Mirror Line tilanjako-ovet 150 x 220 cm

Mirror Linen säilytysjärjestelmät tehdään aina mittatilauksena, joten ne taipuvat vaativankin mallisiin ja kokoisiin tiloihin

1368,00 

Tuotetunnus (SKU): mirr_150_tilanjako Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Mirror Linen tilanjako-ovet ja lasiseinät tehdään aina mittatilauksena, jolloin ne soveltuvat monenlaisiin tiloihin.

Tilanjako-ovissa ja lasiseinissä on useita eri materiaalivaihtoehtoja, joilla asiakas voi viimeistellä tuotteen sisustukseensa sopivaksi. Ovimalleja on useita: ristikko-ovet, kuten tässä esimerksissä, tai jaottelu vaakatasossa, tai pelkällä ulkokehyksellä. Kehysprofiileja on neljä, ja jokaisessa on useampi värivaihtoehto. Esimerkiksi tässä vaihtoehdossa on käytetty Classic Mini kehysprofiilia valkoisena, mutta vaihtoehtoina ovat myös mattamusta, hopea ja grafiitti. Ruudukkomateriaaleja on valittavissa seuraavista: laminoidut, maalatut tai satiinilasit, peili, tai levyt (16mm). Kokonaisuuden voi myös toteuttaa yhdistelemällä eri oviprofiileja ja materiaaleja.

Toiminnallisuus saadaan viimeisteltyä vaikkapa sijoittamalla ovet oviaukon eteen ja ovet puskuun, kuten tässä esimerkissä. Tällöin käytössä on ns. single kisko. Vaihtoehtoina on myös tuplakiskon ja triplakisko. Esimerkiksi kolmiovisessa tuotteessa kaikki ovet saadaan työnnettyä samaan reunaan, kun käytössä on triplakisko. Oviin voidaan lisätä myös hidastimet, jolloin ovet eivät kolahda seiniin (tai haluamaasi kohtaan kiskolla). Vaihtoehtoisesti valitut ovet voidaan lukita stopparilla. Kiinteissä lasiseinissä ovet sijoitetaan kiskolle, mutta ne eivät liiku. Ovet voidaan sijoittaa joko aukon eteen, jolloin kiskot jatkuvat aukon reunojen yli, tai aukon sisään kuten tässä esimerkissä.

Esimerkin tilajako-oven mitat:
Aukon leveys 150 cm
Huonekorkeus 250 cm
Oviaukonkorkeus 220 cm.

Toimitushinta:
Alkaen 100€. Hinta määräytyy toimitusosoitteen mukaan. Kysy meiltä lisää soittamalla tai sähköpostilla marikaluste@marikaluste.fi.

Mirrorlinen tuotteisiin pääset tutustumaan tästä.