Ilmainen toimitus

Joensuun Sänkytehdas – Diamond runkosänky

Premium-luokan sänkymallisto korkealaatuisista materiaaleista.

3434,00 5872,00 

Alin hinta 30 päivän aikana: 3434,00 
Valitse jousiston jäykkyys.
Pehmeäpintainen, kestävä ja helppohoitoinen verhoilukangas.
Valitse jalkojen korkeus.
Pähkinä
Tammi
Lakattu koivu
Musta
Valkea
Lähtöhinta
Lisäysten hinta
Loppusumma
Arvioitu toimitusaika 12. - 27.07.2024
Tämän tuotteen toimituskulut:
Toimitustapa Hinta
Nouto myymälästä (Joensuu tai Lieksa) 0€
Ilmainen toimitus 0€
Tuotetunnus (SKU): JoSä_diam_runkosänky Osastot: , , , , , , , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Joensuun sänkytehtaan malliston sängyt tehdään korkealaatuisista ja hengittävistä materiaaleista käsityönä. Sänkymallistoja on kolme: vaativammankin nukkujan tarpeet täyttävä Platinium, premium-luokan mallisto Diamond, sekä erittäin laadukas perusvuodemallisto Family.

Diamond-tuoteperhe on premium-luokan sänkymallisto, joka valmistetaan huippulaadukkaista materiaaleista. Diamond runkosängyissä on kaksikerroksinen ja vyöhykkeetön aktiivipussijousirakenne kulma- ja reunavahvistuksilla.

Diamond runkosängyn rakenne
Diamond runkosängyissä on kaksikerroksinen pussijousitus. Rungon sisässä on hieman lyhyempi ja jämäkämpi jousitus ja päällä on reunavahvistettu 15 cm korkea vyöhykkeetön pussijousitus. Jousisto on valmistettu korkealuokkaisesta, esijännitetyistä lämpökäsitellystä jousiteräksestä. Esijännitys takaa jouselle sopivan herkkyyden koko joustomatkalle. Jousitus on reunavahvistettu teräskehällä, mikä tukevoittaa sängyn reunaa ja pidentää sängyn elinikää. Tämän lisäksi Diamond -sängyissä on kulmissa erikoisvahvoja jousia, jotka antavat lisätukea jousiston rakenteeseen ja sängyn ryhdikkyyteen.

Kaikissa jousikerroksissa jouset ovat pussitettu yksittäin, mikä mahdollistaa aktiivisen jousirakenteen, eli herkemmän tuen ja toimivuuden jokaiselle nukkujalle. Perinteisistä sängyistä poiketen jousistoa ei ole liimattu vaahtomuovikoteloon, mikä takaa jokaisen jousen optimaalisen toiminnan. Tällöin kyseessä on ns. aktiivipussijousirakenne. Näin jokainen nukkuja voi siis huoletta valita itselleen mieleisensä vuodejäykkyyden murehtimatta siitä, että sängyn jousistorakenne väsyy käytössä. Vuoteet saa kolmessa jäykkyydessä: pehmeä, medium ja jämäkkä. Runko-osan korkeus on noin 38 cm alakehän kanssa.

Diamond runkosängyssä käytetään korkealaatuista ja turvallista Ökö-tex standardin mukaista polyesterihuopaa alusmateriaalina, jousikerrosten välissä sekä pintapehmusteen alla. Pintapehmusteena käytetään kotimaista allergiatestattua ja paloturvallista polyesterivanua. Sängyn paneelikangas on allergiaystävällistä Tencel™ materiaalia.

Halutessasi vuoteen saa myös luonnonmateriaaleilla, jolloin polyesterivanu ja -huopa korvataan 100% lampaanvillalla, sekä sängyn paneelikangas luonnonmateriaalilla (15% villaa, 85% puuvillaa). Vuoteen verhoilu on myös mahdollista toteuttaa luonnonmukaisella kankaalla. Luonnonmateriaaliversio on nimeltään Diamond Natura, ja sen löydät täältä.

Rungon kehys on valmistettu suomalaisesta oksattomasta liimapuusta, säleet massiivimännystä ja jalkapaikat koivuvanerista. Jalat ovat suomalaista massiivikoivua.

Oman näköinen vuode
Sänkyjä on mahdollista muokata ja räätälöidä jokaiselle mieleisekseen. Jalkojen korkeuden voi valita mieleisekseen viiden sentin välein (näkyvä osa 5, 10, 15, 20 tai 25 cm). Diamond -malliston vuoteissa on vakiona- massiivikoivuiset alakehät. Jalkojen ja alakehien vakiovärivaihtoehtoja ovat petsattu pähkinä ja tammi, lakattu koivu sekä maalattu musta ja valkoinen. Erikoistilauksena voidaan valmistaa myös omalla värillä, tai ruostumattomasta teräksestä.

Sängyn verhoiluvaihtoehtoja on lukuisia. Kangasvalikoimassa on kotimaiset Annalan kankaat, sekä ajaton ja tyylikäs Husky -kangas. Erikoistilauksena vuoteet voi verhoilla esimerkiksi Lauritzonin kankailla.

Annalan Ajatar -kangas on pehmeäpintainen, kestävä ja helppohoitoinen verhoilukangas, jonka hankauksenkesto on 70 000 Martindalea. Materiaali: 55% PES, 45% PAN. Verkkokaupassamme Ajatar -kangas on valittavissa yhdeksässä eri värissä. Mikäli haluat sängyn verhoilun muulla värillä tai, muulla kuin Ajatar -kankaalla tai muissa sävyissä, otathan yhteyttä myymälään. Kaikki Ajatar -kankaan värit löydät täältä.

Diamond runkosängyt myös erikoismitoilla
Poiketen perinteisistä parisängyistä, Diamond runkosängyt on mahdollista hankkia yhtenä 160cm leveänä runkosänkynä, eikä esim. kahden runkosängyn kokoonpanolla. Huomioithan tämän tilatessasi: jos haluat 160 cm leveän parisängyn kahdella runkosängyllä, valitsethan 2 kpl koon 80 cm. 180 cm leveä parisänky muodostetaan kahdesta 90 cm leveästä runkosängystä. Liitinraudat sisältyvät parisänkypakettiin.

Diamond runkosänkyjä saa myös 210 cm pituudessa 80, 90 ja 105 cm leveyksissä. Valikoimassa on myös 96,5cm x 203cm runkosänky.

Petauspatja kruunaa nukkumatuntuman
Petauspatjavalikoima sisältää laadukkaat vaihtoehdot viimeistelemään nukkumatuntumasi. Valikoimasta löytyvät luonnonmukaiset 100% villapetauspatja ja luomusertifioitu 100% luonnonkumipetauspatja, sekä vaahtomuovitäytteisistä petauspatjoista korkeakimmoisa ERX tai kehon lämmön ja painon mukaan muotoutuvat viskoelastiset täytteet. Petauspatjojen paksuudet ovat noin kuusi ja kymmenen senttimetriä. Kaikki petauspatjat on mahdollista saada joko Tencel™ tai luonnonmateriaalipäällisillä. Kaikkiin petauspatjakokoihin on saatavilla myös petauspatjan suojukset.

Pääset tutustumaan petauspatjoihin Tencel™ päällisellä täältä, ja luonnonmateriaaleilla täältä.

Lisätiedot

Paino 12 kg (kilogramma)
Mitat 80 × 100 × 21 cm (senttimetri)
Koko

105×210, 120×210, 138×203, 160×200 yhteinäinen, 160×210, 193×203, 210×210, 80×210, 96,5×203, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200, 180×210, 80×200, 90×200, 90×210

Saatat myös pitää...

 • Ilmainen toimitus

  Joensuun Sänkytehdas – Korkeakimmoinen petauspatja 10cm luonnonmateriaali

  921,00 2283,00 
 • Ilmainen toimitus

  Joensuun Sänkytehdas – Korkeakimmoinen petauspatja 7cm luonnonmateriaali

  721,00 1794,00 
 • Ilmainen toimitus

  Joensuun Sänkytehdas – Korkeakimmoinen petauspatja 7cm Tencel™ päällisellä

  577,00 1434,00