Parvisängyt

Parvisängyt ovat erinomainen valinta, kun halutaan maksimoida huoneen tila ja luoda monikäyttöinen ympäristö. Ne nostavat sängyn korkealle, vapauttaen lattiatilaa, joka voidaan hyödyntää esimerkiksi työskentelyyn, leikkimiseen tai säilytykseen.

Parvisänkyihimme on saatavilla käteviä säilytysratkaisuja, kuten hyllyjä tai työtasoja. Näin saat lisää säilytystilaa ilman, että huoneen lattia käy ahtaaksi.

Turvallisuus ja Kestävyys:
Parvisängyt ovat suunniteltu kestämään ja tarjoamaan turvallisen nukkumispaikan. Sängyissä on tukevat kaiteet ja turvalliset tikkaat, jotka tekevät ylös ja alas kiipeämisestä helppoa ja turvallista. Materiaalit ovat korkealaatuista mäntyä ja rakenteet vakaita, mikä varmistaa sängyn pitkäikäisyyden.

Täydellinen ratkaisu kasvaville lapsille ja teineille:
Parvisängyt ovat erityisen suosittuja lasten ja teinien keskuudessa, koska ne tarjoavat jännittävän ja toimivan ratkaisun huoneen järjestämiseen. Sängyn alla oleva tila voi toimia leikkialueena, lukupaikkana tai opiskelutilana, mikä lisää huoneen monikäyttöisyyttä ja mukavuutta.

Helppo asennus ja muokattavuus:
Parvisängyt ovat yleensä helppoja asentaa ja monet mallit tarjoavat muokattavuutta, jolloin voit järjestää alla olevan tilan tarpeidesi mukaan. Voit lisätä lisävarusteita, kuten verhoja tai valaisimia, jotka tekevät sängystä vieläkin monipuolisemman ja henkilökohtaisemman.

Näytetään kaikki 3 tulosta

  • Nukkumatti korkea parvisänky 120×200 – Heti varastosta

    299,00 
  • Nukkumatti korkea parvisänky 80×200 – Heti varastosta

    259,00 
  • Nukkumatti pikkuparvi

    169,00