-40%

Rela sohva 194cm

Tyylikäs, kotimainen Rela sohva Air kierrätyskankaalla kampanjahintaan.

1190,00 

Alin hinta 30 päivän aikana: 1190,00 
Beige 102
Hopea 149
Valitse väri
Valitse jalan malli
Valitse jalan väri
Valitse jalan väri
Valitse jalan väri
Valitse jalan väri
Lähtöhinta
Lisäysten hinta
Loppusumma
Arvioitu toimitusaika 18.07 - 07.08.2024
Tämän tuotteen toimituskulut:
Toimitustapa Hinta
Nouto myymälästä (Joensuu tai Lieksa) 0€
Toimitus kotiovelle 59,90€
Tuotetunnus (SKU): noro_rela_kamp Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Nyt 194cm Rela sohva kampanjahintaan Air kankaalla! Air kangas on kierrätyskangas, eli siinä on käytetty kangasteollisuuden kierrätyskankaita, joten sen hiilijalanjälki on pienempi kun muiden kankaiden. Kangas on ihanan pehmeäpintainen, plyyssimäinen ja se on kovaa kulutusta kestävä. Kaksi eri ihanaa värivaihtoehtoa, hopea ja beige.

Noronen malliston Rela sohva on kotimainen sohva, joka valmistetaan Norosen tehtaalla, Rautalammella. Tyylikkään sirolinjainen Rela sohva sopii mainiosti nykypäivän sisustukseen.

Sohvassa on todella kestävä puurunko, jolle myönnetään 20 vuoden runkotakuu.
Sohva on valmistettu allergiaturvallisista raaka-aineista.

194 cm Rela sohvassa 180cm istuinlava ja sirot 7cm kantikkaat käsinojat. Istuinlava on kahdella tyynyllä, eli kaksi 90cm leveää istuintyynyä. Kaikkien jalkavaihtoehtojen korkeus 18cm.

Rela on modulisohva, eli sohvasta voidaan tehdä useita eri kokoonpanoja. Niin suoria sohvia, kuin kulmakokoonpanojakin. Jos haluat tarjouksen jostain muusta kokoonpanosta tai kankaasta otathan yhteyttä meihin marikaluste@marikaluste.fi

Tutustu Rela sohvan osaluetteloon tästä!

Allergiaystävällisyys
Kaikissa Norosen tuotteissa on kiinnitetty huomiota allergiaystävällisyyteen. Tuotteissa käytetään vain liimoja, joita ei ole luokiteltu hengittäessä vaarallisiksi tai allergisoiviksi. Pehmusteissa käytetään ainoastaan kotimaisia huippulaatuisia allergiatestattuja pehmustemateriaaleja. Ne ovat freonittomia ja soveltuvat allergikoille.

Lisätiedot

Paino 45 kg (kilogramma)
Mitat 100 × 200 × 100 cm (senttimetri)