Lana TV-taso 150cm mäntykannella

Kestävästä männystä valmistettu upea tv-taso kahdessa värissä

179,00 

Alin hinta 30 päivän aikana: 179€
Lähtöhinta
Lisäysten hinta
Loppusumma
Arvioitu toimitusaika 12. - 29.03.2024
Tuotetunnus (SKU): vilb_Lanatv Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Anna kodin viihdekeskuksen kruunata upealla Lana TV-tasolla, joka hurmaa rustiikkisella charmillaan ja kestävällä männyn rakenteellaan. Tämä näyttävä TV-taso on valmistettu laadukkaasta männystä ja sen kansi koostuu yhdestä jämäkästä lankusta, joka takaa kestävyyden ja tyylikkään ulkonäön. Kannen ja välihyllyn välisen tilan korkeus on 15,5 cm, tarjoten runsaasti säilytystilaa erilaisille laitteille ja tarvikkeille.

Rustiikkiset tuotteet saattavat sisältää luonnollisia piirteitä, kuten halkeamia, oksanreikiä ja koloja, jotka tekevät jokaisesta Lana TV-tasosta uniikin ja ainutlaatuisen.

Lana TV-tason massiivimäntykansi on jämerää 30 mm paksuutta ja saatavilla kahtena upeana värivaihtoehtona: antiikki tai harmaa.
Jalkojen materiaali ja värit voit valita oman mieltymyksesi mukaan: mänty, musta tai valkoinen.

Alahyllyn mitat ovat 910 mm x 325 mm, tarjoten lisää tilaa järjestää ja näyttää elektroniikkalaitteita tai muita esineitä.
Kokonaismitat ovat leveydeltään 150 cm, korkeudeltaan 48 cm ja syvyydeltään 45 cm.

TV-taso toimitetaan osina ja se on helppo koota mukana tulevan ohjeen avulla. Kannessa on valmiiksi esiporatut reiät jaloille, mikä helpottaa kokoonpanoa ja varmistaa tuotteen kestävän asennuksen.

Tee kotisi viihdekeskuksesta todellinen katseenvangitsija Lana TV-tason avulla ja nauti sen rustiikin kauneuden tuomasta tunnelmasta ja käytännöllisestä toiminnallisuudesta!

Lisätiedot

Paino 20 kg (kilogramma)
Mitat 150 × 40 × 30 cm (senttimetri)