Mirror Line tilanjako-ovet/lasiseinä 300 x 250 cm

Mirror Linen säilytysjärjestelmät tehdään aina mittatilauksena, joten ne taipuvat vaativankin mallisiin ja kokoisiin tiloihin

1608,00 

Tuotetunnus (SKU): mirr_300_tilanjako Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Mirror Linen tilanjako-ovet ja lasiseinät tehdään aina mittatilauksena, jolloin ne soveltuvat monenlaisiin tiloihin.

Tilanjako-ovissa ja lasiseinissä on useita eri materiaalivaihtoehtoja, joilla asiakas voi viimeistellä tuotteen sisustukseensa sopivaksi. Ovimalleja on useita, esimerksi ristikko-ovet, tai kuten tässä esimerkissä jaottelu neljään osaan (4-osainen ovi), tai pelkällä ulkokehyksellä. Kehysprofiileja on neljä, ja jokaisessa on useampi värivaihtoehto. Esimerkiksi tässä vaihtoehdossa on käytetty Classic Mini kehysprofiilia mattamustaisena, mutta vaihtoehtoina ovat myös valkoinen, hopea ja grafiitti.
Ruudukkomateriaaleja on valittavissa seuraavista: laminoidut, maalatut tai satiinilasit, peili, tai levyt (16mm). Kokonaisuuden voi myös toteuttaa yhdistelemällä eri oviprofiileja ja materiaaleja.

Toiminnallisuus saadaan viimeisteltyä esimerkiksi valitsemalla tuplakiskon sijaan triplakisko, jolloin kolmiovisessa tuotteessa kaikki ovet saadaan työnnettyä samaan reunaan. Oviin voidaan lisätä myös hidastimet, jolloin ovet eivät kolahda seiniin (tai haluamaasi kohtaan kiskolla). Vaihtoehtoisesti valitut ovet voidaan lukita stopparilla. Kiinteissä lasiseinissä ovet sijoitetaan kiskolle, mutta ne eivät liiku. Ovet voidaan sijoittaa joko aukon eteen, jolloin kiskot jatkuvat aukon reunojen yli, tai aukon sisään kuten tässä esimerkissä.

Esimerkin tilajako-oven mitat:
Leveys 300 cm
Huone- ja ovikorkeus 250 cm.

Toimitushinta:
Alkaen 100€. Hinta määräytyy toimitusosoitteen mukaan. Kysy meiltä lisää soittamalla tai sähköpostilla marikaluste@marikaluste.fi.

Mirrorlinen tuotteisiin pääset tutustumaan tästä.