Comfortera-monitoimituolit

Comfortera-monitoimituoli – Räätälöi unelmiesi lepotuoli!

Seuraa mukavuuden jalanjälkiä Comfortera-monitoimituolissa. Tämä tuoli antaa sinulle täydellisen mahdollisuuden räätälöidä lepopaikkasi ominaisuudet omien tarpeidesi mukaan.

Comfortera-monitoimituolin ominaisuudet ovat vaihdettavissa mieltymystesi mukaan: voit kustomoida tuolista juuri tarpeisiisi sopivan vaihtamalla rahia, säätöjä, käsinojia, jalkamallia ja kokoa. Comfortera-monitoimituoli on saatavilla kolmessa eri koossa: S, M tai L.

Mukavuutta ja tyylikkyyttä Comfortera-monitoimituolilla

Comfortera-monitoimituoli viehättää tyylikkäällä tanskalaisella muotoilullaan. Tuotesuunnittelun lähtökohtana on ollut kepeä ja tyylikäs muotokieli, joka yhdistyy käytännöllisiin toimintoihin. Näin varmistetaan täydellinen istuinmukavuus riippumatta istuma-asennosta.

Korkealaatuiset kylmävaahtopehmusteet, jousisto ja monipuoliset toiminnot takaavat, että Comfortera-monitoimituoli tarjoaa täydellisen istuinmukavuuden, josta et halua luopua. Voit räätälöidä tuolin tarpeidesi mukaan, jotta se täyttää kaikki toiveesi. Comfortera-tuolissa on myös ainutlaatuinen kallistustoiminto, joka mahdollistaa jalkojen nostamisen sydämen tason yläpuolelle. Tämä laskee verenpainetta ja edistää jalkojen verenkiertoa, mikä luo entistäkin paremman mukavuuden.

Valitse Comfortera-monitoimituoli ja nauti täydellisestä mukavuudesta, joka on suunniteltu juuri sinua varten.

Näytetään kaikki 3 tulosta

  • Comfortera monitoimituoli, koko L

    1547,00 
  • Comfortera monitoimituoli, koko M

    1530,00 
  • Comfortera monitoimituoli, koko S

    1516,00