu on kulutuspinnoiltaan aitoa nahkaa, ja yhdessä laadukkaiden pehmusteiden kanssa Jackie sohva ja nojatuolit on tehty kestämään. Värivaihtoehtoina on musta tai taupe. Aito nahka antaa ylellisen tuntuman ja kestää hyvin kulutusta.

Sohvan tyynyt ovat irralliset, joten imuroiminen käy helposti ja vaihtamalla tyynyjen paikkoja säännöllisesti tyynyt kuluvat tasaisemmin. Nojatuoli on kiinteästi verhoiltu. Jackie lepotuolissa on ristikkojalka, jossa on pyörintämekanismi. Tuoli kääntyy ympäri, ja se palautuu aina samaan alkuasentoonsa.

Mitat:
Jackie nojatuolin kokonaiskorkeus on 84 cm, -syvyys 86 cm ja -leveys 75 cm. Istuinleveys on 52 cm, istuinsyvyys 55 cm ja istuinkorkeus 51 cm. Käsinojat ovat kantikkaat ja noin 12 cm leveät. Paino 28 kg.

Kolmen istuttavan Jackie -sohvan kokonaisleveys on 191 cm, runkosyvyys 92 cm ja kokonaiskorkeus 91 cm. Istuinsyvyys on 55 cm ja istuinkorkeus 45 cm. Sohvassa on tilava, noin 168 cm leveä istuinosa. Käsinojat ovat kantikkaat, ja noin 12 cm leveät. Paino 53 kg.

Materiaalit:
Runko on massiivipuuta ja vaneria, sekä istuinosissa on Zig-sag jousitus. Istuimissa on kimmoisaa E32 vaahtomuovia ja selkänojissa ep25 kg vaahtomuovia. Vaahtomuovin ympärillä on huonekaluvanua (180 g) lisäämään pintapehmeyttä. Kulutusosat aitoa nahkaa, muut osat keinonahkaa (kuten esimerkiksi sohvan ja nojatuolin tausta). Jalat ovat mustaa metallia.

Hoito:
Nahkasohva on helppohoitoinen, mutta sen huoltoon kannattaa panostaa pieni hetki pari kertaa vuoteen. Nahkakalusteet kannattaa puhdistaa ja suojata siihen tarkoitetuilla aineilla. Hoidon laiminlyönti lisää kuivumisen ja halkeilun riskiä. Tahrat tai värjäymät kannattaa poistaa mahdollisimman pian. Arkisiistimisen kannattaa tehdä imuroimalla pehmeällä harjasuuttimella, sekä pyyhkiminen kostealla mikrokuituliinalla (vain mieto puhdistusaine).

Lisätiedot

Paino 90 kg (kilogramma)
Mitat 222 × 96 × 67 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...

  • Ilmainen toimitus

    Jackie 3-ist. sohva, kaksi väriä

    1290,00 
  • Ilmainen toimitus

    Jackie lepotuoli, kaksi väriä

    819,00