-20% -20%

Skandi kulmasohva avopäädyllä

Kotimainen Skandi sohva tuo raikkautta tilaan kepeän rakenteensa ansiosta.

3351,00  2680,80 

Alin hinta 30 päivän aikana: 2680.80€
Usva tai Adore kangas
Zinc 167
Turtle 88
Natural 01
Mustard 06
Liver 10
Light grey 60
Dark blue 48
Konjakki 28
Valitse sohvan väri
Adore 67
Adore 102
Adore 59
Adore 92
Adore 01
Adore 132
Adore 180
Adore 56
Valitse sohvan väri
Valitse rungon syvyys
Valitse haluamasi istuintyynyn pehmuste.
Valitse haluamasi pehmuste selkätyynyyn.
Pyöreä metallijalka
Pyöreä puujalka
Vino kantikas puujalka
Valitse sohvan jalka
Valitse jalan väri
Valitse jalan väri
Valitse jalan väri
Lähtöhinta
Lisäysten hinta
Loppusumma
Arvioitu toimitusaika 27.03 - 16.04.2024
Tuotetunnus (SKU): noro_skan_kul_avo_usva_ador Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kotimainen Skandi sohva ihastuttaa modernilla ja ilmavalla ulkomuodollaan. Kevyen näköisestä rakenteesta huolimatta sohva on huippulaadukas. Puurungon ja jousiston katkeamattomuustakuu on 20 vuotta. Käsinoja on 12cm leveä, malliltaan sirohko ja hieman ulospäin kaareva.

Voit valita sohvaan haluamasi istuin- sekä selkätyynyn pehmusteen.
Istuintyynyyn on valittavissa neljä erilaista pehmustetta: Hard, medium, jämäkkä höyhen ja pintapehmeä höyhen pehmuste.
Hard: Valitse hard jos haluat ryhdikkään ja jämäkän sohvan. Hard tyynyn sisus on kimmovaahtoa.
Medium: Medium tyynyssä on käytetty relax-materiaalia ja pinnassa polyesterivanua. Istuintuntuma on pintapehmeä ja samalla ryhdikäs.
Jämäkkä höyhen: Istuintuntuma on jämäkkä mutta pintapehmeä. Tyynyn sydämessä on jämäkkää vaahtomuovia ja pinnassa höyhen/rouhesekoitus.
Pintapehmeä höyhen: Istuintuntuma on pehmeä. Tyynyssä on kolme kerrosta: pinnassa on höyhen/rouhe sekoite, jonka alla on relax-vaahtomuovi ja alimmaisena jämäkkä kimmovaahto.

Myös selkätyynyyn on valittavissa kolme erilaista pehmustetta: Hard, medium ja eco soft.
Hard: Tyynyn sydämessä on tukeva ja kimmoisa kimmovaahto, ja pinnassa polyesterivanu joka lisää pintapehmeyttä. Tekee istuintuntumasta ryhdikkään ja tukee hyvin selkää.
Medium: Tyynyn pehmuste on höyhen/supersoft sekoitusta, mikä tekee tuntumasta rennon mutta tukee samalla istujaa.
Eco soft: Allergiaystävällinen sisus on pallokuitua, joka on erittäin kimmoisa, palautuva ja kestävä materiaali. Kierrätysmateriaalia. Todella mukava ja pehmeä tyyny.

Rungon syvyydeksi voit valita joko 87cm tai 97cm. Valitse 87 cm jos haluat ryhdikkään sohvan,  jolloin istumasyvyys on 57 cm. Tai jos haluat rennomman sohvan, valitse runkosyvyydeksi 97 cm, jolloin istuinsyvyys on 67 cm.
HUOM. Moduulit joihin ei tule käsinojaa tulevat aina 87cm syvyydellä. (Tässä kokoonpanossa 70 cm leveä istuinosa)

Verhoiltu kestävällä, edullisella ja helppohoitoisella Usva kankaalla.

Usva kangas on vesipestävä ja likaa hylkivä huonekalukangas. 8 väriä: vaalea harmaa, harmaa, luonnonvalkoinen, sinappi, konjakki, tumma sininen, khaki, vihreä.

Usva kangas: 100 PES, martindale (hankauksenkesto) 100 000, pillinki 4, valonkesto 4-5, vesipestävissä 30°C, pinnaltaan pehmeä ja erittäin kestävä kangas.

Toinen vaihtoehto kuvan Adore kankaalla. Ylellinen ja vahva Adore on samettimainen pehmeä verhoilukangas. Kankaassa on kaunis kiilto ja eläväinen pinta. Kangas on myös likaahylkivä sekä vesipestävä ja koostumukseltaan 100% polyesteriä. Kangas on Oeko-tex sertifioitu, eikä sisällä haitallisia kemikaaleja tai jälkikäsittelyaineita. Martindale luku 88.000.

Sohvan jalka:
Sohvaan on valittavissa kolme erilaista jalkavaihtoehtoa: Pyöreä metallijalka, pyöreä puujalka ja vino kantikas puujalka. Kaikki jalkamallit ovat 18 cm korkeita.

Mittatiedot:
Kulmasohvan kokonaisleveys on 244 cm ja syvyys 157 cm (87 runkosyvyydellä) tai 167 cm (97 runkosyvyydellä), ja kokonaiskorkeus 84cm. Istuinsyvyys on 57 tai 67cm ja istuinkorkeus 47 cm (18 cm korkealla jalalla).
Sohvan osat eriteltynä vasemmalta oikealle edestäpäin katsottuna: käsinoja 12 cm + 110 cm istuin  + 110 cm istuin + käsinoja 12cm (+nurkkatyyny) + 70 istuin ilman käsinojia.

Huomio! 70 istuinta, jossa ei ole käsinojia ei saa 97 cm runkosyvyydellä!

Kaikki moduulit ovat ympäriverhoiltuja eli voit sijoittaa ne erilleen. Sohvassa on nurkkatyyny erillisenä tuotteena, joka mahdollistaa kulmasohvan tekemisen ilman "virallista" kulmapalaa. Sohvaan tulee mukana  toinen "käsinojatyyny", jonka näkee vasemmasta käsinojasta, jos päätät sijoittaa jossain vaiheessa yhden istuttavan nojatuolin erilleen.

Tässä kokoonpanossa ei tarvitse valita erikseen kätisyyttä, sillä kätisyyden vaihto tapahtuu vain tuolin ja selkänojatyynyn paikkaa vaihtamalla.

Skandi on moduulisohva, eli sohvasta voidaan tehdä useita eri kokoonpanoja. Niin suoria sohvia, kuin kulmakokoonpanojakin. Jos haluat tarjouksen jostain muusta kokoonpanosta tai kankaasta otathan yhteyttä meihin marikaluste@marikaluste.fi

Katso Skandi sohvan osaluettelo: Skandi osaluettelo

Allergiaystävällisyys
Kaikissa Norosen tuotteissa on kiinnitetty huomiota allergiaystävällisyyteen. Tuotteissa käytetään vain liimoja, joita ei ole luokiteltu hengittäessä vaarallisiksi tai allergisoiviksi. Pehmusteissa käytetään ainoastaan kotimaisia huippulaatuisia allergiatestattuja pehmustemateriaaleja. Ne ovat freonittomia ja soveltuvat allergikoille.

Lisätiedot

Paino 60 kg (kilogramma)
Mitat 150 × 200 × 100 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...

  • -20% -20%

    Sopiwa XL avokulmasohva

    4370.40
  • Skandia divaanisohva

    1184,00