Monaco 3-istuttava sohva – Kangasvaihtoehdot

Upea kiintoverhoiltu Monaco 3-istuttava sohva. Valitse verhoilu ja mieluisa jalkavaihtoehto. Kokonaisleveys 224cm.

629,00 

Alin hinta 30 päivän aikana: 629,00 
Valitse haluatko kaksi vai kolme istuintyynyä.
Valitse haluatko kaksi vai kolme istuintyynyä.
Valitse haluatko kaksi vai kolme istuintyynyä.
Valitse haluatko kaksi vai kolme istuintyynyä.
Valitse haluatko kaksi vai kolme istuintyynyä.
Valitse haluatko kaksi vai kolme istuintyynyä.
Puujalka 2H1
Puujalka 0I5
Metallijalka 2H4
Metallijalka 046B
Tammi valkoöljytty
Tammi käsittelemätön
Tammi savuöljytty
Tammi lakattu
Tammi öljytty
Pyökki käsittelemätön
Pyökki lakattu
Pyökki pähkinäpetsattu
Musta
Lähtöhinta
Lisäysten hinta
Loppusumma
Arvioitu toimitusaika 20.08 - 27.09.2024
Tämän tuotteen toimituskulut:
Toimitustapa Hinta
Nouto myymälästä (Joensuu tai Lieksa) 0€
Toimitus kotiovelle 59,90€
Tuotetunnus (SKU): hjor_mona3_kang Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Tyylikäs tanskalaisen design sohva, joka on valmistettu laadukkaista materiaaleista.

Monaco sohvamallisto koostuu useista eri moduleista, joita on saatavana monella eri mitalla, joten saat niistä rakennettua haluamasi kokoonpanon. Räätälöi sohva tyyliisi sopivaksi ja viimeistele haluamallasi verhoilukankaalla tai nahkalla. Jalat vois myös valita oman mieltymyksesi mukaan metallisena tai puisina. Toimivuuden ja mukavuuden saat viimeisteltyä lisävarusteilla, esimerkiksi recliner istuimella sekä niskatyynyillä ja rahilla. Tutustu Monaco modulisohvan palaluetteloon: Monaco palaluettelo

Monaco sohvissa istuinsyvyys on aina ns. medium, eli se sopii hyvin niin pienikokoisille tai pidemmillekin istujille. Istuin ja selkänoja ovat kiintoverhoiltuja, joten sohva on aina tyylikkään ryhdikäs. Istuinpehmustevaihtoehtoina on vaahtomuovi tai pussijousitus, joka on hieman vaahtomuovia pehmeämpi. Yleisesti ottaen molemmissa istuinpehmusteissa istuintuntuma on napakka.

Runsaasti jalkavaihtoehtoja:
Puujalkojen värit: musta, lakattu tammi, öljytty tammi, valkolakattu tammi, lakattu pyökki, ruskeapetsattu pyökki, käsittelemätön pyökki, savu tammi, käsittelemätön tammi.

Istuintyynyn vaihtoehdot:
Jämäkkä vaahtomuovi tai pehmeämpi pussijousitettu istuin.

Rungon materiaalit:
Puu, vaneri, kalustelevy, vaahtomuovi ja nahka / kangas.

Kankaat:

Räätälöi sohvasi mieluisalla kankaalla ja jalkavaihtoehdolla! Monaco on verkkokaupastamme tilattavissa Oakland, Montana, Vila, City, Run again ja Victory kankaalla. Jos sinua kiinnostaa muut verhoiluvaihtoehdot, niin otathan meihin yhteyttä. Myymälöissämme on esillä runsaasti verhoiluvaihtoehtoja, myös nahkaisena.

Oakland -kankaassa on eläväinen väritys, joten näitä on helppo yhdistellä monenlaisiin sisustuksiin. Kangas on sileä. Kangastiedot: Martindale 90 000, Pillinki 4/5, valonkestävyys 5. Materiaali 100% polyesteri.

Montana -kangas on niin kudonnaltaan kuin väritykseltään eläväisiä, ollen kuitenkin sileä kangas. Kangastiedot: Martindale 35 000, Pillinki 4, valonkestävyys 4. Materiaali 85% polyesteri, 15% puuvilla.

Trendikäs Run again -kangas on pehmeää, eläväistä vakosamettia. Run again -kankaassa on erittäin korkea hankauksen kesto: 90 000 - 100 000 Martindale. Pillinki 4/5, valonkestävyys 5. Materiaali 94% polyesteri, 6% nylon. Kevyt likaahylkivyyskäsittely.

Vila - kangas on  pehmeä, sileä ja kudonnaltaan eläväinen kangas, jossa värit toistuvat voimakkaina. Kangastiedot: Martindale 62 500, Pillinki 4/5, valonkestävyys 5. Materiaali 90% polyester, 10% rayon.

City -kangas on ihanan pehmeä, sileä kangas. Näyttää hieman samettimaiselta elävyytensä ansiosta. Kangastiedot: 80 000 - 90 000 Martindale. Pillinki 4, valonkestävyys 5. Materiaali 100% polyesteri. Kevyt likaahylkivyyskäsittely.

Victory -kangas on lyhytnukkaista samettia, jossa värit toistuvat tasaisena ja voimakkaana. Kangas piirtää hieman sametille tyypilliseen tapaan. Kestävyydeltään Victoria on omassa luokassaan. Kangastiedot: Martindale 138 000, Pillinki 6, valonkestävyys 5. Materiaali: 100% polyesteri.

Sohvan mittatiedot:
Korkeus 81cm | Leveys 224cm | Syvyys 91cm | Istuinleveys 180cm | Käsinojan leveys 22cm

Sohvan istuinjako on valittavissa jaksotetuksi kolmella 60 cm istuimella tai kahdella 90 cm istuimella. Löydät lisävalinnoista valinnat tyynyjaolle.

Teknisistä syistä johtuen tuotteen kuvien väri saattaa hieman poiketa oikeasta väristä. Madras sininen 272 on poistunut valikoimasta.

Lisätiedot

Paino 40 kg (kilogramma)
Mitat 210 × 90 × 60 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...

  • Monaco avokulmasohva 254cm – Kangasvaihtoehdot

    1179,00 
  • Monaco avokulmasohva 234cm – Kangasvaihtoehdot

    1134,00 
  • Monaco 3-istuttava sohva – Nahkavaihtoehdot

    873,00