-33%

Salla mekanismituoli Relax-kampanja

Kotimainen jenkkityylinen mekanismituoli Relax kankaalla.

945,00 

Alin hinta 30 päivän aikana: 945,00 
Tummanharmaa
Siniharmaa
Vaaleanruskea
Norsunluu
Ruskea
Valitse tuolin väri
Lähtöhinta
Lisäysten hinta
Loppusumma
Arvioitu toimitusaika 22.06 - 12.07.2024
Tämän tuotteen toimituskulut:
Toimitustapa Hinta
Nouto myymälästä (Joensuu tai Lieksa) 0€
Toimitus kotiovelle 59,90€
Tuotetunnus (SKU): noro_salla_relax Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kotimainen Noronen malliston Salla mekanismituoli on varma valinta, kun etsit hyvää mekanismituolin. Ulkonäöltään tuoli on jenkkityylinen, kokonaan verhoiltu upea kokonaisuus.

Tuolin istuinpehmuste on korkealaatuista kimmovaahtoa, minkä ansiosta istuintuntuma on mahtava! Tuolin sivulla on kahva, jota vetämällä nousee jalkatuki. Erityisen rentouttavan tuolista tekee sen pyörintä- ja keinunta ominaisuus. Tuolissa on laadukas puu/metallirunko.

Tuoli on verhoiltu Relax kankaalla.
Relax kangas on 100% polyesteria, jossa on erittäin hyvä kulutuksen kesto: martindale 32000, pilling 4 (5), valonkesto 4(5).

Salla tuolin leveys on 75cm, syvyys 73cm ja korkeus 108cm. Istuinleveys on 68cm, istuinkorkeus 47cm ja istuinsyvyys 50cm.

Allergiaystävällisyys
Kaikissa Norosen tuotteissa on kiinnitetty huomiota allergiaystävällisyyteen. Tuotteissa käytetään vain liimoja, joita ei ole luokiteltu hengittäessä vaarallisiksi tai allergisoiviksi. Pehmusteissa käytetään ainoastaan kotimaisia huippulaatuisia allergiatestattuja pehmustemateriaaleja. Ne ovat freonittomia ja soveltuvat allergikoille.

Lisätiedot

Paino 45 kg (kilogramma)
Mitat 110 × 80 × 80 cm (senttimetri)