-37%

Luoto sohva 3-istuttava (165 istuin) Yacht-kampanja

Yksinkertaisen tyylikäs kotimainen Luoto sohva Yacht verhoilulla.

1390,00 

Alin hinta 30 päivän aikana: 1390.00€
Onyx 169
Brown 15
Chocolate 17
Graphite 66
Tobacco 111
Cinnamon 94
Valitse sohvan väri
Kaareva
Kantikas
Valitse käsinojan malli
Lähtöhinta
Lisäysten hinta
Loppusumma
Arvioitu toimitusaika 27.03 - 16.04.2024
Tuotetunnus (SKU): noro_luot3_yacht Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kotimaisen Norosen malliston Luoto sohva. Luoto sohva on ulkonäöltään todella kepeä, yksinkertaisen tyylikäs. Sopii mainiosti nykypäivän sisustustyyliin. Sirosta ulkomuodosta huolimatta sohvassa on todella kestävä puurunko.

Sohvan istuin on kiintoverhoiltu ja tuntuma on miellyttävän jämäkkä. Istuimessa on korkeakimmoista vaahtomuovia ja selkätyynyssä Ecovanua. Koska selkätyynyt eivät ole kiintoverhoiltuja, suosittelemme niiden pöyhimistä ryhdikkyyden säilyttämiseksi.

Sohvaan on valittavissa kaksi eri käsinojamallia, joko kaareva tai kantikas. Kummatkin ovat leveydeltään 7cm.

Sohvan verhoilu on Yacht kankaalla. Yacht on nahkapohjainen kangas, missä verhoilun pohjana on aitonahka ja pinnassa suurimmaksi osaksi polyesteriä (96%) sekä hieman PU-materiaalia (4%). Materiaali on hengittävä ja tuntumaltaan mukavan pehmeä.
Yacht kankaan hoito-ohje: säännöllinen imurointi, tahrat pyyhitään varovasti kostealla liinalla.

Sohvan jalka on 20cm korkea, pyöreä musta metallijalka.

3-istuttavan sohvan mitat: Kokonaisleveys 179cm, kokonaissyvyys 87cm ja kokonaiskorkeus 87cm. Istuinleveys 165cm, istuinsyvyys 55cm ja istumakorkeus 45cm.

Luoto on modulisohva, eli sohvasta voidaan tehdä useita eri kokoonpanoja. Niin suoria sohvia, kuin kulmakokoonpanojakin. Jos haluat tarjouksen jostain muusta kokoonpanosta tai kankaasta otathan yhteyttä meihin marikaluste@marikaluste.fi

Tutustu Luoto sohvan osaluetteloon tästä!

Allergiaystävällisyys
Kaikissa Norosen tuotteissa on kiinnitetty huomiota allergiaystävällisyyteen. Tuotteissa käytetään vain liimoja, joita ei ole luokiteltu hengittäessä vaarallisiksi tai allergisoiviksi. Pehmusteissa käytetään ainoastaan kotimaisia huippulaatuisia allergiatestattuja pehmustemateriaaleja. Ne ovat freonittomia ja soveltuvat allergikoille.

 

Lisätiedot

Paino 60 kg (kilogramma)
Mitat 210 × 100 × 100 cm (senttimetri)