Ilmainen toimitus

Joensuun Sänkytehdas – Diamond Continental jenkkisänky

Premium-luokan sänkymallisto korkealaatuisista materiaaleista.

5597,00 13056,00 

Alin hinta 30 päivän aikana: 5597€
Valitse jousiston jäykkyys.
Pehmeäpintainen, kestävä ja helppohoitoinen verhoilukangas.
Valitse jalkojen korkeus.
Pähkinä
Tammi
Lakattu koivu
Musta
Valkea
Lähtöhinta
Lisäysten hinta
Loppusumma
Arvioitu toimitusaika 03. - 18.04.2024
Tuotetunnus (SKU): JoSä_diam_continental Osastot: , , , , , , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Joensuun sänkytehtaan malliston sängyt tehdään korkealaatuisista ja hengittävistä materiaaleista käsityönä. Sänkymallistoja on kolme: vaativammankin nukkujan tarpeet täyttävä Platinium, premium-luokan mallisto Diamond, sekä erittäin laadukas perusvuodemallisto Family. Jenkkisänkyjä on saatavilla Diamonds ja Family -mallistoista, molemmissa kevyempi malli Lite sekä huljakka Continental.

Diamond-tuoteperhe on premium-luokan sänkymallisto, joka valmistetaan huippulaadukkaista materiaaleista käsityönä. Diamond Continental on rakenteeltaan aito jenkkisänky, jossa on kolmikerroksinen ja vyöhykkeetön aktiivipussijousirakenne. Rungossa ja joustinpatjassa on kulma- ja reunavahvistukset. Joustinpatjan napituksen ansiosta pintapehmusteet pysyvät hyvin paikoillaan.

Diamond Continental jenkkisängyn rakenne
Diamond Continental jenkkisängyssä on kolmikerrosjousitus; se koostuu tuplajousitetusta alarungosta sekä joustinpatjasta. Alarunko on tehty suomalaisesta oksattomasta liimapuusta, jonka sisään on sijoitettu lyhyempi ja jämäkämpi jousitus, ja tämän päällä 15 cm korkea vyöhykkeetön pussijousitus. Alarungon päälle tulee joustinpatja. Jouset ovat pussitettu yksittäin kaikissa jousikerroksissa, mikä mahdollistaa aktiivisen jousirakenteen kaikissa jousikerroksissa, eli herkemmän tuen ja toimivuuden jokaiselle nukkujalle. Kyseessä on ns. aktiivipussijousirakenne, jossa jousistoa ei ole liimattu vaahtomuovikoteloon perinteisten sänkyjen tapaan, jolloin jokainen jousi toimii optimaalisesti ja esteettä. Jousisto on valmistettu korkealuokkaisesta, esijännitetyistä lämpökäsitellystä jousiteräksestä. Esijännitys takaa jouselle sopivan herkkyyden koko joustomatkalle. Niin alarungon, kuin joustinpatjan jousitus on reunavahvistettu teräskehällä, mikä tukevoittaa sängyn reunaa ja pidentää sängyn elinikää. Tämän lisäksi kulmissa erikoisvahvoja jousia, jotka antavat lisätukea jousiston rakenteeseen ja sängyn ryhdikkyyteen.
Jousistorakenteen ansiosta jokainen nukkuja voi siis huoletta valita itselleen mieleisensä vuodejäykkyyden murehtimatta siitä, että sängyn jousistorakenne väsyy käytössä. Joustinpatjan saa kolmessa jäykkyydessä: pehmeä, medium ja jämäkkä. Parisängyn yhtenäisen joustinpatjan jäykkyydet ovat myös valittavissa molemmille puolille erikseen. Verkkokaupan kautta ostetuissa jenkkisängyissä alarungon jäykkyys on aina jämäkkä. Mikäli haluat alarungon eri jäykkyydellä, otathan yhteyttä myymälään.

Diamond Continental jenkkisängyssä käytetään korkealaatuista ja turvallista Ökö-tex standardin mukaista polyesterihuopaa alusmateriaalina, jousikerrosten välissä sekä pintapehmusteen alla. Pintapehmusteena käytetään kotimaista allergiatestattua ja paloturvallista polyesterivanua. Sängyn paneelikangas on allergiaystävällistä Tencel™ materiaalia. Joustinpatjassa on napitus, jonka ansiosta pehmusteet pysyvät hyvin paikoillaan.

Halutessasi vuoteen saa myös luonnonmateriaaleilla, jolloin polyesterivanu ja -huopa korvataan 100% lampaanvillalla, sekä sängyn paneelikangas luonnonmateriaalilla (15% villaa, 85% puuvillaa). Vuoteen verhoilu on myös mahdollista toteuttaa luonnonmukaisella kankaalla. Luonnonmateriaaliversio on nimeltään Diamond Natura Continental, ja sen löydät täältä.

Runko-osan korkeus (alapohja ja joustinpatja) on noin 61 cm koristekehän kanssa. Rungon kehys on valmistettu suomalaisesta oksattomasta liimapuusta, säleet massiivimännystä ja jalkapaikat koivuvanerista. Jalat ja koristekehät ovat suomalaista massiivikoivua. Alarunko ja joustinpatja on verhoiltu laadukkaalla Annalan kutomon Vos -kankaalla.

Oman näköinen vuode
Sänkyjä on mahdollista muokata ja räätälöidä jokaiselle mieleisekseen. Jalkojen korkeuden voi valita mieleisekseen viiden sentin välein (näkyvä osa 5, 10, 15, 20 tai 25 cm). Diamond -malliston vuoteissa on vakiona- massiivikoivuiset alakehät. Jalkojen ja alakehien vakiovärivaihtoehtoja ovat petsattu pähkinä ja tammi, lakattu koivu sekä maalattu musta ja valkoinen. Erikoistilauksena voidaan valmistaa myös omalla värillä, tai ruostumattomasta teräksestä.

Sängyn verhoiluvaihtoehtoja on lukuisia. Kangasvalikoimassa on kotimaiset Annalan kankaat, sekä ajaton ja tyylikäs Husky -kangas. Erikoistilauksena vuoteet voi verhoilla esimerkiksi Lauritzonin kankailla.

Annalan Ajatar -kangas on pehmeäpintainen, kestävä ja helppohoitoinen verhoilukangas, jonka hankauksenkesto on 70 000 Martindalea. Materiaali: 55% PES, 45% PAN. Verkkokaupassamme Ajatar -kangas on valittavissa yhdeksässä eri värissä. Mikäli haluat sängyn verhoilun muulla värillä tai, muulla kuin Ajatar -kankaalla tai muissa sävyissä, otathan yhteyttä myymälään. Kaikki Ajatar -kankaan värit löydät täältä.

Diamond Continental jenkkisängyn erikoiskoot

Poiketen perinteisistä parisängyistä, Diamond Natura Continental jenkkisänky on mahdollista hankkia yhdellä 160cm leveänä alarunkona, eikä esim. kahden runkosängyn kokoonpanolla. Huomioithan tämän tilatessasi: jos haluat 160 cm leveän parisängyn kahdella alarungolla, valitsethan 160cm koon (muodostuu kahdesta 80cm leveästä alarungosta). 180 cm leveä parisänky muodostetaan kahdesta 90 cm leveästä alarungosta runkosängystä, johon tulee päälle 180 cm leveä joustinpatja. Liitinraudat sisältyvät parisänkypakettiin.

Diamond Continental jenkkisänkyjä saa myös 210 cm pituudessa 80, 90, 180 ja 210 cm leveyksissä. Valikoimassa on myös 96,5cm x 203cm jenkkisänky, sekä parisänkynä 193 cm x 203cm.

Petauspatja kruunaa nukkumatuntuman
Petauspatjavalikoima sisältää laadukkaat vaihtoehdot viimeistelemään nukkumatuntumasi. Valikoimasta löytyvät luonnonmukaiset 100% villapetauspatja ja luomusertifioitu 100% luonnonkumipetauspatja, sekä vaahtomuovitäytteisistä petauspatjoista korkeakimmoisa ERX tai kehon lämmön ja painon mukaan muotoutuvat viskoelastiset täytteet. Petauspatjojen paksuudet ovat noin kuusi ja kymmenen senttimetriä. Kaikki petauspatjat on mahdollista saada joko Tencel™ tai luonnonmateriaalipäällisillä. Kaikkiin petauspatjakokoihin on saatavilla myös petauspatjan suojukset.

Pääset tutustumaan petauspatjoihin Tencel™ päällisellä täältä, ja luonnonmateriaaleilla täältä.

Lisätiedot

Paino 12 kg (kilogramma)
Mitat 80 × 100 × 21 cm (senttimetri)
Koko

105×210, 120×210, 138×203, 160×200 yhteinäinen, 160×210, 193×203, 210×210, 80×210, 96,5×203, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200, 180×210, 80×200, 90×200, 90×210

Saatat myös pitää...

 • Ilmainen toimitus

  Joensuun Sänkytehdas – Korkeakimmoinen petauspatja 7cm Tencel™ päällisellä

  577,00 1434,00 
 • Joensuun Sänkytehdas – Pehmeä visco petauspatja 10cm Tencel™ päällisellä

  803,00 2228,00 
 • Joensuun Sänkytehdas – Petauspatjansuoja Tencel™

  120,00 272,00 
 • BelLatex tyyny napeilla Tencel™

  231,00