Skandia sähkökäyttöinen mekanismituoli – nahkavaihtoehdot

Mukavuus ja tyylikkyys yhdistyvät tässä mekanismituolissa!

1015,00 

Alin hinta 30 päivän aikana: 1015,00 
Madras 285 dark brown
Madras 276 cognac
Madras 274 black
Madras 217 white
Madras 215 red
Orion base Musta
Orion base Kromi
Cs base kromi
Css base musta
Ts tube base harjattu teräs
Tss2 tube base musta
Valitse jalka
Lähtöhinta
Lisäysten hinta
Loppusumma
Arvioitu toimitusaika 11.06 - 30.07.2024
Tämän tuotteen toimituskulut:
Toimitustapa Hinta
Nouto myymälästä (Joensuu tai Lieksa) 0€
Toimitus kotiovelle 39,90€
Tuotetunnus (SKU): hjor_skand_meka_sahk_nahk Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Tyylikkyys ja mukavuus yhdistyvät tässä sähkökäyttöisessä mekanismituolissa!

Skandia tuolin tuotesuunnittelun lähtökohtana on sulavalinjainen ja kepeä muotokieli yhdistettynä toimintoihin, jotka varmistavat täydellisen istuinmukavuuden asennosta riippumatta.

Skandia nojatuolin reclinerin aukaisu ja selkänojan säätö tapahtuu sähköisten painikkeiden avulla. Selkänojan ja jalkarahin säätöä varten on käsinojan oikealla ulkoreunalla napit, joita painamalla saat asetettua haluamasi asennon. Tuolissa on erittäin mukava istuinmukavuus.

Skandia tuolin koko on medium, joka soveltuu niin pienikokoisille, kuin pidemmillekin ihmisille. Tuolin ulkomitat (pystyasennossa): leveys 70 cm, syvyys 81 cm, korkeus 110 cm. Istuinkorkeus 48 cm, istuinsyvyys 52 cm.

Räätälöi tuolisi mieluisalla nahkalla ja jalkavaihtoehdolla! Skandia mekanismituoli on verkkokaupastamme tilattavissa Anilux, Semianiliini, Soleda ja Madras nahka/keinonahkaisena. Madras /keinonahkaisessa sohvassa kaikki käyttöpinnat ovat nahkaa, ja taustat ja kyljet on keinonahkaa.  Jos sinua kiinnostaa muut verhoiluvaihtoehdot, niin otathan meihin yhteyttä. Myymälöissämme on esillä runsaasti verhoiluvaihtoehtoja. HUOM. tuotekuvassa verhoilu on kankaalla.

Anilux - nahka (kauttaaltaan verhoiltu nahkalla)
Korkealaatuinen aniliininahka on valmistettu naudan vuodasta, jonka alkuperä on EU:sta. Nahkan pintaa ei ole hiottu, korjattu tai pigmentoitu, vaan luonnolliset nahan tunnusmerkit näkyvät pinnassa. Nahka on läpivärjätty. Aniliininahka on arvokasta ja laadukasta pintanahkaa, joka antaa kalusteille ylellisen ilmeen sekä tuntuman. Aniliininahka pintakäsitellään hyvin ohuesti, joten se on muita nahkalaatuja herkempi ulkoiselle rasitukselle ja patinoitumiselle. Erittäin pehmeä ja mukavan tuntuinen nahka. Paksuus 1,2 - 1,4 mm.

Semianiliini - nahka (kauttaaltaan verhoiltu nahkalla)
Korkealaatuinen semianiliininahka on hieman käsitellympää kuin perinteinen aniliininahka. Se on kevyesti käsitelty ja hiottu säilyttäen kuitenkin nahkan luonnolliset piirteet pinnassa. Nahka on läpivärjätty ja siihen on lisätty kevyt viimeistelykerros sekä vaha ja lakkakerros, jotka suojelevat sitä käytössä. Tämä nahka tuntuu pehmeältä ja houkuttelee kosketyksellaan. Paksuus 1,2 - 1,4 mm.

Madras - nahka on sileää, Soleda - nahkassa on voimakas martiokuviointi. Madras ja Soleda ovat kummatkin syykorjattua nahkaa, eli niistä on hiottu pois arvet ja muut jäljet, sekä tehty perustavanlaatuisempi pintasuojaus. Tämä tekee näistä nahkoista erityisen käytännöllisiä ja kulutuksen kestäviä. Vaikka nahka onkin helppohoitoinen materiaali, on syytä muistaa säännöllinen huolto nahkoille soveltuvilla hoitoaineilla ja -ohjeilla. Madraksen paksuus on 0,9 -1,1 mm, Soleda 1,3 - 1,5 mm.

Jalkamalli on verkkokaupassamme siro CS tai Orion base mustana tai kromin värisenä. Tube jalka on saatavilla harjattuna teräksenä tai mustana.

Lisätiedot

Paino 25 kg (kilogramma)
Mitat 100 × 100 × 60 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...

  • Skandia avokulmasohva recliner mekanismilla, kangasverhoilu

    1664,00 
  • Skandia mekanismituoli – Manuaalikäyttöinen kangasverhoilulla

    638,00