Joensuun Sänkytehdas – Diamond Natura Continental jenkkisänky

Premium-jenkkisänky luonnonmukaisista materiaaleista.

6526,00 15317,00 

Alin hinta 30 päivän aikana: 6526,00 
Valitse jousiston jäykkyys.
Musta
Tumman harmaa
Vaalena ruskea
Vaalean harmaa
Beige
Ylellinen villakangas, joka on paloturvallinen, erittäin hyvin kulutusta kestävä.
Valitse jalkojen korkeus.
Pähkinä
Tammi
Lakattu koivu
Musta
Valkea
Lähtöhinta
Lisäysten hinta
Loppusumma
Arvioitu toimitusaika 15. - 30.08.2024
Tämän tuotteen toimituskulut:
Toimitustapa Hinta
Nouto myymälästä (Joensuu tai Lieksa) 0€
Ilmainen toimitus 0€
Tuotetunnus (SKU): JoSä_diam_natura_continental Osastot: , , , , , , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Joensuun sänkytehtaan malliston sängyt tehdään korkealaatuisista ja hengittävistä materiaaleista käsityönä. Sänkymallistoja on kolme: vaativammankin nukkujan tarpeet täyttävä Platinium, premium-luokan mallisto Diamond, sekä erittäin laadukas perusvuodemallisto Family. Jenkkisänkyjä on saatavilla Diamonds ja Family -mallistoista, molemmissa kevyempi malli Lite sekä huljakka Continental.

Diamond-tuoteperhe on premium-luokan sänkymallisto, joka valmistetaan huippulaadukkaista materiaaleista käsityönä. Diamond Natura Continental on rakenteeltaan aito jenkkisänky, jossa on kolmikerroksinen ja vyöhykkeetön aktiivipussijousirakenne. Rungossa ja joustinpatjassa on kulma- ja reunavahvistukset. Joustinpatjan napituksen ansiosta pintapehmusteet pysyvät hyvin paikoillaan. Nimensä mukaisesti Diamond Natura Continental on tehty luonnonmukaisista materiaaleista.

Diamond Natura Continental jenkkisängyn rakenne
Diamond Continental jenkkisängyssä on kolmikerrosjousitus; se koostuu tuplajousitetusta alarungosta sekä joustinpatjasta. Alarunko on tehty suomalaisesta oksattomasta liimapuusta, jonka sisään on sijoitettu lyhyempi ja jämäkämpi jousitus, ja tämän päällä 15 cm korkea vyöhykkeetön pussijousitus. Alarungon päälle tulee joustinpatja. Jouset ovat pussitettu yksittäin kaikissa jousikerroksissa, mikä mahdollistaa aktiivisen jousirakenteen kaikissa jousikerroksissa, eli herkemmän tuen ja toimivuuden jokaiselle nukkujalle. Kyseessä on ns. aktiivipussijousirakenne, jossa jousistoa ei ole liimattu vaahtomuovikoteloon perinteisten sänkyjen tapaan, jolloin jokainen jousi toimii optimaalisesti ja esteettä. Jousisto on valmistettu korkealuokkaisesta, esijännitetyistä lämpökäsitellystä jousiteräksestä. Esijännitys takaa jouselle sopivan herkkyyden koko joustomatkalle. Niin alarungon, kuin joustinpatjan jousitus on reunavahvistettu teräskehällä, mikä tukevoittaa sängyn reunaa ja pidentää sängyn elinikää. Tämän lisäksi kulmissa erikoisvahvoja jousia, jotka antavat lisätukea jousiston rakenteeseen ja sängyn ryhdikkyyteen.

Jousistorakenteen ansiosta jokainen nukkuja voi siis huoletta valita itselleen mieleisensä vuodejäykkyyden murehtimatta siitä, että sängyn jousistorakenne väsyy käytössä. Joustinpatjan saa kolmessa jäykkyydessä: pehmeä, medium ja jämäkkä. Parisängyn yhtenäisen joustinpatjan jäykkyydet ovat myös valittavissa molemmille puolille erikseen. Verkkokaupan kautta ostetuissa jenkkisängyissä alarungon jäykkyys on aina jämäkkä. Mikäli haluat alarungon eri jäykkyydellä, otathan yhteyttä myymälään.

Diamond Natura Continental jenkkisängyssä käytetään korkealaatuista, 100% lampaanvillaa. Villahuopaa käytetään alusmateriaalina, jousikerrosten välissä sekä pintapehmusteen alla. Villavanu on pintapehmusteena. Platinium Natura sängyn paneelikangas luonnonmateriaalia (15% villaa, 85% puuvillaa). Joustinpatjassa on napitus, jonka ansiosta pehmusteet pysyvät hyvin paikoillaan.

Villattomassa Diamond Continental jenkkisängyssä villahuopa ja -vanu korvataan allergiatestatulla ja paloturvallisella Ökö-tex standardin mukaisella polyesterihuovalla ja -vanulla. Sängyn paneelikangas on allergiaystävällistä Tencel™ materiaalia. Perinteisen Diamond Continental jenkkisängyn löydät täältä.

Runko-osan korkeus (alapohja ja joustinpatja) on noin 61 cm koristekehän kanssa. Rungon kehys on valmistettu suomalaisesta oksattomasta liimapuusta, säleet massiivimännystä ja jalkapaikat koivuvanerista. Jalat ja koristekehät ovat suomalaista massiivikoivua. Alarunko ja joustinpatja on verhoiltu laadukkaalla Annalan kutomon Kehrä -kankaalla.

Oman näköinen vuode
Sänkyjä on mahdollista muokata ja räätälöidä jokaiselle mieleisekseen. Jalkojen korkeuden voi valita mieleisekseen viiden sentin välein (5, 10, 15, 20 tai 25 cm). Diamond -malliston vuoteissa on vakiona- massiivikoivuiset alakehät. Jalkojen ja alakehien vakiovärivaihtoehtoja ovat petsattu pähkinä ja tammi, lakattu koivu sekä maalattu musta ja valkoinen. Erikoistilauksena voidaan valmistaa myös omalla värillä, tai ruostumattomasta teräksestä.

Sängyn verhoiluvaihtoehtoja on lukuisia. Kangasvalikoimassa on kotimaiset Annalan kankaat, sekä ajaton ja tyylikäs Husky -kangas. Erikoistilauksena vuoteet voi verhoilla esimerkiksi Lauritzonin kankailla.

Annalan Kehrä -kangas on ylellinen villakangas, joka on paloturvallinen, erittäin hyvin kulutusta kestävä (50 000 Martindale), ja joka on myös valonkestoltaan erinomainen. Kehrässä on 60% villaa ja 40% polyesteriä. Kehrässä on useita värivaihtoehtoja, joista nyt verkkokaupassa vain viisi sävyä. Mikäli haluat sängyn verhoilun muulla, kuin Kehrä -kankaalla tai muissa sävyissä, otathan yhteyttä myymälään.

Diamond Continental jenkkisängyn erikoiskoot

Poiketen perinteisistä parisängyistä, Diamond Natura Continental jenkkisänky on mahdollista hankkia yhdellä 160cm leveänä alarunkona, eikä esim. kahden runkosängyn kokoonpanolla. Huomioithan tämän tilatessasi: jos haluat 160 cm leveän parisängyn kahdella alarungolla, valitsethan 160 cm koon (muodostuu kahdesta 80cm leveästä alarungosta). 180 cm leveä parisänky muodostetaan kahdesta 90 cm leveästä alarungosta runkosängystä, johon tulee päälle 180 cm leveä joustinpatja, jne. Liitinraudat sisältyvät parisänkypakettiin.

Diamond Natura Continental jenkkisänkyjä saa myös 210 cm pituudessa 180 ja 210 cm leveyksissä. Valikoimassa on myös 96,5cm x 203cm jenkkisänky, sekä parisänkynä 193 cm x 203cm.

Petauspatja kruunaa nukkumatuntuman
Petauspatjavalikoima sisältää laadukkaat vaihtoehdot viimeistelemään nukkumatuntumasi. Valikoimasta löytyvät luonnonmukaiset 100% villapetauspatja ja luomusertifioitu 100% luonnonkumipetauspatja, sekä vaahtomuovitäytteisistä petauspatjoista korkeakimmoisa ERX tai kehon lämmön ja painon mukaan muotoutuvat viskoelastiset täytteet. Petauspatjojen paksuudet ovat noin kuusi ja kymmenen senttimetriä. Kaikki petauspatjat on mahdollista saada joko Tencel™ tai luonnonmateriaalipäällisillä. Kaikkiin petauspatjakokoihin on saatavilla myös petauspatjan suojukset.

Pääset tutustumaan petauspatjoihin Tencel™ päällisellä täältä, ja luonnonmateriaaleilla täältä.

Lisätiedot

Paino 12 kg (kilogramma)
Mitat 80 × 100 × 21 cm (senttimetri)
Koko

105×210, 120×210, 138×203, 160×200 yhteinäinen, 160×210, 193×203, 210×210, 80×210, 96,5×203, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200, 180×210, 80×200, 90×200, 90×210

Saatat myös pitää...

 • Ilmainen toimitus

  Joensuun Sänkytehdas – Pehmeä visco petauspatja 10cm luonnonmateriaali

  960,00 2662,00 
 • Ilmainen toimitus

  Joensuun Sänkytehdas – Luonnon Latex petauspatja 10cm

  1197,00 2640,00 
 • Ilmainen toimitus

  Joensuun Sänkytehdas – Lampaanvilla petauspatja 10cm

  1706,00 2781,00 
 • Joensuun Sänkytehdas – Petauspatjansuoja luonnonmateriaali päällisellä

  177,00 420,00