HOTKISS säkkituolit

Näytetään kaikki 16 tulosta

    Tykkäätkö löhöillä säkkituolin uumenissa? Niinhän me kaikki! Jokainen tilattu säkkituoli valmistetaan rakkaudella tuotantotiloissa Virossa tai Suomessa.

    HOTKISS tuolien periaate on tarjota parhaat puitteet arkiseen löhöilyyn! HOTKISS tuolit tehdään kestävästä ja pehmeästä materiaalista. Tuolien täyttöasteen voi itse säätää ja niitä voi myöhemmin täyttää lisää. Säkkituoliin on suunniteltu helppokäyttöinen ja turvallinen kaksiosainen täyttöaukko. Täytteenä on kotimaista Jackon Oy:n valmistamaa eps-raetta. HOTKISS säkkituolit eivät sisällä palonestoaineita.

    Tuleeko säkkituoli vähän normaalia kovempaan käyttöön? Joskus voi käydä niin, että hyvinkin ommeltu sauma pettää, jos säkkituoleja heitellään, niiden kanssa painitaan, tai jos vaikka lemmikit innostuvat möyhimään säkkituolia. Mikään ei silloin voi enempää ärsyttää, kuin ympäri asuntoa karkailevat täyterakeet… Mutta ei hätää! Säkkituoleihin saa erillisen, turvallisen sisäpussin. Tämä on oiva ratkaisu varsinkin, kun tietää, että tuolit tulevat hieman normaalia kovempaan käyttöön.

    HOTKISS säkkituoli on mainio kodin löhöilylinnake, ja säkkituolien eri variaatiot ominaisuuksineen soveltuvat muun muassa koulukäyttöön, erikoiskäyttöön, juhliin, festareille, loungetiloihin, toimistoihin, päiväkoteihin – lähes minne vaan, missä kaivataan mukavaa paikkaa rentoon löhöilyyn!

    Säkkituolin puhdistamiseen tarvitaan usein vain talouspaperia ja sappisaippuaa. Katso videolta helpot ohjeet, miten poistat lian ja tahrat säkkituolista. https://youtu.be/FzdFlgzEOI4