Skandia avokulmasohva recliner mekanismilla, nahkaverhoilu

Skandia avokulmasohva recliner mekanismilla.

2213,00 

Alin hinta 30 päivän aikana: 2213,00 
2614 22 cm
2600 20 cm
2611 14 cm
2612 16 cm
2613 21 cm
Madras nahka/keinonahka, madras, soleda, seminailiini tai anilux-nahka.
Puujalka 2H1
Puujalka 0I5
Metallijalka 2H4
Metallijalka 046B
Tammi valkoöljytty
Tammi käsittelemätön
Tammi savuöljytty
Tammi lakattu
Tammi öljytty
Pyökki käsittelemätön
Pyökki lakattu
Pyökki pähkinäpetsattu
Musta
Kulma vasemmalla
Kulma oikealla
Valitse sohvan kätisyys
Valitse haluatko niskatyynyt Madras-nahkalla.
Valitse haluatko niskatyynyt Soleda-nahkalla.
Valitse haluatko niskatyynyt semianiliini-nahkalla.
Valitse haluatko niskatyynyt Anilux-nahkalla.
Lähtöhinta
Lisäysten hinta
Loppusumma
Arvioitu toimitusaika 11.06 - 30.07.2024
Tämän tuotteen toimituskulut:
Toimitustapa Hinta
Nouto myymälästä (Joensuu tai Lieksa) 0€
Toimitus kotiovelle 99,90€
Tuotetunnus (SKU): hjor_skanakmek-1 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Tutustu tyylikkääseen tanskalaiseen Skandia-sohvaan, johon saa myös recliner mekanismin!

Skandia sohvamallisto koostuu useista eri moduleista, joita on saatavana monella eri mitalla, joten saat niistä rakennettua haluamasi kokoonpanon. Räätälöi sohva tyyliisi sopivalla käsinojalla, sekä viimeistele haluamallasi verhoilukankaalla tai nahkalla, ja jaloilla. Toimivuuden ja mukavuuden saat viimeisteltyä lisävarusteilla, esimerkiksi niskatyynyillä ja rahilla. Tutustu Skansia modulisohvamalliston palaluetteloon tästä.

Sähkösäätöisen recliner-mekanismin saa Skandia sohvan suoralle osuudelle. Tässä sohvassa recliner on käsinojan vieressä. Jos valitset kaksi mekanismia niin silloin ne sijoittuvat vierekkäin käsinojan ja kulmapalan väliin. Reclinerin saa aukaistua huomaamattomista hipaisupainikkeista, jotka löytyvät istuintyynyn ja käsinojan/ tai istuintyynyjen välistä. Reclinerin auetessa istuin siirtyy hieman eteenpäin, jotta selkänoja pystyy kääntymään taaksepäin. Seinän ja sohvan väliin kannattaa kuitenkin jättää hieman tilaa, että selkänoja pääsee kallistumaan esteettä. Jotta recliner sohva olisi mahdollisimman rentouttava, suosittelemme tilaamaan korkeammat selkänojat ja lisäämään niskatyynyn. Istuinasennon saa säädettyä myös siten, että recliner on ylhäällä mutta selkänoja on istuinasennossa.

Istuintuntuma ja mitat

Skandia sohvissa istuinsyvyys on aina ns. medium, eli se sopii hyvin niin pienikokoisille tai pidemmillekin istujille. Istuinosa ja runko ovat kiintoverhoiltuja, ja selkätyynyt ovat kääntötyynyjä. Selkätyynyjen paikkoja ja puolta kannattaa vaihdella välillä, jotta tyynyt pysyvät ryhdikkäänä. Istuinpehmustevaihtoehtoina on vaahtomuovi tai pussijousitus, joka on hieman vaahtomuovia pehmeämpi. Yleisesti ottaen molemmissa istuinpehmusteissa istuintuntuma on napakka.

Selkätyynyvaihtoehtoja on kolme: Pehmeä mix tyyny, normaali VP vaahtomuovi tai jämäkkä HR vaahtomuovi. Näiden lisäksi valittavanasi on kaksi selkätyynykorkeutta: normaali ja korotettu (6 cm). Selkätyynypehmeydellä ja -korkeudella saadaan säädettyä istuintuntumaa haluamaasi suuntaan. Mikäli haluat ryhdikkäämmän istuintuntuman, valitse vaahtomuovi-istuin ja selkätyynyksi jämäkkä HR vaahtomuovi. Pitkille istujille, tai korkeampaa selkänojaa kaipaaville suosittelemme valitsemaan 6 cm korkeamman selkätyynyn. Rennomman istuintuntuman saat valitsemalla pussijousitetun istuinosan, ja pehmeän Mix-selkätyynyn. Selkätyynypehmeyksistä VP vaahtomuovi edustaa kimmoisan pehmeää mediumia.

Skandia recliner avokulmasohvassa suoran istuinosan kokonaisleveys on 160 cm, jossa on 80 cm leveä recliner-istuin sekä 80 cm leveä normaali istuin. Halutessasi saat valittua normaalin istuimen sijaan toisen recliner-istuimen. Avokulmaosan leveys on 92 cm.  Sohvan kokonaisleveys muodostuu käsinojan ja istuinosien leveydestä. Tuotekuvassa on käsinojamalli 2614, jolloin kuvan mukaisen sohvan kokonaisleveys on 274 cm (22 cm + 160 cm + 92 cm). Avokulman syvyys on aina 210 cm.

Skandia sohvien kokonaiskorkeus on 82 cm, tai 88 cm korkeammalla selkätyynyllä. Runkosyvyys 90 cm, ja istuinsyvyys on 55 cm. Istuinkorkeus on 50 cm. Jalkojen korkeus on kaikissa jalkavaihtoehdoissa 16 cm, joten siivoaminen on helppoa.

Viimeistele sohvasi ulkonäkö mieluisalla käsinojalla, nahkalla ja jalkavaihtoehdolla!

Käsinojavaihtoehtoja on viisi, joilla saa sohvasta tehtyä juuri omaan käyttöön soveltuvan niin tyyliltään kuin mukavuudeltaan. Sohvalla torkkujan kestosuosikki on käsinojamalli 2613, kun taas modernimpi vaihtoehto on malli 2611.

Skandia on verkkokaupastamme tilattavissa Anilux, Semianiliini, Soleda ja Madras nahkoilla, sekä Madras nahka/keinonahkaisena. Madras /keinonahkaisessa sohvassa kaikki käyttöpinnat ovat nahkaa, ja taustat ja kyljet on keinonahkaa.  Jos sinua kiinnostaa muut verhoiluvaihtoehdot, niin otathan meihin yhteyttä. Myymälöissämme on esillä runsaasti verhoiluvaihtoehtoja.

Anilux - nahka (kauttaaltaan verhoiltu nahkalla)
Korkealaatuinen aniliininahka on valmistettu naudan vuodasta, jonka alkuperä on EU:sta. Nahkan pintaa ei ole hiottu, korjattu tai pigmentoitu, vaan luonnolliset nahan tunnusmerkit näkyvät pinnassa. Nahka on läpivärjätty. Aniliininahka on arvokasta ja laadukasta pintanahkaa, joka antaa kalusteille ylellisen ilmeen sekä tuntuman. Aniliininahka pintakäsitellään hyvin ohuesti, joten se on muita nahkalaatuja herkempi ulkoiselle rasitukselle ja patinoitumiselle. Erittäin pehmeä ja mukavan tuntuinen nahka. Paksuus 1,2 - 1,4 mm.

Semianiliini - nahka (kauttaaltaan verhoiltu nahkalla)
Korkealaatuinen semianiliininahka on hieman käsitellympää kuin perinteinen aniliininahka. Se on kevyesti käsitelty ja hiottu säilyttäen kuitenkin nahkan luonnolliset piirteet pinnassa. Nahka on läpivärjätty ja siihen on lisätty kevyt viimeistelykerros sekä vaha ja lakkakerros, jotka suojelevat sitä käytössä. Tämä nahka tuntuu pehmeältä ja houkuttelee kosketyksellaan. Paksuus 1,2 - 1,4 mm.

Madras - nahka (valittavissa joko kauttaaltaan verhoiltu, tai nahka/keinonahka) on sileää, Soleda - nahkassa on voimakas martiokuviointi. Madras ja Soleda ovat kummatkin syykorjattua nahkaa, eli niistä on hiottu pois arvet ja muut jäljet, sekä tehty perustavanlaatuisempi pintasuojaus. Tämä tekee näistä nahkoista erityisen käytännöllisiä ja kulutuksen kestäviä. Vaikka nahka onkin helppohoitoinen materiaali, on syytä muistaa säännöllinen huolto nahkoille soveltuvilla hoitoaineilla ja -ohjeilla. Madraksen paksuus on 0,9 -1,1 mm, Soleda 1,3 - 1,5 mm.

Jalkavaihtoehtoja on useita, useissa eri väreissä. Puujalkojen värit ovat: musta, lakattu tammi, öljytty tammi, valkolakattu tammi, lakattu pyökki, ruskeapetsattu pyökki, käsittelemätön pyökki, savu tammi, käsittelemätön tammi. Lisäpainon takia recliner-istuinten alla on aina huomaamattomia lisäjalkoja (mustat säätöjalat).

Lisävarusteet

  • Niskatyynyt leveyksillä 47 cm, 57 cm, 67 cm, 77 cm ja 87 cm. Niskatyynyn syvyys on 14 cm ja korkeus 20 cm. Verkkokaupassamme on saatavilla leveys 77 cm. Jos haluat toisen koon tai useamman niskatyynyn, otathan yhteyttä.
  • Rahit (löydät erillisenä tuotteena)
  • Sähkömekanismi (recliner) mihin tahansa suoraan istuinosaan (ei voi lisätä kulmapalaan, avopäätyyn tai divaaniin). Mikäli sinua kiinnostaa recliner-versio tästä tuotteesta, niin otathan meihin yhteyttä niin rakennetaan sinulle unelmiesi sohva.

Materiaalit

Runko: puuta, vaneria, kalustelevyä.
Istuinpehmusteet: vaahtomuovi, tai teräsjousisto jossa vaahtomuovia pinnassa.
Selkäpehmusteet: vaahtomuovia (normaali tai jämäkkä), tai vanu/vaahtomuovirouhe (pehmeä mix)
Jalat: tammea tai pyökkiä käsiteltynä eri väriseksi, tai metallia.

Jäikö jokin mietityttämään?

Verkkokaupassamme esittelemme vain joitain kokoonpanoja muutamilla kankailla ja nahkoilla. Skandia modulipaloista saa rakennettua useita kokoonpanoja ja saatavilla on useita eri kankaita ja nahkoja. Joten jos sinulla on jokin tietty kokonaisuus tai verhoilumateriaali mielessä, otathan yhteyttä meihin: marikaluste@marikaluste.fi.

Lisätiedot

Paino 80 kg (kilogramma)
Mitat 210 × 90 × 100 cm (senttimetri)