Ilmainen toimitus

Joensuun Sänkytehdas – Family joustinpatja

Kotimaisena käsityönä tehty joustinpatja laadukkaista materiaaleista.

1472,00 2756,00 

Alin hinta 30 päivän aikana: 1472,00 
Musta
Harmaa
Tummanruskea
Vaaleanruskea
Beige
Likaahylkivyyskäsitelty, kestävä ja turvallinen huonekaluverhoilukangas.
Lähtöhinta
Lisäysten hinta
Loppusumma
Arvioitu toimitusaika 15. - 30.08.2024
Tämän tuotteen toimituskulut:
Toimitustapa Hinta
Nouto myymälästä (Joensuu tai Lieksa) 0€
Ilmainen toimitus 0€
Tuotetunnus (SKU): JoSä_fami_joustinpatja Osastot: , , , , , , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Joensuun sänkytehtaan malliston sängyt tehdään korkealaatuisista ja hengittävistä materiaaleista käsityönä. Sänkymallistoja on kolme: vaativammankin nukkujan tarpeet täyttävä Platinium, premium-luokan mallisto Diamond, sekä erittäin laadukas perusvuodemallisto Family. Joustinpatjoista on saatavilla Diamond ja Family patjat.

Family joustinpatja
Family joustinpatja on korkealaatuisista materiaaleista valmistettu kevyempi, vyöhykkeetön joustinpatja. Patjan vyöhykkeetön rakenne mahdollistaa jokaiselle nukkujalle ergonomisen ja mukavan nukkumisasennon. Laadukkaan jousiston ansiosta jokainen voi valita mieleisensä patjan jäykkyyden, eikä painoluokkien mukaan.

Family joustinpatjassa käytetään laadukkaita 13 senttimetriä korkeita pussijousikomponentteja, jotka on sijoitettu vaahtomuovikasetin sisään. Jokainen jousi toimii itsenäisesti, kun ne ovat pakattu omiin pusseihinsa. Verhoilun alla on hengittävä Cirrus-vanu. Patja on rakennettu molemmin puolin identtiseksi, jolloin sitä voi käännellä, ja pidentää patjan käyttöikää. Takuu jousistolle on 25 vuotta.

Family joustinpatjaa voi käyttää sängyn rungossa sellaisenaan, moottorisängyssä tai vaikkapa entisten jenkkisängyn alapohjien kanssa.

Oman näköinen vuode
Sängyn verhoiluvaihtoehtoja on lukuisia. Kangasvalikoimassa on kotimaiset Annalan kankaat, sekä ajaton ja tyylikäs Husky -kangas, joka on vakiona Family malliston tuotteissa. Husky on kestävä huonekaluverhoilukangas, jossa on korkea hankauksenkesto (50 000 Martindale) ja Oeko-Tex® standardien mukainen. Husky on 100% polyesteriä, jossa on likaahylkivyyskäsittely.

Erikoistilauksena vuoteet voi verhoilla myös Lauritzonin kankailla. Mikäli haluat sängyn verhoilun muulla, kuin Husky -kankaalla, otathan yhteyttä myymälään.

Family joustinpatjojen koot
Perinteisten sänkykokojen lisäksi saatavilla on myös 80 ja 90 senttimetriä leveät joustinpatjat 210 cm pituudessa.

Petauspatja kruunaa nukkumatuntuman
Petauspatjavalikoima sisältää laadukkaat vaihtoehdot viimeistelemään nukkumatuntumasi. Valikoimasta löytyvät luonnonmukaiset 100% villapetauspatja ja luomusertifioitu 100% luonnonkumipetauspatja, sekä vaahtomuovitäytteisistä petauspatjoista korkeakimmoisa ERX tai kehon lämmön ja painon mukaan muotoutuvat viskoelastiset täytteet. Petauspatjojen paksuudet ovat noin kuusi ja kymmenen senttimetriä. Kaikki petauspatjat on mahdollista saada joko Tencel™ tai luonnonmateriaalipäällisillä. Pääset tutustumaan petauspatjoihin Tencel™ päällisellä täältä, ja luonnonmateriaaleilla täältä.

Kaikkiin petauspatjakokoihin on saatavilla myös suojukset niin Tencel™, kuin luonnonmateriaalipäällisellä. Petauspatjan suojuksiin pääset tutustumaan täältä.

Lisätiedot

Paino 12 kg (kilogramma)
Mitat 80 × 100 × 21 cm (senttimetri)
Koko

80×210, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200, 80×200, 90×200, 90×210

Saatat myös pitää...

 • Ilmainen toimitus

  Joensuun Sänkytehdas – Korkeakimmoinen petauspatja 10cm luonnonmateriaali

  921,00 2283,00 
 • Joensuun Sänkytehdas – Diamond Natura joustinpatja

  2750,00 6551,00 
 • Joensuun Sänkytehdas – Diamond joustinpatja

  2426,00 5582,00