Monaco avokulmasohva 234cm – Nahkavaihtoehdot

Upea kiintoverhoiltu Monaco avokulmasohva. Valitse verhoiluun nahka ja jalkavaihtoehto. Kokonaisleveys 234cm ja syvyys 210cm.

1538,00 

Alin hinta 30 päivän aikana: 1538,00 
Kätisyys vasemmalla
Kätisyys oikealla
Valitse sohvan kätisyys
Puujalka 2H1
Puujalka 0I5
Metallijalka 2H4
Metallijalka 046B
Tammi valkoöljytty
Tammi käsittelemätön
Tammi savuöljytty
Tammi lakattu
Tammi öljytty
Pyökki käsittelemätön
Pyökki lakattu
Pyökki pähkinäpetsattu
Musta
Lähtöhinta
Lisäysten hinta
Loppusumma
Arvioitu toimitusaika 09.08 - 18.09.2024
Tämän tuotteen toimituskulut:
Toimitustapa Hinta
Nouto myymälästä (Joensuu tai Lieksa) 0€
Toimitus kotiovelle 59,90€
Tuotetunnus (SKU): hjor_mona_avok234_nahk Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Tyylikäs tanskalaisen design sohva, joka on valmistettu laadukkaista materiaaleista.

Monaco sohvamallisto koostuu useista eri moduleista, joita on saatavana monella eri mitalla, joten saat niistä rakennettua haluamasi kokoonpanon. Räätälöi sohva tyyliisi sopivaksi ja viimeistele haluamallasi verhoilukankaalla tai nahkalla. Jalat vois myös valita oman mieltymyksesi mukaan metallisena tai puisina. Toimivuuden ja mukavuuden saat viimeisteltyä lisävarusteilla, esimerkiksi recliner istuimella sekä niskatyynyillä ja rahilla. Tutustu Monaco modulisohvan palaluetteloon: Monaco palaluettelo

Monaco sohvissa istuinsyvyys on aina ns. medium, eli se sopii hyvin niin pienikokoisille tai pidemmillekin istujille. Istuin ja selkänoja ovat kiintoverhoiltuja, joten sohva on aina tyylikkään ryhdikäs. Istuinpehmustevaihtoehtoina on vaahtomuovi tai pussijousitus, joka on hieman vaahtomuovia pehmeämpi. Yleisesti ottaen molemmissa istuinpehmusteissa istuintuntuma on napakka.

Runsaasti jalkavaihtoehtoja:
Puujalkojen värit: musta, lakattu tammi, öljytty tammi, valkolakattu tammi, lakattu pyökki, ruskeapetsattu pyökki, käsittelemätön pyökki, savu tammi, käsittelemätön tammi.

Istuintyynyn vaihtoehdot:
Jämäkkä vaahtomuovi tai pehmeämpi pussijousitettu istuin.

Rungon materiaalit:
Puu, vaneri, kalustelevy, vaahtomuovi ja nahka / kangas.

Nahkavaihtoehdot:

Madras - nahka / keinonahka: (taustat keinonahkaa) 
Madras-nahka on pintavärjätty nahka, joka kestää hyvin kulutusta eikä lika imeydy siihen helposti. Pintavärjätty nahka, joka pinnoitetaan useilla silake-, väri- ja lakkakerroksilla. Nahan pinta on martioitu eli kuvioitu uudelleen muistuttamaan nahan kuviointia. Soveltuu ominaisuuksiensa vuoksi hyvin mm. lapsiperheille. Paksuus 0,9 -1,1 mm.

Soleda - nahka: Voimakas martiokuviointi verrattuna madraksen sileämpään pintaan. (kauttaaltaan verhoiltu nahkalla). Madras ja Soleda ovat kummatkin syykorjattua nahkaa, eli niistä on hiottu pois arvet ja muut jäljet, sekä tehty perustavanlaatuisempi pintasuojaus. Tämä tekee näistä nahkoista erityisen käytännöllisiä ja kulutuksen kestäviä. Vaikka nahka onkin helppohoitoinen materiaali, on syytä muistaa säännöllinen huolto nahkoille soveltuvilla hoitoaineilla ja -ohjeilla. Paksuus 1,3 - 1,5 mm.

Semianiliini - nahka: (kauttaaltaan verhoiltu nahkalla)
Korkealaatuinen semianiliininahka on hieman käsitellympää kuin perinteinen aniliininahka. Se on kevyesti käsitelty ja hiottu säilyttäen kuitenkin nahkan luonnolliset piirteet pinnassa. Nahka on läpivärjätty ja siihen on lisätty kevyt viimeistelykerros sekä vaha ja lakkakerros, jotka suojelevat sitä käytössä. Tämä nahka tuntuu pehmeältä ja houkuttelee kosketyksellaan. Paksuus 1,2 - 1,4 mm.

Anilux - nahka: (kauttaaltaan verhoiltu nahkalla)
Korkealaatuinen aniliininahka on valmistettu naudan vuodasta, jonka alkuperä on EU:sta. Nahkan pintaa ei ole hiottu, korjattu tai pigmentoitu, vaan luonnolliset nahan tunnusmerkit näkyvät pinnassa. Nahka on läpivärjätty. Aniliininahka on arvokasta ja laadukasta pintanahkaa, joka antaa kalusteille ylellisen ilmeen sekä tuntuman. Aniliininahka pintakäsitellään hyvin ohuesti, joten se on muita nahkalaatuja herkempi ulkoiselle rasitukselle ja patinoitumiselle. Erittäin pehmeä ja mukavan tuntuinen nahka. Paksuus 1,2 - 1,4 mm.

Sohvan mittatiedot:
Korkeus 81cm | Leveys 234cm | Syvyys 91cm / 210 cm | Istuinleveys 120cm | Käsinojan leveys 22cm. HUOM! KUVA ISOMMALLA ISTUINLEVEYDELLÄ.

Kokoonpano: Käsinoja 22 cm + istuinosa 120 cm ( 2kpl 60 cm istuintyynyjä) + avopäätypala 92 x 210 cm. Avopäätypala ja kulmapala on tehty yhtenäiseen runkoon ja 120 cm istuin on kiinni käsinojassa. Valitse kätisyytesi lisävalinnoista.

Teknisistä syistä johtuen tuotteen kuvien väri saattaa hieman poiketa oikeasta väristä.

Lisätiedot

Paino 60 kg (kilogramma)
Mitat 210 × 200 × 100 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...

 • Monaco avokulmasohva 234cm – Kangasvaihtoehdot

  1134,00 
 • Monaco avokulmasohva 254cm – Nahkavaihtoehdot

  1588,00 
 • Monaco 3-istuttava sohva – Nahkavaihtoehdot

  873,00 
 • Monaco 3-istuttava sohva – Kangasvaihtoehdot

  629,00