Ilmainen toimitus
-20%

VM-Carpet Rae design Elina Helenius

Villasta kudottu, hienostunut ja pelkistetty HAIKU on kuin kolmisäkeinen runo.

592,00 1767,00 
473,60 1413,60 

Alin hinta 30 päivän aikana: 473.60€
Beige-beige
Kupari-valkoinen
Kupari-kupari
Musta-valkoinen
Lähtöhinta
Lisäysten hinta
Loppusumma
Arvioitu toimitusaika 19.03 - 01.04.2024
Tuotetunnus (SKU): vmca_rae Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Kevyt ja eloisa RAE ammentaa inspiraationsa keväisistä sääilmiöistä: ikkunaan valuvista vesipisaroista, katolle ropisevista raekuuroista ja tuulen hienovireisestä huminasta.
Matto on mukavan lempeä astella ja aidosti helppohoitoinen. Tweedlangasta kudottu sidospinta on armollinen elämän jäljille, pienet roskat ja roiskeet sulautuvat vaivatta kuvion kisailuun. RAE-matossa on viisi houkuttelevaa värivaihtoehtoa ja viimeistellyt reunat sekä detaljina pienet, käsin solmitut tupsut.

Suomessa valmistettavat, käsityönä viimeisteltävät korkealaatuiset DUO-matot kestävät elämää ja kulutusta solahtaen saumattomasti aina ajankohtaiseen sisustukseen. Matot kudotaan ammattiylpeydellä parhaista luonnonmateriaaleista, pehmeällä väripaletilla ja hurmaavilla tekstuureilla. Ajatonta muotoilua ja käytännöllistä kauneutta edustavat DUO-matot ovat sekä helppohoitoisia että ekologisia – perinteistä pohjoismaista suunnittelua parhaimmillaan. Laadukkaan ja miellyttävän aistillisen DUO-mattomallistonon VM Carpetille suunnitellut tekstiilitaiteilija Elina Helenius.

ELINA HELENIUS
Elina Helenius on Taideteollisesta korkeakoulusta (nyk. Aalto-yliopisto) taiteen maisteriksi valmistunut tekstiili-taiteilija. Useissa suunnittelukilpailuissa palkittu muotoilija omaa vahvan ammattitaidon sekä laajan kokemuksen tekstiilisuunnittelusta lukuisten koti- ja ulkomaistenasiakkaiden parissa. Suomalaisesta luonnosta inspiroituva Helenius luo tinkimättömällä tyylitajullaan aidonajattomia, kauniita ja käytännöllisiä tekstiilejä.

Tyyppi: Villamatto
Materiaali: Kude: 96% sertifioitu Uuden Seelannin villa, 4% PES, Loimi: polyesteri
Hoito-ohje: Säännöllisellä hoidolla pidennät mattosi käyttöikää. Huolla mattoasi imuroimalla, tuulettamalla ja talviaikaan lumipesulla. Paikalliset tahrat voi poistaa hellästi puhtaalla vedellä.
Pesuohje: Maton pesuksi suosittelemme hellävaraista tasopesua +30°C

Lisätiedot

Paino 11 kg (kilogramma)
Mitat 160 × 11 × 11 cm (senttimetri)
Koko

160×200, 200×300, 90×200