Mirror Line liukuovikaappi 180x220x45

Mirror Linen säilytysjärjestelmät tehdään aina mittatilauksena, joten ne taipuvat vaativankin mallisiin ja kokoisiin tiloihin

1635,00 

Tuotetunnus (SKU): mirr_180_kome Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Mirror Linen säilytysjärjestelmät tehdään aina mittatilauksena, joten ne taipuvat vaativankin mallisiin ja kokoisiin tiloihin.  Myös kaapistojen hyllyt, laatikot ja muu sisältö suunnitellaan aina juuri asiakkaan tarpeisiin sopiviksi.

Et tarvitse montaa neliötä tilaa loihtiaksesi kotiisi käytännöllisen ja tyylikkään säilytysjärjestelmän. Kauttamme löydät erilaisiin budjetteihin sopivia vaihtoehtoja – Kaapiston ei suinkaan tarvitse maksaa maltaita. Esimerkiksi hyllyt ja vaatetangot ovat edullisia vaihtoehtoja, joilla saadaan luotua käytännöllistä säilytystilaa, niin kuin tässä ratkaisussa esimerkiksi.

Oviin voidaan lisätä myös hidastimet, jolloin ovet eivät kolahda seiniin (tai haluamaasi kohtaan kiskolla)

Mirror Line Oy valmistaa korkealaatuisia liukuovia ja komeroryhmiä. Tuotteet valmistetaan mittatilaustyönä asiakkaan toivomusten mukaisesti. Kilpailuvaltteja ovat nopeat ja varmat toimitukset sekä luotettavat kuljetukset tehtaan omilla autoilla. Syrjäisemmät osoitteet toimittaa pääasiassa posti.

Valittavana on 31 eri runkoväriä, sekä runsaasti erilaisia lisävarusteita. Runkolevyt ovat melamiinipinnoitteista, myrkytöntä kalustelevyä, jonka paksuus on 16mm.
Komeroiden kasaus tapahtuu vaivattomasti pikakiinnitteisten epäkeskohelojen avulla, joita varten runko-osissa ovat valmiiksi koneistetut reiät.

Mirrorlinen tuotteisiin pääset tutustumaan tästä.

Kaapin mitat:
Leveys 180 cm
Korkeus 220 cm
Syvyys 45 cm

Toimitushinta:
Alkaen 100€. Hinta määräytyy toimitusosoitteen mukaan. Kysy meiltä lisää soittamalla tai sähköpostilla, niin laskemme tarjouksen.