Skåne avokulmasohva

Moderni Norosen Skåne sohva Usva kankaalla.

4455,00 

Alin hinta 30 päivän aikana: 4455€
Usva 06
Usva 28
Usva 48
Usva 60
Usva 10
Usva 01
Usva 88
Usva 167
Valitse sohvan väri
Kaareva 14cm
Kantikas 6cm
Kantikas 10cm
Kantikas 13cm
Kantikas 18cm
Valitse käsinoja
Valitse selkätyynyn pehmeys
Valitse istuintyynyn pehmeys
Vino kantikas puinen
Suora pyöreä puinen
Suora pyöreä metalli
Valitse jalkamalli
Koivu
Pyökki
Pähkinä
Musta
Valkoinen
Valitse jalan väri
Koivu
Pähkinä
Musta
Valkoinen
Valitse jalan väri
Valkoinen
Musta
Harmaa
Valitse jalan väri
Lähtöhinta
Lisäysten hinta
Loppusumma
Arvioitu toimitusaika 02. - 22.04.2024
Tuotetunnus (SKU): noro_skåne_avok Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Skåne sohva on tyylikäs kotimainen sohva Norosen mallistosta. Tyyliltään moderni siron rakenteensa ansiosta. Skåne sohvasta saadaan muokattua täydellinen sohva jokaiseen makuun, sillä siihen saa itse valita haluamiaan elementtejä.

Skåne sohvassa on kaksi eri pehmeysvaihtoehtoa niin istuin- että selkätyynylle: hard ja medium. Hard istuin on jämäkkää kimmovaahtoa ja medium istuin on ryhdikästä relax-materiaalia. Selkätyynyssä hard on ryhdikästä relax-materiaalia ja medium selkätyynyssä on polyesteri vanua. Istuin- ja selkätyynyt ovat kääntötyynyjä.

Laadukas puurunko, rungon takuu 20 vuotta.

Sohvan korkeus on 85 cm ja istuinkorkeus 47 cm, kun jalkakorkeus on 18 cm. Runkosyvyyksiä on saatavilla kolme: 85, 90 ja 95 cm. Runkosyvyys vaikuttaa suoraan istuinsyvyyteen, ja minkälainen istuttavuus siihen tulee. Esim. 85 cm rungossa istuinsyvyys on 52 cm, ja istuintuntuma on ryhdikäs.

Runkosyvyydellä 90 cm istuinsyvyys on ns. medium, 57 cm, joka ei ole liian ryhdikäs eikä löhösohva. Runkosyvyydellä 95 cm istuinsyvyys on  62 cm, joka on tuntumaltaan jo löhösohva keskimittaisille istujille. Huomioithan kuitenkin, että istuintuntumaan vaikuttaa myös istuin-, ja selkäpehmeys. Pehmeällä selkätyynyllä istuinasento muuttuu rennommaksi.

Sohvaan on valittavana viisi erilaista käsinojamallia: Kantikas 6 cm, kantikas 10cm, kantikas 13 cm, kaareva 14 cm ja kantikas 18 cm.

Skåne avokulmasohvan mitat 6 cm käsinojalla ja 85 cm runkosyvyydellä: 244 cm x 209 cm. Käsinoja lisää vain pidemmän sivun mittaa, jos valitset esim 10 cm nojan, niin mitta tulee olemaan 4 cm pidempi eli 248 cm. Jos valitset 90 syvän rungon, niin mitat vaihtuvat 6 cm käsinojalla 249 x 214 cm.

Sohvassa on laadukas Usva -kangas kahdeksassa eri sävyssä. Usva -kangas on ulkonäöltään sileä ja mattainen, ja tuntumaltaan pehmeä. Kangas on paksu ja kestävä: hankauksenkesto on 100 000, ja se on vesipestävä 30 asteessa.

Jalkakorkeus on 18 cm, minkä ansiosta sohvan alta siivoaminen on vaivatonta.

Skåne on modulisohva, eli sohvasta voidaan tehdä useita eri kokoonpanoja. Niin suoria sohvia, kuin kulmakokoonpanojakin. Jos haluat tarjouksen jostain muusta kokoonpanosta tai kankaasta otathan yhteyttä meihin marikaluste@marikaluste.fi Suunnittele täällä oma kokoonpano tehtaan suunnitteluohjelmassa:

Tutustu Skåne sohvan osaluetteloon tästä! 
Suunnittele täällä oma kokoonpano tehtaan suunnitteluohjelmassa: Rakenna oma Skåne sohvasi

Allergiaystävällisyys
Kaikissa Norosen tuotteissa on kiinnitetty huomiota allergiaystävällisyyteen. Tuotteissa käytetään vain liimoja, joita ei ole luokiteltu hengittäessä vaarallisiksi tai allergisoiviksi. Pehmusteissa käytetään ainoastaan kotimaisia huippulaatuisia allergiatestattuja pehmustemateriaaleja. Ne ovat freonittomia ja soveltuvat allergikoille.

Lisätiedot

Paino 100 kg (kilogramma)
Mitat 200 × 100 × 100 cm (senttimetri)