-40%

Aava vuodetuoli

Upea kotimainen Aava vuodetuoli kierrätyskankaalla.

1071.00

Alin hinta 30 päivän aikana: 1785.00€
Valitse koko
Vaaleanharmaa
Beige
Ruskea
Tummanharmaa/Musta
Vanha roosa
Tummansininen
Valitse sohvan väri
Kantikas 7cm
Kantikas 10cm
Kaareva 18cm
Matala 7cm
Valitse käsinojamalli
Musta
Valkoinen
Tammi
Pähkinä
Pyökki
Koivu
Valitse jalan väri
Sängyssä hartiaseudun osan verhoilu samalla kankaalla, kuin muu sohva.
Lähtöhinta
Lisäysten hinta
Loppusumma
Arvioitu toimitusaika 24.5 - 13.6.2023
Tuotetunnus (SKU): noro_aavatuo_memb Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Kotimainen Aava vuodetuoli Design by Noronen mallistosta. Design by Norosen sohvat tehdään Norosen tehtaalla Rautalammilla. Aava tuoli on varma valinta jos etsit vuosia kestävää vuodetuolia, jossa kaiken lisäksi on vielä hyvä istuintuntuma.

Istuin- ja selkänojapehmusteet ovat korkealaatuista allergiatestattua vaahtomuovia. Tämä vaahtomuovi pehmusteena tekee sohvan istuintuntumasta miellyttävän jämäkän ja ergonomisen. Sohvassa on laadukas puu/metallirunko. Runko- ja jousistotakuu 15 vuotta. Tuolin vuodemekanismi on todella helppokäyttöinen.

Tuolin istuinosassa on kolme eri leveyttä: 70cm, 85cm ja 92cm. Istuinosan mittaan täytyy vielä lisätä käsinojien mitat, jolloin sohvan kokonaisleveys saadaan selville. Sohvaan on valittavana neljä erilaista käsinojavaihtoehtoa: Kantikas 7cm, kantikas 10cm, kaareva 18cm ja matala 7cm.

Kaikkien tuolien leveydet eri käsinojilla:
Kantikas ja matala 7cm leveä käsinoja: 84cm, 99cm, 106cm
Kantikas 10cm leveä käsinoja: 90cm, 105cm, 102cm
Kaareva 18cm leveä käsinoja: 106cm, 121cm, 128cm

Tuolissa 10cm korkea jalka, minkä ansiosta siivoaminen sohvan alta on helppoa.

Sohvan mitat: Syvyys 84cm/195cm avattuna, istuinsyvyys 57cm, korkeus 87cm, istuinkorkeus 45cm. Vuodepituus 193cm.

Sohva on verhoilu Member kierrätyskankaalla. Kangas on valmistettu 100% kierrätetystä muovista. Kankaan hankauksenkesto on todella hyvä, 55 000 martindalea. Myös valonkesto on mainio, 4-5. Vesipestävä 30°C.

Huom. sängyssä hartian kohdalle tuleva osa ei ole verhoiltu samalla kankaalla, kuin muu sohva. Tämä osa ei näy silloin, kun sohva / nojatuoli on istuinkäytössä. Halutessasi tämä voidaan verhoilla samalla kankaalla, ja sen näet lisävarusteista.

Aava on modulisohva, eli sohvasta voidaan tehdä useita eri kokoonpanoja. Niin suoria sohvia, kuin kulmakokoonpanojakin. Jos haluat tarjouksen jostain muusta kokoonpanosta tai kankaasta otathan yhteyttä meihin marikaluste@marikaluste.fi

Tutustu Aava sohvan osaluetteloon tästä!

Allergiaystävällisyys
Kaikissa Design by Norosen tuotteissa on kiinnitetty huomiota allergiaystävällisyyteen. Tuotteissa käytetään vain liimoja, joita ei ole luokiteltu hengittäessä vaarallisiksi tai allergisoiviksi. Pehmusteissa käytetään ainoastaan kotimaisia huippulaatuisia allergiatestattuja pehmustemateriaaleja. Ne ovat freonittomia ja soveltuvat allergikoille.

Lisätiedot

Paino 60 kg
Mitat 130 × 100 × 100 cm