Ilmainen toimitus

Lia lepotuoli, ruskea ja musta

Eleganssia mukavuutta.

795,00 

Alin hinta 30 päivän aikana: 795.00€
Ruskea
Musta
Valitse nahkaverhoilun väri
Lähtöhinta
Lisäysten hinta
Loppusumma
Arvioitu toimitusaika 06. - 18.03.2024
Tuotetunnus (SKU): tens_lia-lepotuoli Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Lia lepotuoli on täydellinen yhdistelmä tyylikkyyttä ja mukavuutta. Tuolissa on kaksi moottoria, joilla ohjataan selkänojaa ja rahia erikseen käsinojasta löytyvillä napeilla. Rentouttavan asennon löytäminen ei siis voisi olla helpompaa!

Tuolissa on musta metallijalka, joka antaa tuolille modernin ilmeen ja samalla mahdollistaa sen helpon liikuttelun eri suuntiin. Tuolissa on kuitenkin lukkotappi, joka estää tuolin pyörimisen ympäri.  Verhoilumateriaali on kestävää ja helppohoitoista tekstiilinahkaa, joka ei vaadi erityisiä käsittelyaineita. Värivaihtoehtoina on ajattomat ruskea ja musta.

Käyttö
Tuolin mekanismeja säädetään tuolin käsinojassa olevista napeista. Etummaisesta säädetään selkänojaa, ja takimmaisesta rahia. Samasta ohjauspaneelista löytyy myös USB-pistoke, jossa voit ladata vaikka lukulaitetta tai tablettia.

Mittatiedot
Tuolin kokonaisleveys 78 cm, -syvyys 90 cm ja -korkeus 104 cm. Istuinsyvyys on 54 cm ja -korkeus 49 cm. Tuoli painaa 32 kg.

Hoito-ohjeet
Puhdista tekstiilinahkapintainen tuoli säännöllisesti pehmeällä, kostealla liinalla, mietoa saippuavettä käyttäen. Vältä voimakkaasti hankaavia tai kemiallisia pudistusaineita, jotka voivat vahingoittaa nahkapintaa. Ei saa käyttää tekstiili/nahan hoito tuotteita. Vaikka tekstiilinahka on kestävä materiaali, säännöllinen hoito auttaa säilyttämään sen kauniin ulkonäön ja kestävyyden.

Mekanismi ja materiaalit
Tuolissa on kaksi moottorilla toimivaa mekanismia. Vaatii verkkovirran toimiakseen.
Jalusta ja mekanismi on metallia, runko on massiivipuuta ja vaneria. Istuinosassa on No-sag jousitus sekä kimmoisa ER32 vaahtomuovi. Selkäosasa ja käsinojassa on EP25 vaahtomuovia. Verhoilu on tekstiilinahkaa (toiselta nimeltään myös nahkapohjainen kangas).

Toimitus ja asennus
Tuote toimitetaan laatikossa, jossa istuinosa ja selkänoja ovat erillään. Istuinosan pohjaan on kiinnitetty tarvikelaatikko, josta löydät muuntajan ja tuolin johdot. Ennen käyttöä selkänoja on kiinnitettävä istuinosaan. Asennus käy helposti laskemalla selkänoja kummallakin puolella oleviin kiskoihin. Tämän jälkeen kytke sähköjohdot mukana tulleilla pikaliittimillä ja kytke muuntaja pistorasiaan.

Lisätiedot

Paino 36 kg (kilogramma)
Mitat 78 × 91 × 69 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...

 • Skandia mekanismituoli – Manuaalikäyttöinen

  638,00 
 • Slimline lepotuoli

  890,00 
 • -20% -20%

  Vegas mekanismituoli, kaksi väriä

  593.60