-31%

Luoto vuodesohva Usva-kampanja

Yksinkertaisen tyylikäs kotimainen Luoto vuodesohva Usva kankaalla.

1390,00 

Alin hinta 30 päivän aikana: 1390.00€
Valitse sohvan koko
Usva Cognac 28
Usva Darkblue 48
Usva Lightgrey 60
Usva Liver 10
Usva Mustard 06
Usva Natural 01
Usva Turtle 88
Usva Zinc 167
Valitse sohvan väri
Kaareva
Kantikas
Valitse käsinojan malli
Valkoinen
Pähkinä
Musta
Koivu
Valitse jalan väri
Lähtöhinta
Lisäysten hinta
Loppusumma
Arvioitu toimitusaika 27.03 - 16.04.2024
Tuotetunnus (SKU): noro_luotovuod_usva Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Kotimaisen Norosen malliston Luoto vuodesohva. Luoto sohva on ulkonäöltään todella kepeä, yksinkertaisen tyylikäs. Sopii mainiosti nykypäivän sisustustyyliin. Sirosta ulkomuodosta huolimatta sohvassa on todella kestävä puurunko.

Luoto vuodesohvan mekanismi on todella helppokäyttöinen. Istuinlava nostetaan ensin eteen, minkä jälkeen selkänoja kaadetaan alas. Vuodesohvan sisältä löytyy kätevä vuodevaatelaatikko, missä voi säilyttää esimerkiksi petivaatteita. Linkki Luoto vuodesohvan esittelyvideoon: https://www.youtube.com/watch?v=8_OYspHesrI

Sohvan istuin on kiintoverhoiltu ja tuntuma on miellyttävän jämäkkä. Istuimessa on korkeakimmoista vaahtomuovia ja selkätyynyssä Ecovanua. Koska selkätyynyt eivät ole kiintoverhoiltuja, suosittelemme niiden pöyhimistä ryhdikkyyden säilyttämiseksi.

Sohvaan on valittavissa kaksi eri käsinojamallia, joko kaareva tai kantikas. Kummatkin ovat leveydeltään 7cm.

Mittatiedot:
Sohvaan on valittavissa kaksi eri leveyttä, joko 204cm tai 214cm. 204cm leveässä sohvassa on 190cm istuinlava ja 214cm leveässä sohvassa on 200cm istuinlava.
Kummassakin vaihtoehdossa sohvan syvyys on 95cm, istuinsyvyys 56cm, istuinkorkeus 45cm ja kokonaiskorkeus 94cm.
Sohvan jalka on 18cm korkea, pyöreä puinen jalka. Väri valittavissa.

Verhoilu:
Luoto sohvassa on laadukas Usva -kangas kahdeksassa eri sävyssä. Usva -kangas on ulkonäöltään sileä ja mattainen, ja tuntumaltaan pehmeä. Kangas on paksu ja kestävä: hankauksenkesto on 100 000, ja se on vesipestävä 30 asteessa.

Allergiaystävällisyys
Kaikissa Norosen tuotteissa on kiinnitetty huomiota allergiaystävällisyyteen. Tuotteissa käytetään vain liimoja, joita ei ole luokiteltu hengittäessä vaarallisiksi tai allergisoiviksi. Pehmusteissa käytetään ainoastaan kotimaisia huippulaatuisia allergiatestattuja pehmustemateriaaleja. Ne ovat freonittomia ja soveltuvat allergikoille.

 

 

 

Lisätiedot

Paino 70 kg (kilogramma)
Mitat 210 × 100 × 100 cm (senttimetri)