Skandia rahi, useita kokoja, nahkaverhoilu

Tyylikäs ja käytännöllinen Skandia rahi. Valitse sopiva koko ja verhoiluun nahka tai kangas.

254,00 

Alin hinta 30 päivän aikana: 254,00 
Anilux, semianiliin, soleda tai Madras kokonahkaisena, tai madras nahka/keinonahka.
Anilux, semianiliin, soleda tai Madras kokonahkaisena, tai madras nahka/keinonahka.
Anilux, semianiliin, soleda tai Madras kokonahkaisena, tai madras nahka/keinonahka.
Anilux, semianiliin, soleda tai Madras kokonahkaisena, tai madras nahka/keinonahka.
Puujalka 2H1
Puujalka 0I5
Metallijalka 2H4
Metallijalka 046B
Tammi valkoöljytty
Tammi käsittelemätön
Tammi savuöljytty
Tammi lakattu
Tammi öljytty
Pyökki käsittelemätön
Pyökki lakattu
Pyökki pähkinäpetsattu
Musta
Lähtöhinta
Lisäysten hinta
Loppusumma
Arvioitu toimitusaika 11.06 - 30.07.2024
Tämän tuotteen toimituskulut:
Toimitustapa Hinta
Nouto myymälästä (Joensuu tai Lieksa) 0€
Toimitus kotiovelle 39,90€
Tuotetunnus (SKU): hjor_skanra-1 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Skandia rahilla teen suorasta sohvasta hetkessä divaanisohvan, voit käyttää sitä myös sohvapöytänä tai tarvittaessa istuimena. Skandia rahi on saatavilla useassa koossa. Sopii erinomaisesti Skandia sohvan ääreen, mutta ajattoman tyylinsä ansiosta sopii myös muiden sohvien kaveriksi.

Skandia sohvamallisto koostuu useista eri moduleista, joita on saatavana monella eri mitalla, joten saat niistä rakennettua haluamasi kokoonpanon. Tutustu Skandia modulisohvamalliston palaluetteloon tästä.

Skandia raheissa pehmusteet ovat samat, kuin Skandia sohvissa. Rahi on kiintoverhoiltu, ja pehmustevaihtoehtoja on kaksi: vaahtomuovi tai pussijousitus, joka on hieman vaahtomuovia pehmeämpi. Yleisesti ottaen molemmissa istuinpehmusteissa istuintuntuma on napakka.

Muokkaa rahisi

Valitse rahiin sopiva nahkaverhoilu- ja jalkavaihtoehto. Skandia malliston tuotteet on verkkokaupastamme tilattavissa Anilux, semianiliini, Madras ja Soleda nahkoilla, sekä Madras nahka/keinonahkaisena. Madras /keinonahkaisessa sohvassa kaikki käyttöpinnat ovat nahkaa, ja kyljet on keinonahkaa. Jos sinua kiinnostaa muut verhoiluvaihtoehdot, niin otathan meihin yhteyttä. Myymälöissämme on esillä runsaasti verhoiluvaihtoehtoja. Rahin voit tilata myös kankaisena täältä.

Anilux - nahka (kauttaaltaan verhoiltu nahkalla)
Korkealaatuinen aniliininahka on valmistettu naudan vuodasta, jonka alkuperä on EU:sta. Nahkan pintaa ei ole hiottu, korjattu tai pigmentoitu, vaan luonnolliset nahan tunnusmerkit näkyvät pinnassa. Nahka on läpivärjätty. Aniliininahka on arvokasta ja laadukasta pintanahkaa, joka antaa kalusteille ylellisen ilmeen sekä tuntuman. Aniliininahka pintakäsitellään hyvin ohuesti, joten se on muita nahkalaatuja herkempi ulkoiselle rasitukselle ja patinoitumiselle. Erittäin pehmeä ja mukavan tuntuinen nahka. Paksuus 1,2 - 1,4 mm.

Semianiliini - nahka (kauttaaltaan verhoiltu nahkalla)
Korkealaatuinen semianiliininahka on hieman käsitellympää kuin perinteinen aniliininahka. Se on kevyesti käsitelty ja hiottu säilyttäen kuitenkin nahkan luonnolliset piirteet pinnassa. Nahka on läpivärjätty ja siihen on lisätty kevyt viimeistelykerros sekä vaha ja lakkakerros, jotka suojelevat sitä käytössä. Tämä nahka tuntuu pehmeältä ja houkuttelee kosketyksellaan. Paksuus 1,2 - 1,4 mm.

Madras - nahka (valittavissa joko kauttaaltaan verhoiltu, tai nahka/keinonahka) on sileää, Soleda - nahkassa on voimakas martiokuviointi. Madras ja Soleda ovat kummatkin syykorjattua nahkaa, eli niistä on hiottu pois arvet ja muut jäljet, sekä tehty perustavanlaatuisempi pintasuojaus. Tämä tekee näistä nahkoista erityisen käytännöllisiä ja kulutuksen kestäviä. Vaikka nahka onkin helppohoitoinen materiaali, on syytä muistaa säännöllinen huolto nahkoille soveltuvilla hoitoaineilla ja -ohjeilla. Madraksen paksuus on 0,9 -1,1 mm, Soleda 1,3 - 1,5 mm.

Jalkavaihtoehtoja on useita, useissa eri väreissä. Puujalkojen värit ovat: musta, lakattu tammi, öljytty tammi, valkolakattu tammi, lakattu pyökki, ruskeapetsattu pyökki, käsittelemätön pyökki, savu tammi, käsittelemätön tammi.

Mitat

Saatavilla on neljä kokoa: 60 x 60 cm, 70 x 60 cm, 80 x 60 cm tai 90 x 60 cm. Istuinkorkeus on noin 50 cm.

Materiaalit

Runko: puuta, vaneria, kalustelevyä.
Istuinpehmusteet: vaahtomuovi, tai teräsjousisto jossa vaahtomuovia pinnassa.
Jalat: tammea tai pyökkiä käsiteltynä eri väriseksi, tai metallia.

Lisätiedot

Paino 10 kg (kilogramma)
Mitat 60 × 90 × 50 cm (senttimetri)