-40%

Skandi 2-istuttava sohva

Kotimainen Skandi sohva tuo raikkautta tilaan kepeän rakenteensa ansiosta. Istuinleveys 140cm, kokonaisleveys 164cm.

1344.60

Alin hinta 30 päivän aikana: 2241€
Natur 200
Vaaleanharmaa 106
Beige 204
Tummanharmaa 102
Musta 100
Valitse sohvan väri
Valitse rungon syvyys
Pyöreä metallijalka
Pyöreä puujalka
Vino kantikas puujalka
Valitse sohvan jalka
Valitse jalan väri
Valitse jalan väri
Valitse jalan väri
Lähtöhinta
Lisäysten hinta
Loppusumma
Arvioitu toimitusaika 28.5 - 17.6.2023
Tuotetunnus (SKU): noro_skan_rode Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kotimainen Skandi sohva ihastuttaa modernilla ulkomuodollaan. Skandi sohva on ihanan kevytrakenteinen, minkä ansiosta se tuo tilaan raikkautta ja antaa tilaa myös muulle sisustukselle huoneessa. Kevyen näköisestä rakenteesta huolimatta sohva huippulaadukas, puurungon sekä jousiston katkeamattomuustakuu on 15 vuotta. Käsinoja on 12cm leveä, malliltaan siro ja hieman ulospäin kaareva.

Voit valita sohvaan haluamasi istuin- sekä selkätyynyn pehmusteen.
Istuintyynyyn on valittavissa kolme erilaista pehmustetta: Hard, medium ja soft.
Hard: Valitse hard jos haluat ryhdikkään ja jämäkän sohvan. Hard tyynyn sisus on kimmovaahtoa.
Medium: Medium tyynyssä on käytetty ryhdikästä relax-materiaalia ja pinnassa polyesterivanua. Istuintuntuma on pintapehmeä ja samalla ryhdikäs.
Soft: Soft tyynyssä istuintuntuma on miellyttävän pehmeä ja rento. Soft tyynyn sydämessä on jämäkkää vaahtomuovia ja pinnassa höyhen/rouhesekoitus, mikä saa aikaan tyynyyn pehmeyden.

Myös selkätyynyyn on valittavissa kolme erilaista pehmustetta: Hard, medium ja eco soft.
Hard: Tyynyssä on käytetty ryhdikästä relax-materiaalia ja pinnassa polyesterivanua. Tekee istuintuntumasta ryhdikkään ja tukee hyvin selkää.
Medium: Tyynyn pehmuste on höyhen/supersoft sekoitusta, mikä tekee tuntumasta rennon mutta tukee samalla istujaa.
Eco soft: Sisus on pallokuitua, mikä on erittäin kimmoisa, palautuva ja kestävä materiaali. Kierrätysmateriaalia. Todella mukava ja pehmeä tyyny.

Rungon syvyydeksi voit valita joko 87cm tai 97cm. Valitse 87cm jos haluat ryhdikkään sohvan ja 97cm jos haluat malliltaan rennon sohvan.

Sohvan verhoilu on Rodeo kankaalla. Rodeo kangas on todella tyylikäs ja ihanan pehmeä huonekalukangas, jolla sisustat kotiasi upeasti. Kangas on käsitelty likaa hylkiväksi, minkä ansiosta se sopii mainiosti myös lapsi- ja lemmikkieläinperheisiin. Kangas on 100% polyesteriä ja siinä on erittäin hyvä kulutuksenkesto, martindale yli 100 000. Vesipestävä 30°C.

Sohvan jalka:
Sohvaan on valittavissa kolme erilaista jalkavaihtoehtoa: Pyöreä metallijalka, pyöreä puujalka ja vino kantikas puujalka. Kaikki jalkamallit ovat 18cm korkeita.

Mittatiedot:
2-istuttavan sohvan mitat: Kokonaisleveys 164cm, kokonaissyvyys 87/97cm ja kokonaiskorkeus 84cm. Istuinleveys 140cm, istuinsyvyys 57/67cm ja istuinkorkeus 47cm. (Mitat 18cm korkealla jalalla)

Skandi on modulisohva, eli sohvasta voidaan tehdä useita eri kokoonpanoja. Niin suoria sohvia, kuin kulmakokoonpanojakin. Jos haluat tarjouksen jostain muusta kokoonpanosta tai kankaasta otathan yhteyttä meihin marikaluste@marikaluste.fi

Katso Skandi sohvan osaluettelo: Skandi osaluettelo

Allergiaystävällisyys
Kaikissa Design by Norosen tuotteissa on kiinnitetty huomiota allergiaystävällisyyteen. Tuotteissa käytetään vain liimoja, joita ei ole luokiteltu hengittäessä vaarallisiksi tai allergisoiviksi. Pehmusteissa käytetään ainoastaan kotimaisia huippulaatuisia allergiatestattuja pehmustemateriaaleja. Ne ovat freonittomia ja soveltuvat allergikoille.

 

Lisätiedot

Paino 50 kg
Mitat 165 × 100 × 100 cm

Saatat myös pitää...