Mirror Line tilanjako-ovet 200 x 220 cm

Mirror Linen säilytysjärjestelmät tehdään aina mittatilauksena, joten ne taipuvat vaativankin mallisiin ja kokoisiin tiloihin

928,00 

Tuotetunnus (SKU): mirr_200_tilanjako Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Mirror Linen tilanjako-ovet ja lasiseinät tehdään aina mittatilauksena, jolloin ne soveltuvat monenlaisiin tiloihin.

Tilanjako-ovissa ja lasiseinissä on useita eri materiaalivaihtoehtoja, joilla asiakas voi viimeistellä tuotteen sisustukseensa sopivaksi. Ovimalleja on useita, esimerksi ristikko-ovet, jaottelu vaakatasossa osiin, tai pelkällä ulkokehyksellä. Kehysprofiileja on neljä, ja jokaisessa on useampi värivaihtoehto. Esimerkiksi tässä vaihtoehdossa on käytetty Twin 2 kehysprofiilia mattamustaisena, mutta vaihtoehtoina ovat myös valkoinen ja hopea. Ruudukkomateriaaleja on valittavissa seuraavista: laminoidut, maalatut tai satiinilasit, peili, tai levyt (16mm). Tässä esimerkissä on käytetty lehtikuusilevyä (vaaka). Kokonaisuuden voi myös toteuttaa yhdistelemällä eri oviprofiileja ja materiaaleja.

Toiminnallisuus saadaan viimeisteltyä esimerkiksi käyttöön sopivan ovimäärän ja kiskon, esimerkiksi kolmiovisessa tuotteessa kaikki ovet saadaan työnnettyä samaan reunaan, kun käytössä on triplakisko. Oviin voidaan lisätä myös hidastimet, jolloin ovet eivät kolahda seiniin (tai haluamaasi kohtaan kiskolla). Vaihtoehtoisesti valitut ovet voidaan lukita stopparilla. Kiinteissä lasiseinissä ovet sijoitetaan kiskolle, mutta ne eivät liiku. Ovet voidaan sijoittaa joko aukon eteen, jolloin kiskot jatkuvat aukon reunojen yli, tai aukon sisään kuten tässä esimerkissä.

Esimerkin tilajako-oven mitat:
Leveys 200 cm
Ovikorkeus 220 cm.

Toimitushinta:
Alkaen 100€. Hinta määräytyy toimitusosoitteen mukaan. Kysy meiltä lisää soittamalla tai sähköpostilla marikaluste@marikaluste.fi.

Mirrorlinen tuotteisiin pääset tutustumaan tästä.