-36%

Lilli 3+2 sohvat

Suomalaista laatutyötä, suunniteltu ja tehty Rautalammilla!

1790,00 

Alin hinta 30 päivän aikana: 1545,00 
Valitse haluatko kolmen istuttavan sohvan kahdella vai kolmella tyynyllä.
Usva Cognac 28
Usva Dark blue 48
Usva Light grey 60
Usva Liver 10
Usva Mustard 06
Usva Natural 01
Usva Turtle 88
Usva Zinc 167
Valitse Usva- kampanjakankaan väri
Valitse sohvan jalkojen väri
Lähtöhinta
Lisäysten hinta
Loppusumma
Arvioitu toimitusaika 22.06 - 12.07.2024
Tämän tuotteen toimituskulut:
Toimitustapa Hinta
Nouto myymälästä (Joensuu tai Lieksa) 0€
Toimitus kotiovelle 59,90€
Tuotetunnus (SKU): noro_lilli_3+2_kalusto Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Lilli sohvat on odotettu uutuus Norosen tehtaalta, Rautalammilta!

Lilli sohva on muotoilultaan siro. Käsinojat kaartuvat hieman ulospäin ja sisäpuolelta ne ovat pyöristetty, joten niihin on mukava nojailla tai vaikkapa ottaa päiväunet. Istuintuntuma on ryhdikäs, joka muodostuu hieman lyhyemmästä istuinsyvyydestä, sekä kiintoverhoilusta ja jämäkästä mutta kimmoisasta istuinosasta. Kiintoverhoillussa istuinosassa ei siis ole riskiä, että istuintyynyt lähtisivät liukumaan pois!

Selkätyynyt ovat kääntötyynyjä, eli ne ovat verhoiltu molemmilta puolelta. Selkätyynyssä on pehmeää Eco-soft vanua, joka viimeistelee istuinmukavuuden. Sohvan runko selkäosasta nousee lähes selkätyynyn korkeudelle, joten tuntuma selkäosassa on myös tukeva pehmeän lisäksi. Selkätyynyjä on hyvä muistaa pöyhiä ja käännellä, sekä niiden paikkoja vaihdella, jotta tyynyt pysyvät ryhdikkäinä.

Lilli sohvakalusto maaliskuun kampanjakankaalla koostuu kolmen ja kahden istuttavista sohvista. Kolmen istuttavaan sohvaan voit päättää, haluatko tyynyjaotuksen kahdella vai kolmella tyynyllä. Kolmella tyynyllä ulkonäkö on klassisempi,  kun taas kahdella modernimpi (leveämmät tyynyt). Kahden istuttavassa sohvassa on jaottelu kahdella tyynyllä. Lilli sohvissa on 13 cm korkeat jalat, joten siivoaminen onnistuu esteettä. Kampanjasohvan jalat on kuvissa näkyvät kantikkaat kenojalat, jotka on saatavilla eri väreillä.

Maaliskuun kampanjassa Lilli on saatavilla edullisesti Usva -kankailla. Kampanjan Usva -kangasta on saatavilla kahdeksassa eri sävyssä. Usva -kangas on ulkonäöltään sileä ja mattainen, ja tuntumaltaan pehmeä. Kangas on paksu ja kestävä: hankauksenkesto on 100 000, ja se on vesipestävä 30 asteessa. Halutessasi tarjoukset muilla kankailla, otathan yhteyttä suoraan myymäläämme tai sähköpostitse joensuu@marikaluste.fi.

Mitat:
Kolmen istuttavan sohvan kokonaisleveys on 200 cm, ja kahden istuttavan sohvan kokonaisleveys on 144 cm. Istuinosan leveys on kolmen istuttavassa sohvassa noin 165 cm, ja kahden istuttavassa 110 cm. Molemmissa runkosyvyys on 83 cm, ja kokonaiskorkeus 83 cm (kun käytössä 13 cm korkeat jalat).  Istuinsyvyys on noin 50 cm. Istuinkorkeus on 45 cm, kun alla on 13 cm jalat. Halutessasi jalkakorkeutta voidaan nostaa, jolloin istuinkorkeuskin nousee. Otathan tällöin yhteyttä meihin, niin etsitään sopivat vaihtoehdot.

Materiaalit:
Rungossa on käytetty massiivipuuta ja vaneria, istuinosissa on  No-sag jousitus sekä kimmovaahtoa. Runko ja istuinosat on kiintoverhoiltu. Selkätyynyt Ecosoft -vanua. Runko- ja joustintakuu on 15 vuotta.

Lisävarusteet:
Halutessasi saat tähän sohvaan on saatavilla lisävarusteena istuin- ja käsinojasuojat samalla kankaalla, kuin sohvakin on. Kiinnitys on tarranauhoilla runkoon. Mikäli nämä kiinnostavat, niin otathan meihin yhteyttä.

Allergiaystävällisyys
Kaikissa Norosen tuotteissa on kiinnitetty huomiota allergiaystävällisyyteen. Tuotteissa käytetään vain liimoja, joita ei ole luokiteltu hengittäessä vaarallisiksi tai allergisoiviksi. Pehmusteissa käytetään ainoastaan kotimaisia huippulaatuisia allergiatestattuja pehmustemateriaaleja. Ne ovat freonittomia ja soveltuvat allergikoille.

Lisätiedot

Paino 45 kg (kilogramma)
Mitat 200 × 70 × 70 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...

 • -30%

  Bistro kulmasohva 2K3 Sevilla kangas

  2079.00
 • -34%

  Pinja sohvakalusto 3+2 Relax-kampanja

  2290,00 
 • -36%

  Sini sohvakalusto 3+2 Kampanjakankaalla

  1598,00 
 • -26%

  Eleanor 3-istuttava sohva

  999,00