Ilmainen toimitus

Joensuun Sänkytehdas – Platinium Natura runkosänky

Premium-luokan sänkymallisto korkealaatuisista materiaaleista.

5041,00 6251,00 

Alin hinta 30 päivän aikana: 5041,00 
Valitse jousiston jäykkyys.
Musta
Tumman harmaa
Vaalean ruskea
Vaalean harmaa
Beige
Ylellinen villakangas, joka on paloturvallinen, erittäin hyvin kulutusta kestävä.
Valitse jalkojen korkeus.
Pähkinä
Tammi
Lakattu koivu
Musta
Valkea
Lähtöhinta
Lisäysten hinta
Loppusumma
Arvioitu toimitusaika 20.08 - 04.09.2024
Tämän tuotteen toimituskulut:
Toimitustapa Hinta
Nouto myymälästä (Joensuu tai Lieksa) 0€
Ilmainen toimitus 0€
Tuotetunnus (SKU): JoSä_platinium_natura_runkosänky Osastot: , , , , , , , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Joensuun sänkytehtaan malliston sängyt tehdään korkealaatuisista ja hengittävistä materiaaleista käsityönä. Sänkymallistoja on kolme: vaativammankin nukkujan tarpeet täyttävä Platinium, premium-luokan mallisto Diamond, sekä erittäin laadukas perusvuodemallisto Family.

Platinium on maailmalla arvostettu premium-sänkymallisto, joka tyydyttää vaativammankin nukkujan tarpeet. Kolmikerroksinen jousiston kruunaa erittäin herkästi toimiva mini-pocket jousisto. Platinium on käsityötaidon mestarinäyte.

Platinium runkosängyn rakenne
Platinium runkosängyissä on kolmikerroksinen jousisto. Rungon sisässä on hieman lyhyempi ja jämäkämpi jousitus ja päällä on kulma- ja reunavahvistettu 15 cm korkea vyöhykkeetön pussijousitus. Tämän päällä on vielä herkästi toimiva mini-pocket jousisto. Jousisto on valmistettu korkealuokkaisesta, esijännitetyistä lämpökäsitellystä jousiteräksestä. Esijännitys takaa jouselle sopivan herkkyyden koko joustomatkalle. Jousitus on reunavahvistettu teräskehällä, mikä tukevoittaa sängyn reunaa ja pidentää sängyn elinikää. Platinium -sängyissä on kulmissa erikoisvahvoja jousia, jotka antavat lisätukea jousiston rakenteeseen ja sängyn ryhdikkyyteen.

Kaikissa jousikerroksissa jouset ovat pussitettu yksittäin, mikä mahdollistaa aktiivisen jousirakenteen, eli herkemmän tuen ja toimivuuden jokaiselle nukkujalle. Perinteisistä sängyistä poiketen jousistoa ei ole liimattu vaahtomuovikoteloon, mikä takaa jokaisen jousen optimaalisen toiminnan. Tällöin kyseessä on ns. aktiivipussijousirakenne. Aktiivijousirakenteen ansiosta jokainen jousitustaso toimii herkästi. Näin vaativinkin nukkuja voi siis huoletta valita itselleen mieleisensä vuodejäykkyyden murehtimatta siitä, että sängyn jousistorakenne väsyy käytössä. Vuoteet saa kolmessa jäykkyydessä: pehmeä, medium ja jämäkkä. Runko-osan korkeus on noin 43 cm alakehän kanssa.

Platinium Natura runkosängyssä käytetään korkealaatuista, 100% lampaanvillaa. Villahuopaa käytetään alusmateriaalina, jousikerrosten välissä sekä pintapehmusteen alla. Villavanu on pintapehmusteena. Platinium Natura sängyn paneelikangas luonnonmateriaalia (15% villaa, 85% puuvillaa).

Villattomassa Platinium runkosängyssä villahuopa ja -vanu korvataan allergiatestatulla ja paloturvallisella polyesterihuovalla ja -vanulla. Sängyn paneelikangas on allergiaystävällistä Tencel™ materiaalia. Perinteisen Platinium runkosängyn löydät täältä.

Rungon kehys on valmistettu suomalaisesta oksattomasta liimapuusta, säleet massiivimännystä ja jalkapaikat koivuvanerista. Jalat ovat suomalaista massiivikoivua.

Oman näköinen vuode
Sänkyjä on mahdollista muokata ja räätälöidä jokaiselle mieleisekseen. Jalkojen korkeuden voi valita mieleisekseen viiden sentin välein (näkyvä osa jalasta: 5, 10, 15, 20 tai 25 cm). Platinium -malliston vuoteissa on vakiona- massiivikoivuiset alakehät. Jalkojen ja alakehien vakiovärivaihtoehtoja ovat petsattu pähkinä ja tammi, lakattu koivu sekä maalattu musta ja valkoinen. Erikoistilauksena voidaan valmistaa myös omalla värillä, tai ruostumattomasta teräksestä.

Sängyn verhoiluvaihtoehtoja on lukuisia. Kangasvalikoimassa on kotimaiset Annalan kankaat, sekä ajaton ja tyylikäs Husky -kangas. Erikoistilauksena vuoteet voi verhoilla esimerkiksi Lauritzonin kankailla.

Annalan Kehrä -kangas on ylellinen villakangas, joka on paloturvallinen, erittäin hyvin kulutusta kestävä (50 000 Martindale), ja joka on myös valonkestoltaan erinomainen. Kehrässä on 60% villaa ja 40% polyesteriä. Kehrässä on useita värivaihtoehtoja, joista nyt verkkokaupassa vain viisi sävyä. Mikäli haluat sängyn verhoilun muulla, kuin Kehrä -kankaalla tai muissa sävyissä, otathan yhteyttä myymälään.

Platinium runkosängyt myös erikoismitoilla
Platinium runkosänkyjä saa myös 210 cm pituudessa 90 ja 105 cm leveyksissä. Valikoimassa on myös 96,5cm x 203cm runkosänky. Parisängyt muodostetaan kahdesta runkosängystä, ja liitinraudat sisältyvät parisänkypakettiin.

Petauspatja kruunaa nukkumatuntuman
Petauspatjavalikoima sisältää laadukkaat vaihtoehdot viimeistelemään nukkumatuntumasi. Valikoimasta löytyvät luonnonmukaiset 100% villapetauspatja ja luomusertifioitu 100% luonnonkumipetauspatja, sekä vaahtomuovitäytteisistä petauspatjoista korkeakimmoisa ERX tai kehon lämmön ja painon mukaan muotoutuvat viskoelastiset täytteet. Petauspatjojen paksuudet ovat noin kuusi ja kymmenen senttimetriä. Kaikki petauspatjat on mahdollista saada joko Tencel™ tai luonnonmateriaalipäällisillä. Kaikkiin petauspatjakokoihin on saatavilla myös petauspatjan suojukset.

Pääset tutustumaan petauspatjoihin Tencel™ päällisellä täältä, ja luonnonmateriaaleilla täältä.

Lisätiedot

Paino 12 kg (kilogramma)
Mitat 80 × 100 × 21 cm (senttimetri)
Koko

105×210, 120×210, 138×203, 160×200 yhteinäinen, 160×210, 193×203, 210×210, 80×210, 96,5×203, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200, 180×210, 80×200, 90×200, 90×210

Saatat myös pitää...

 • Ilmainen toimitus

  Joensuun Sänkytehdas – Korkeakimmoinen petauspatja 7cm Tencel™ päällisellä

  577,00 1434,00 
 • Ilmainen toimitus

  Joensuun Sänkytehdas – Korkeakimmoinen petauspatja 10cm luonnonmateriaali

  921,00 2283,00 
 • Ilmainen toimitus

  Joensuun Sänkytehdas – Korkeakimmoinen petauspatja 7cm luonnonmateriaali

  721,00 1794,00