Skandia rahi, useita kokoja, kangasverhoilu

Tyylikäs ja käytännöllinen Skandia rahi, useita kangasvaihtoehtoja.

195,00 

Alin hinta 30 päivän aikana: 195.00€
Puujalka 2H1
Puujalka 0I5
Metallijalka 2H4
Metallijalka 046B
Tammi valkoöljytty
Tammi käsittelemätön
Tammi savuöljytty
Tammi lakattu
Tammi öljytty
Pyökki käsittelemätön
Pyökki lakattu
Pyökki pähkinäpetsattu
Musta
Lähtöhinta
Lisäysten hinta
Loppusumma
Arvioitu toimitusaika 17.04 - 05.06.2024
Tuotetunnus (SKU): hjor_skanra Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Skandia rahilla teen suorasta sohvasta hetkessä divaanisohvan, voit käyttää sitä myös sohvapöytänä tai käytät tarvittaessa istuimena. Skandia rahi on saatavilla useassa koossa. Sopii erinomaisesti Skandia sohvan ääreen, mutta ajattoman tyylinsä ansiosta sopii myös muiden sohvien kaveriksi.

Skandia sohvamallisto koostuu useista eri moduleista, joita on saatavana monella eri mitalla, joten saat niistä rakennettua haluamasi kokoonpanon. Tutustu Skandia modulisohvamalliston palaluetteloon tästä.

Skandia raheissa pehmusteet ovat samat, kuin Skandia sohvissa. Rahi on kiintoverhoiltu, ja pehmustevaihtoehtoja on kaksi: vaahtomuovi tai pussijousitus, joka on hieman vaahtomuovia pehmeämpi. Yleisesti ottaen molemmissa istuinpehmusteissa istuintuntuma on napakka. HUOM. tuotekuvassa rahi on verhoiltu nahkalla.

Muokkaa rahisi

Valitse rahiin sopiva verhoilu- ja jalkavaihtoehto. Skandia malliston tuotteet on verkkokaupastamme tilattavissa Oakland, Montana, Vila, City, Run again ja Victory kankaalla. Jos sinua kiinnostaa muut verhoiluvaihtoehdot, niin otathan meihin yhteyttä. Myymälöissämme on esillä runsaasti verhoiluvaihtoehtoja, myös nahkaisena. Voit tilata Skandia rahin nahkaisena täältä.

Oakland -kankaassa on eläväinen väritys, joten näitä on helppo yhdistellä monenlaisiin sisustuksiin. Kangas on sileä. Kangastiedot: Martindale 90 000, Pillinki 4/5, valonkestävyys 5. Materiaali 100% polyesteri.

Montana -kangas on niin kudonnaltaan kuin väritykseltään eläväisiä, ollen kuitenkin sileä kangas. Kangastiedot: Martindale 35 000, Pillinki 4, valonkestävyys 4. Materiaali 85% polyesteri, 15% puuvilla.

Trendikäs Run again -kangas on pehmeää, eläväistä vakosamettia. Run again -kankaassa on erittäin korkea hankauksen kesto: 90 000 - 100 000 Martindale. Pillinki 4/5, valonkestävyys 5. Materiaali 94% polyesteri, 6% nylon. Kevyt likaahylkivyyskäsittely.

Vila - kangas on  pehmeä, sileä ja kudonnaltaan eläväinen kangas, jossa värit toistuvat voimakkaina. Kangastiedot: Martindale 62 500, Pillinki 4/5, valonkestävyys 5. Materiaali 90% polyester, 10% rayon.

City -kangas on ihanan pehmeä, sileä kangas. Näyttää hieman samettimaiselta elävyytensä ansiosta. Kangastiedot: 80 000 - 90 000 Martindale. Pillinki 4, valonkestävyys 5. Materiaali 100% polyesteri. Kevyt likaahylkivyyskäsittely.

Victory -kangas on lyhytnukkaista samettia, jossa värit toistuvat tasaisena ja voimakkaana. Kangas piirtää hieman sametille tyypilliseen tapaan. Kestävyydeltään Victoria on omassa luokassaan. Kangastiedot: Martindale 138 000, Pillinki 6, valonkestävyys 5. Materiaali: 100% polyesteri.

Vila - kangas on  pehmeä, sileä ja kudonnaltaan eläväinen kangas, jossa värit toistuvat voimakkaina. Kangastiedot: Martindale 62.500, Pillinki 4/5, 90% polyester, 10% rayon.

Jalkavaihtoehtoja on useita, useissa eri väreissä. Puujalkojen värit ovat: musta, lakattu tammi, öljytty tammi, valkolakattu tammi, lakattu pyökki, ruskeapetsattu pyökki, käsittelemätön pyökki, savu tammi, käsittelemätön tammi.

Mitat

Saatavilla on neljä kokoa: 60 x 60 cm, 70 x 60 cm, 80 x 60 cm tai 90 x 60 cm. Istuinkorkeus on noin 50 cm.

Materiaalit

Runko: puuta, vaneria, kalustelevyä.
Istuinpehmusteet: vaahtomuovi, tai teräsjousisto jossa vaahtomuovia pinnassa.
Jalat: tammea tai pyökkiä käsiteltynä eri väriseksi, tai metallia.

Lisätiedot

Paino 10 kg (kilogramma)
Mitat 60 × 90 × 50 cm (senttimetri)