Ilmainen toimitus

Leonard divaanisohva, kaksi väriä

989,00 

Alin hinta 30 päivän aikana: 989,00 
Terra
Harmaa
Vasen
Oikea
Kummalle puolelle haluat divaaniosan edestäpäin katsoen
Vasen
Oikea
Kummalle puolelle haluat divaaniosan edestäpäin katsoen
Lähtöhinta
Lisäysten hinta
Loppusumma
Arvioitu toimitusaika 27.04 - 14.05.2024
Tämän tuotteen toimituskulut:
Toimitustapa Hinta
Nouto myymälästä (Joensuu tai Lieksa) 0€
Ilmainen toimitus 0€
Tuotetunnus (SKU): tens_leonard Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Leonard divaanisohva on moderni ja mukava olohuoneen keskipiste! Voit valita kahdesta väristä sisustukseesi sopivan: trendikäs terra tai ajattoman harmaan. Divaanisohvan saa sekä oikea- että vasenkätisenä versiona.

Istuintuntuma on pehmeä ja kimmoisa: istuintyynyissä on pussijousitus ja vaahtomuovia, ja selkätyynyissä on silikonoitua ontelokuituvanua. Istuinsyvyys on ns. medium, joten näillä pehmusteilla sohvaa voi kuvailla rennoksi ja mukavaksi paikaksi istua. Leonard divaanisohvassa on vahva puurunko, ja verhoiluun on käytetty laadukasta Pronto huonekalukangasta. Istuin- ja selkätyynyt on irtoverhoillut.

Mitat
Sohvan kokonaisleveys on 240 cm, syvyys 84 / 160 cm, ja korkeus 88 cm. Istuinkorkeus on 43 cm. Paino 65 kg. Kantavuus 300 kg.

Materiaalit
Runko on valmistettu massiivipuusta ja vanerista. Istuintyynyissä pussijousitus ja vaahtomuovia. Silikonoitua ontelokuitua. Jalat mustaa metallia. Verhoilu: Pronto huonekalukangas, 100% polyester chenilleä, hankauksenkesto 36 000 Martindalea, värin- ja valonkesto 4/5.

Hoito-ohje
Säännöllinen imurointi pölynimurilla, käyttäen huonekalu/tekstiilisuulaketta ja korkeintaan imurin keskitehoa. Älä hankaa voimakkaasti, jottei kankaan kuidut rikkoudu. Poista tahrat miedolla värittömällä saippuavedellä, tai verhoilunpuhdistusaineella käyttöohjeen mukaan.

Lisätiedot

Paino 77 kg (kilogramma)
Mitat 86 × 110 × 162 cm (senttimetri)