-20%

Skandi avokulmasohva

Kotimainen Skandi sohva tuo raikkautta tilaan kepeän rakenteensa ansiosta. Leveys sohvan syvyydestä riippuen 209/219cm ja syvyys 232/242cm.

3868,00 

Alin hinta 30 päivän aikana: 3094,40 
Zinc 167
Turtle 88
Natural 01
Mustard 06
Liver 10
Light grey 60
Dark blue 48
Konjakki 28
Valitse sohvan väri
Avopääty vasemmalla
Avopääty oikealla
Valitse sohvan kätisyys
Valitse rungon syvyys
Valitse haluamasi istuintyynyn pehmuste.
Valitse mieleisesi selkätyynyn pehmuste.
Pyöreä metallijalka
Pyöreä puujalka
Vino kantikas puujalka
Valitse sohvan jalka
Valitse jalan väri
Valitse jalan väri
Valitse jalan väri
Lähtöhinta
Lisäysten hinta
Loppusumma
Arvioitu toimitusaika 12.06 - 02.07.2024
Tuotetunnus (SKU): noro_skanavo_usva Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kotimainen Skandi sohva ihastuttaa modernilla ja ilmavalla ulkomuodollaan. Kevyen näköisestä rakenteesta huolimatta sohva on huippulaadukas. Puurungon ja jousiston katkeamattomuustakuu on 20 vuotta. Käsinoja on 12cm leveä, malliltaan sirohko ja hieman ulospäin kaareva.

Voit valita sohvaan haluamasi istuin- sekä selkätyynyn pehmusteen.
Istuintyynyyn on valittavissa neljä erilaista pehmustetta: Hard, medium, jämäkkä höyhen ja pintapehmeä höyhen pehmuste.
Hard: Valitse hard jos haluat ryhdikkään ja jämäkän sohvan. Hard tyynyn sisus on kimmovaahtoa.
Medium: Medium tyynyssä on käytetty relax-materiaalia ja pinnassa polyesterivanua. Istuintuntuma on pintapehmeä ja samalla ryhdikäs.
Jämäkkä höyhen: Istuintuntuma on jämäkkä mutta pintapehmeä. Tyynyn sydämessä on jämäkkää vaahtomuovia ja pinnassa höyhen/rouhesekoitus.
Pintapehmeä höyhen: Istuintuntuma on pehmeä. Tyynyssä on kolme kerrosta: pinnassa on höyhen/rouhe sekoite, jonka alla on relax-vaahtomuovi ja alimmaisena jämäkkä kimmovaahto.

Myös selkätyynyyn on valittavissa kolme erilaista pehmustetta: Hard, medium ja eco soft.
Hard: Tyynyn sydämessä on tukeva ja kimmoisa kimmovaahto, ja pinnassa polyesterivanu joka lisää pintapehmeyttä. Tekee istuintuntumasta ryhdikkään ja tukee hyvin selkää.
Medium: Tyynyn pehmuste on höyhen/supersoft sekoitusta, mikä tekee tuntumasta rennon mutta tukee samalla istujaa.
Eco soft: Allergiaystävällinen sisus on pallokuitua, joka on erittäin kimmoisa, palautuva ja kestävä materiaali. Kierrätysmateriaalia. Todella mukava ja pehmeä tyyny.

Rungon syvyydeksi voit valita joko 87cm tai 97cm. Valitse 87 cm jos haluat ryhdikkään sohvan,  jolloin istumasyvyys on 57 cm. Tai jos haluat rennomman sohvan, valitse runkosyvyydeksi 97 cm, jolloin istuinsyvyys on 67 cm.

Verhoiltu kestävällä, edullisella ja helppohoitoisella Usva kankaalla.

Usva kangas on vesipestävä ja likaa hylkivä huonekalukangas. 8 väriä: vaalea harmaa, harmaa, luonnonvalkoinen, sinappi, konjakki, tumma sininen, khaki, vihreä.

Usva kangas: 100 PES, martindale (hankauksenkesto) 100 000, pillinki 4, valonkesto 4-5, vesipestävissä 30°C, pinnaltaan pehmeä ja erittäin kestävä kangas.

Sohvan jalka:
Sohvaan on valittavissa kolme erilaista jalkavaihtoehtoa: Pyöreä metallijalka, pyöreä puujalka ja vino kantikas puujalka. Kaikki jalkamallit ovat 18 cm korkeita.

Mittatiedot:
Avokulmasohvan kokonaisleveys on 209/219 cm (riippuen runkosyvyydestä), kokonaissyvyys 232/242 cm (riippuen runkosyvyydestä) ja kokonaiskorkeus 84 cm. Istuinsyvyys 57/67 cm ja istuinkorkeus 47 cm  (18 cm korkealla jalalla).
Sohvan osat eriteltynä vasemmalta oikealle edestäpäin katsottuna: 50cm avopääty+95cm istuin+ kulma 87x87/97x97 + 110cm istuin +käsinoja 12cm.

Skandi on modulisohva, eli sohvasta voidaan tehdä useita eri kokoonpanoja. Niin suoria sohvia, kuin kulmakokoonpanojakin. Jos haluat tarjouksen jostain muusta kokoonpanosta tai kankaasta otathan yhteyttä meihin marikaluste@marikaluste.fi

Katso Skandi sohvan osaluettelo: Skandi osaluettelo

Allergiaystävällisyys
Kaikissa Norosen tuotteissa on kiinnitetty huomiota allergiaystävällisyyteen. Tuotteissa käytetään vain liimoja, joita ei ole luokiteltu hengittäessä vaarallisiksi tai allergisoiviksi. Pehmusteissa käytetään ainoastaan kotimaisia huippulaatuisia allergiatestattuja pehmustemateriaaleja. Ne ovat freonittomia ja soveltuvat allergikoille.

Lisätiedot

Paino 60 kg (kilogramma)
Mitat 150 × 200 × 100 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...

  • -20%

    Sopiwa XL avokulmasohva

    4370.40
  • Skandia divaanisohva, kangasverhoilu

    1187,00